Oulun seudun joukkoliikenne. Vaikuta Oulun seudun joukkoliikenteeseen 2019-11-23

Vaikuta Oulun seudun joukkoliikenteeseen

oulun seudun joukkoliikenne

Linjaa liikennöi myös Länsilinjat Oy. Vain perjantain ja lauantain välisinä öinä tai arkipyhien aattoina ajettavat vuorot on merkitty arjen aikatauluissa P-kirjaimella. Näin Länsi-Tampereelta tarjotaan vaihdoton yhteys Itä-Tampereelle. Sanonta olla fölissä tarkoittaa olla mukana tai olla kyydissä. Saadut vastaukset ovat tärkeässä osassa vuoteen 2030 tähtäävää joukkoliikennestrategiaa laadittaessa.

Next

Aikataulut ja reitit

oulun seudun joukkoliikenne

Aivan vanhat asuin alueet voi unohtaa. Linja 4Y Uudet aikataulut sekä reitti- ja pysäkkimuutos Koskipuiston korttelissa. Pirkkalaan lähdetään Tuomiokirkonkadulta, pysäkiltä Sorin aukio C 0576 josta jatketaan Vuolteenkadun kautta Hatanpään valtatielle. Arjen vuorot Järvensivu - Rautatieasema klo 06:40 ja Rautatieasema - Petsamo klo 06:51 lopetettu. Aikataulut on korjattu uusia ajoaikoja vastaaviksi. Välipysäkki Koskipuisto F 0520 poistuu ja tilalle tulee Aleksanterinkatu 0553. Virhe painetussa aikataulussa Vuoroa Keskustori - Turtola ma-pe 22.

Next

Ohjeita ja tietoja

oulun seudun joukkoliikenne

Oulun joukkoliikenteen tiedotteessa kerrotaan, uudistuksilla on reagoitu joukkoliikenteen kasvaneeseen kysyntään ja Oulun uusiin asuinalueisiin. Välipysäkki Koskipuisto F 0520 poistuu ja tilalle tulee Aleksanterinkatu 0553. Aikataulujaon korjattu toteutuneita aikoja vastaaviksi ja junien vaihtoyhteydet huomioiden. Etusivu - Oulun joukkoliikenne - Oulun kaupunki oulunjoukkoliikenne. Aikataulut on korjattu toteutuneita aikoja vastaaviksi ja junien vaihtoyhteydet huomioiden.

Next

Oulun joukkoliikenne mobiililippu — mobiililippu

oulun seudun joukkoliikenne

Aikataulut Linja Yölinjat Linjoilla 1, 3A, 4Y, 5, 6, 8, 9A, 17, 28Y, 40, 50A, 70Y, 71, 73, 80Y ja 90 on perjantaisin ja lauantaisin enemmän vuoroja muihin arki-iltoihin nähden keskustan ja lähiöiden välillä. Päätöksenteko Oulun seudulla joukkoliikenneviranomaisena toimii Oulun kaupungin organisaatioon kuuluva seudullinen joukkoliikennejaosto, joka on seudun joukkoliikenteestä päättävä toimielin. Poliisi: Oulun kauppakeskus Joukkoliikenne on vahva että uudistunut Reittiopas ja kätevä mobiililippu että Vantaan Aviapolis-alueelta Rälssitieltä Oulun Kaislatielle. Keyword Research: People who searched digitransit also searched. Laskenta sisältää kauko-, sähkö- ja erillislämmityksen, kuluttajien sähkönkulutuksen, tieliikenteen, maatalouden ja jätehuollon sekä teollisuuden ja työkoneiden aiheuttamat kasvihuonekaasupäästöt. Vuodelle 2020 asetettu 20 %:n asukaskohtainen päästövähennystavoite saavutettiin Oulussa vuonna 2013. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu.

Next

Turun seudun joukkoliikenne

oulun seudun joukkoliikenne

Viikonloppuina ja arki-iltoina Liminkaan ja Lumijoelle liikennöi linja 52A. Reitti jatkuu Hämeenkatua Keskustorille, jossa päätepysäkki on Keskustori M 0001. On kiva lapsen kulkea koulussa, kun koulumatkoihin menee 3 tuntia päivässä! Muutos aikataulussa Orivesi-Tampere su klo 20. Samalla välipysäkkien arvioaikoja on korjattu toteutuneiden ajoaikojen perusteella ja osalle linjoista on lisätty vuoroja kysyntään perustuen. Salasanassa tulee olla kirjaimia sekä vähintään yksi muu merkki Oulun Waltti-kortti.

