Personec göteborgs stad. Personec självservice för medarbetare göteborg 2019-12-01

Goteborg

personec göteborgs stad

Utlägg i tjänsten kan registreras via så kallad självservice4, där chef attesterar. Syftet är att skapa en allmän förståelse för hållbar utveckling och miljöfrågor. Göteborgs Stads Parkering bidrar aktivt till Göteborgs utveckling. Intranät Göteborg Personec - ZapMeta Sökresulta Prognos för 10 dagar. Detta är del två av totalt två obligatoriska halvdagsintroduktioner.

Next

Göteborgs Spårvägar

personec göteborgs stad

Nästa tillfälle startar: 5 februari, 2020 Dataskyddsförordningen reglerar hur vi hanterar personuppgifter i vårt arbete. Nästa tillfälle startar: 31 mars, 2020 Halvdagsintroduktionen vänder sig till dig som nyligen börjat arbeta hos oss på miljöförvaltningen och är obligatorisk om du inte har miljöutbildning sedan tidigare. Här kan du läsa ett urval av den information som presenterats på KanalN och www. See the complete profile on. Lönesystemet som används för lönebearbetning och personalregister är Personec P Självservice, som används för till sina medarbetare,.

Next

Personec g√∂teborgs stad. ūüĆą Goteborg. 2020

personec göteborgs stad

Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies Visma Window Login ×. Nästa tillfälle startar: 7 april, 2020 Välkommen på informationsträff för ramavtalet Flytt, transport och magasineringstjänster den 7 april. Den nya och uppdaterade applikationen för Hypergene Personal skapar nu ännu bättre beslutsunderlag för alla chefer - som får lättillgängliga rapporter genom sammanställd och presenterad information från personalsystemet Näringsliv. Vi utlovar tips, råd och diskussion med polis och trafikingenjörer från Kungsbacka kommun den 11 april Retroaktiv avgiftskontroll Att betala rätt barnomsorgsavgift är en rättvisefråga. Logga in på personalingången som lärare lärplattformen+personalingången För dig som är timavlönad i Södertälje kommu Göteborgs Stad ställer höga krav på säkerhet för att ingen annan än du ska kunna komma åt dina personliga uppgifter. Denna webbplats är inte ansvarig för,.

Next

Självservice

personec göteborgs stad

Du som √§r anst√§lld inom stadsdelsf√∂rvaltningen √Ėstra G√∂teborg har m√∂jlighet att s√∂ka friskv√•rdsbidrag. H√§r hittar du all stadens sj√§lvservice samlad p√• ett st√§lle. Den √§r lite olika utformad i de olika f√∂rvaltningarna och bolagen. H√§r hittar du alla lokala s√∂kresultat och lokal information f√∂r Personec G√∂teborg Vi bygger inte system bara f√∂r att vi kan det, vi skapar l√∂sningar f√∂r att underl√§tta f√∂r m√§nniskor. Stadsdelsf√∂rvaltningen Norra Hisingen omfattar prim√§romr√•dena Backa, Brunnsbo, K√§rra, R√∂dbo, Skogome, Sk√§lltorp, S√§ve.

Next

Göteborgs stad norra hisingen personec

personec göteborgs stad

Självserviceutbildning för alla i Personec P Lär dig självservicefunktionen i det nya personal- och lönesystemet Personec P via vår videoutbildning Det är det enda rätta att varumärkesförädla och att detta även ska märkas på fartygens utsida. Nästa tillfälle startar: 16 april, 2020 Vill du öka din kunskap om miljöfrågor kopplat till inköp och vill du lära dig mer om hur du kan bidra till minskad miljöpåverkan i din verksamhet? Sedan hon började sin anställning i juli 2014 har vi hela tiden haft ett nära samarbete. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära. Friskvårdsbidrag utbetalas inte för rehabinsatser som kan ersättas av Försäkringskassan, försäkringsbolag med flera. Här kombineras den moderna trädgårdsstaden med hållbar stadsmiljö Välkommen till Klippans kommun! Goteborg Vill du vara en del av ett positivt team där verksamhetsstöd och kundnytta står i fokus? Logga in till Lisa Självservice som medarbetare Du kan tyvärr inte nå intranätet just nu - intranat Personalingangen. Letar du efter information från Motala Kommun Hjälp till att förbättra kommunens verksamhet! Deltagarna får även tid att öva med egna exempel.

Next

Personec nacka, för dig som använder självservice i personec p finns nu en

personec göteborgs stad

Kursen genomförs med genomgångar av färdigheter varvat med diskussioner och erfarenhetsutbyte. Utlägg kan även skickas in till personalavdelningen där löneadministratör registrerar detta manuellt Här på Platstorget vill vi samla alla lediga kommun- och regionjobb från Ystad i söder till Haparanda i norr. Våra medarbetare är vår starkaste tillgång och vi arbetar i många olika områden. Första etappen, som innefattar systemimplementation, beräknas vara klar i slutet av 2008 och motsvarar ett ordervärde på cirka 50 miljoner kronor. Prova detta först: Om du har problem att logga in på Självservice hemifrån, prova att rensa cookies enligt Du kan också prova att återställa ditt lösenord. Maila dina frågor till löneenheten här. Det belopp som avsätts till din pension beräknas på din lön.

Next

Självservice, e

personec göteborgs stad

Syftet med denna utbildning är att stärka den pedagogiska förmågan, att få en enhetlig pedagogisk grund och verktygslåda samt kunna anpassa upplägg till olika målgrupper och förutsättningar. Här kan du rapportera frånvaro, tillägg, resor och titta på din lön. För denna utbildning krävs attest av ansvarig chef. Finns också som app för din smarta telefon, Fel och synpunkt Motala kommun På kungsor. Utbildningen riktar sig främst till de som har rollen lokal systemförvaltare på bolagen. . Utbildningen varvar teori med praktik och innehåller även några kreativa övningar.

Next

Personec självservice för medarbetare göteborg

personec göteborgs stad

V√§lkommen till G√∂teborgs Stad Norra Hisingens officiella Facebooksida. . Kursen Det globala klassrummet - introduktionskurs i svenska som andraspr√•k, 7,5 hp p√• kvartsfart f√∂r pedagoger i √•rskurs F-9. Detta √§r ett f√∂rsta grundl√§ggande steg p√• v√§gen till l√∂neexpert. Sj√§lvservice on H√∂√∂rs kommun ‚ÄĒ H√§r kan du sj√§lv utr√§tta dina √§renden, en trasig lekplats eller n√•got annat H√∂√∂rs kommun ansvarar f√∂r Vad √§r Personec sj√§lvservice? Passion f√∂r skid√•kning, cykling, fj√§llet och inte minst livet och kulturen runt detta.

Next

Friskv√•rdsbidrag f√∂r anst√§llda i G√∂teborgs stad √Ėstra G√∂teborg 2017 (h√§r finns blanketten)

personec göteborgs stad

Välkommen till Göteborgs Stad Norra Hisingens officiella Facebooksida. För medarbetare: För chefer På Nacka. Som lärare får du 80% av din lön under utbildningen. Välkommen till Göteborgs Stad Norra Hisingens officiella Facebooksida. Arbetsgivaren subventionerar individuell friskvård upp till 1 200 kronor per medarbetare och år. På den här sidan kan du hitta information om enkäten fungerar.

Next