Oulun yliopisto valitut 2020. Avoimet yliopisto 2019-11-28

Oikeustieteellisen alan yhteisvalinta

oulun yliopisto valitut 2020

Oulun yliopiston syksyn opiskelijavalinnat on tehty. Jyv√§skyl√§n yliopisto Suomi √§idinkielen√§ v√§hint√§√§n arvosanalla M tai suomi toisena kielen√§ arvosanalla L tai suomi toisena kotimaisena kielen√§ arvosanalla L. My√∂s opiskelu ty√∂tt√∂myysetuudella voi olla aikuisopiskelijalle joissakin tapauksissa mahdollista ‚ÄĒ lis√§tietoja. With this attitude, the University of Oulu has become an expert in technology, health, culture, environment, and Arctic conditions. Lis√§ksi A-suomi v√§hint√§√§n arvosanalla 5.

Next

Oikeustieteellisen alan yhteisvalinta

oulun yliopisto valitut 2020

Opiskelijoita yksikössä on noin 1100, joista osa suorittaa monimuoto-opintoja pääosin verkossa. Tutustu koulutustarjontaamme Only a Millisecond Away Have you ever thought who the base station of your life is? Muita eväitä ei saa tuoda. Oulussa terveyden ja hyvinvoinnin tutkimukseen yhdistyy vahva teknologiaosaaminen. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Arktista tutkimusta ja yhteistyöverkostoja koordinoi Thule-instituutti.

Next

Opintopolku : Yliopistojen todistusvalinnan pisteytykset

oulun yliopisto valitut 2020

Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran. Tekoälyn ja digitalisaation vaikutukset näkyvät kaikkialla. Lisäksi A-suomi suoritettu tai B-suomi vähintään arvosanalla 5. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Research scientist Ville Kaikkonen shares the story behind this innovation.

Next

Hakeminen ‚Äļ Valinnan tulokset

oulun yliopisto valitut 2020

Hyppää kyytiin ja seuraa Linnanmaan kampuskierrosta tänään pe 1. Hänet kuitenkin otetaan huomioon todistusvalinnassa, mikäli kynnysehdot täyttyvät. Oulun yliopisto, saamen kieli, koltansaame Koltansaame äidinkielenä tai lyhyenä kielenä vähintään arvosanalla C. Turun yliopisto: Pitkä matematiikka vähintään arvosanalla C tai lyhyt matematiikka vähintään arvosanalla E. Watch the whole video: The impact of built and natural environments on health Professori Raija Korpelainen tutkii, kuinka erilaiset ympäristöt ovat yhteydessä ihmisten liikkumiseen ja terveyteen. Tämä näkyy kansainvälisinä kontakteina ja muun muassa opintomatkoina ja osallistumisena erilaisiin ajankohtaisiin avustusprojekteihin.

Next

Valintojen tulokset

oulun yliopisto valitut 2020

Syksyllä lukionsa aloittavat opiskelijat noudattavat vuoden 2016 opetussuunnitelmaa. Valintakoemateriaalia laajemmat tiedot eivät oikeuta lisähyvitykseen koevastauksia arvioitaessa. Jos valituksi tullut hakija ottaa kesän 2020 valinnoissa paikan vastaan syksyllä 2020 alkavasta koulutuksesta, häntä ei jatkossa enää katsota ensikertalaiseksi niissä hakukohteissa, joissa varataan aloituspaikkoja ensikertalaisille. Kasvatustieteiden tiedekunta Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta on kasvatus- ja opetusalan koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen monitieteinen asiantuntijaorganisaatio. Kaavoituksella ja kaupunkisuunnittelulla voidaan vaikuttaa siihen, liikummeko esim.

Next

Etusivu

oulun yliopisto valitut 2020

Uuden teknologian pyrkimyksenä on tehdä ihmisten elämästä vaivattomampaa. Lisätietoja antavat: Lääketieteellisen tiedekunnan dekaani Anne Remes 050-5330090 Oulu Health yhteyspäällikkö BusinessOulu Minna Komu 050-5917721 Päivitetty 14. Hänet kuitenkin otetaan huomioon todistusvalinnassa, mikäli kynnysehdot täyttyvät. Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran. Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran. Olet taitava viestijä, joka rakentaa pitkäjänteisesti positiivista hakijakokemusta ja työnantajamielikuvaa.

Next

Oulun yliopiston strategia

oulun yliopisto valitut 2020

Oikaisuvaatimuksen j√§tt√§neen koetuloksen mahdollinen muutos ei muuta valintaa kenenk√§√§n jo hyv√§ksytyksi tulleen vahingoksi. Pohjoinen muuttaa maailmaa ‚ÄĒ kest√§v√§mpi, √§lykk√§√§mpi, inhimillisempi Oulun yliopiston strategia 2020- Me Oulun yliopistossa tuotamme osana kansainv√§list√§ tiedeyhteis√∂√§ uutta tieteellist√§ tietoa ja siihen perustuvia ratkaisuja sek√§ koulutamme tulevaisuuden suunnann√§ytt√§ji√§ kest√§v√§mm√§n, √§lykk√§√§mm√§n ja inhimillisemm√§n maailman rakentamiseksi. A warm thank you to everyone who participated in submitting these memories! H√§net kuitenkin otetaan huomioon todistusvalinnassa. You can find the University of Oulu in three places at the fair: 1 Main booth 4b49: Come to meet our student ambassadors and find your programme! Opetuksen ja opiskelun perustana on kriittiseen arviointiin ja totuudellisuuteen pyrkiv√§ k√§sitys tiedosta ja sen muokkautumisesta. Profiilialoillamme yll√§mme tieteen kansainv√§liseen k√§rkeen Tieteellinen profiilimme rakentuu laaja-alaisen yliopiston vahvuuksien varaan. H√§n toimii koulutuksen johtoryhm√§n ja koulutusneuvoston puheenjohtajana. Vuonna 2019 kutsuimme kaikki Oulun yliopiston yst√§v√§t viett√§m√§√§n juhlavuotta kanssamme.

Next

Rekrytointikoordinaattori

oulun yliopisto valitut 2020

Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Mahdollinen muutos valintapisteissä koskee vain sen yliopiston valinnan tulosta, jonne oikaisupyyntö on osoitettu. Tutkimuksesta vastaavat kahdeksan tiedekuntamme tutkimusyksiköt. Helsingin yliopisto, Suomen kieli ja suomalaisugrilaiset kielet ja kulttuurit sekä kotimainen kirjallisuus Suomi äidinkielenä vähintään arvosanalla M. Most of Oamk's activities and teaching will be transferred to the Linnanmaa campus by August 2020.

Next

Oulun yliopiston uudet opiskelijat valittiin

oulun yliopisto valitut 2020

. Lue, katso ja kuuntele alumniemme kertomana, kuinka yliopisto kasvoi ja kehittyi vaatimattomista lähtökohdista mm. English link: Oulun yliopiston alumneja on jo lähes 60 000. Muiden lausuntojen voimassaoloaika katsotaan tapauskohtaisesti. Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan valintakoe tehdään sillä kielellä, joka on ko. Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran.

Next