Next

Oulun joukkoliikenne mobiililippu — mobiililippu

oulun seudun joukkoliikenne

Kalevan tekstistä poiketen näkyy aikataulun mukaan kulkevan vain kerran tunnissa Kivikkokankaalta keskustaan. Rekisteröitymättä voit ostaa kertalippuja ja yhden vuorokauden lipun. Uudet aikataulut ovat saatavilla paperisina bussista 6. Seudun kuntien yhteistoiminnan tavoitteena on toteuttaa kuntarajat ylittävää ja eri viranomaisten välistä yhteistyötä joukkoliikenteen järjestämisessä. Lähivuosina tilanteeseen tulevat vaikuttamaan erityisesti energiantuotannon polttoaineratkaisut ja kaupungin muu kehitys. Ehdotan yksityistä palvelua tänne alueelle, pikkubussilla haettais 8 aikoihin nuoret lukioihin ja 16 jälkeen takaisin. Oulun joukkoliikenne hinnasto öljy hieront Oulun joukkoliikenteessä on otettu huhtikuun alusta käyttöön mobiililippu.

Next

Ohjeita ja tietoja

oulun seudun joukkoliikenne

Anna 6-24 merkkiä pitkä salasana. Kullakin jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Kasvihuonekaasupäästöjen jakautuminen ilman teollisuuden osuutta vuonna 2017. Pysäkki Koskipuisto G 0514 poistuu ja tilalle tulee Aleksanterinkatu 0553. Aikataulut on korjattu toteutuneita ajoaikoja vastaaviksi sekä junien vaihtoyhteydet ja asiakaspalautteet huomioiden.

Next

Oulun joukkoliikenne mobiililippu — mobiililippu

oulun seudun joukkoliikenne

Pieniä aikataulumuutoksia sunnuntaisin klo 04. Näin Itä-Tampereelta tarjotaan vaihdoton yhteys Länsi-Tampereelle. Oulu on allekirjoittanut myös uuden Euroopan kaupunginjohtajien energia- ja ilmastosopimuksen vuonna 2016. Ennakkotietojen mukaan vuonna päästöt kuitenkin taas 2018 nousivat. Lisäksi linjastoa on uudistettu asiakaspalautteiden ja palvelutaso- ja linjastosuunnitelman perusteella.

Next

Aikataulut ja reitit

oulun seudun joukkoliikenne

Turun kaupunki osallistui Barcelonan Smart City World -messuille ja kongressiin yhteisellä osastolla Helsingin, Vantaan, Espoon, Tampereen ja Oulun sekä Tekesin ja. Turun seudun joukkoliikenne Sijainti , , , , , , Avattu 2014 Omistaja Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Matkoja vuodessa Yli 27 000 000 2017 Aiheesta muualla Turun seudun joukkoliikenne eli Föli on , , , , ja alueella toimiva. Matkustusvyöhykkeet Aikuinen Lapsi 7-16 v. Oulun kaupunkiseudun kunnat valmistelevat parhaillaan joukkoliikennestrategiaa. Vuonna 2017 päästövähennys asukasta kohti laskettuna oli 22 % vuoden 1990 tasosta.

Next

Joukkoliikennejaosto

oulun seudun joukkoliikenne

Kotimaa liikenne joukkoliikenne Oulu matkustajaliikenne Oulun. Oulunsalon Niemenrannasta lupailtiin suoraa linjaa Oulun keskustaan, eikä näytä tulevan. Muutos ei vaikuta reittiin tai aikatauluihin. Kasvihuonekaasupäästöjen jakautuminen ilman teollisuutta Vuonna 2017 suurin osuus kuluttajien aiheuttamasta päästöstä muodostui liikenteestä 35 % ja kaukolämmön kulutuksesta 34 %. Oulunsalon linjan 58 tunnus vaihtuu tunnukseksi 64.

Next