Petri rajala. Petri Rajala 2019-11-23

15.

petri rajala

Kotimaassamme vallitsevassa monipuoluejärjestelmässä puolueiden välinen yhteistyö korostuu, eikä mikään puolue voi yksin päättää asioista. Olen toiminut kaupunkimme kehityksen puolesta osana valtuustoryhmäämme ja edustamieni arvojen pohjalta. Olen ehdolla Pirkanmaan vaalipiirissä eduskuntavaaleissa, jotka pidetään huhtikuussa 2019. Näiltä sivuilta voit lukea ajatuksistani, poliittisista näkemyksistäni ja taustastani. Näiltä sivuilta voit lukea ajatuksistani, poliittisista näkemyksistäni ja taustastani. Tämän takia luen paljon sanoma- ja aikakauslehtiä.

Next

Petri Rajala

petri rajala

Kuluneet vuodet politiikassa ovat entisestään kasvattaneet intohimoani yhteisten asioiden hoitoon. Tykkään myös käydä katsomassa urheilua ja kannustamassa kotikaupunkimme joukkueita paikan päällä. Olen pelannut kori- ja jalkapalloa sekä toiminut koripalloerotuomarina. Jätin tänään oheisen valtuustoaloitt een. Nykyisin Rajala toimii Kokoomuksen Nuorten Tampereen aluejärjestön puheenjohtajana. Ensimmäisen opiskeluvuoteni jälkeen suoritin varusmiespalveluksen Tykistöprikaatissa Kankaanpään Niinisalossa.

Next

15.

petri rajala

Pienest√§ pit√§en asuin L√§nsi-Tampereella ‚ÄĒ ensin Villil√§ss√§, sitten Raholassa. Valtuustokausi alkoi vuoden 2017 kes√§kuun alussa. Nyky√§√§n harrastan maratonjuoksua, mink√§ lis√§ksi k√§yn my√∂s kuntosalilla. Opinnot ja ammatti Kirjoitin ylioppilaaksi Tampereen klassillisesta lukiosta, mink√§ j√§lkeen aloitin kauppatieteiden opinnot p√§√§aineena laskentatoimi Tampereen yliopistossa. Mukaan politiikkaan Vuonna 2012 olin ensimm√§ist√§ kertaa ehdolla kuntavaaleissa, puolueeni nuorimpana ehdokkaana.

Next

15.

petri rajala

Tällä hetkellä opintoni ovat loppusuoralla, pyrin valmistumaan maisteriksi tämän kevätlukukauden aikana. Olen ehdolla Pirkanmaan vaalipiirissä eduskuntavaaleissa, jotka pidetään huhtikuussa 2019. Pyrin eduskuntaan, koska kansanedustajana pääsisin vaikuttamaan entistä enemmän Tamperetta, Pirkanmaata ja koko Suomea koskeviin asioihin. Nautin myös muunlaisesta lukemisesta, ja luenkin mielelläni kaunokirjallisuutta sekä yhteiskunnallisia ja historiallisia aiheita käsitteleviä kirjoja. Rajala on ollut aktiivinen Kokoomusnuorten jäsen ja toiminut useissa järjestön luottamustoimissa.

Next

Henkil√∂esittely ‚ÄĘ Petri Rajala

petri rajala

Sain 252 ääntä ja tulin valituksi varavaltuutetuksi eli osallistuin osaan valtuuston kokouksista, tuuraten poissa olevia kokoomuksen valtuutettuja. Koulutukseltaan Rajala on kauppatieteiden kandidaatti. Olin ehdolla ja tulin valituksi Tampereen kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa keväällä 2017. Urheilumiehiä Lapsesta asti olen pitänyt urheilusta. Rajala oli myös ehdolla , saaden yhteensä 448 ääntä. Olen kertonut avoimesti poliittisista näkemyksistäni blogissani, lehtien mielipidesivuilla sekä lukemattomissa kaupunkilaisten kanssa käymissäni keskusteluissa.

Next

Petri Rajala (poliitikko)

petri rajala

Kokoomus tuntui ja tuntuu yhä sopivalta valinnalta, joka arvostaa yritteliäisyyttä ja uskoo yksilöön sekä markkinatalouteen. Arvostan toki myös muita puolueita ja uskon, että kaikissa puolueissa on päteviä vaikuttajia tekemässä työtä yhteisen etumme puolesta. Olen perehtynyt entistä syvemmin kaupungin asioihin, erityisesti lautakuntieni hallinnonalojen osalta. Yhteisiä asioita hoitamaan Olen ollut kiinnostunut politiikasta ja tuntenut paloa yhteisten asioiden hoitamiseen niin kauan kuin muistan. Toimin lukioaikana myös Tampereen nuorisovaltuuston varapuheenjohtajana. .

Next

Petri Rajala

petri rajala

Olen osallistunut vuosittain kymmeniin kokouksiin valtuusto, lautakunnat, valtuustoryhmä sekä lukuisiin seminaareihin ja muihin oheistilaisuuksiin. Haaveeni on tulevaisuudessa kirjoittaa vähintään yksi kirja. Akateeminen laskentatoimi pääaineena sekä yritysjuridiikka ja vero-oikeus sivuaineena ja ammatillinen taustani antavat hyvän pohjan vaikuttamistyölle, sillä politiikassa on pohjimmiltaan kyse kahdesta asiasta: yhteisten rahojemme käytöstä ja lakien säätämisestä. Ensimmäinen luottamustehtäväni ja ensiaskeleeni politiikantekoon oli oppilaskunnan puheenjohtajuus. Osallistun tänä viikonloppuna Nuorten Pohjoismaiden neuvoston vuosittaiseen yleisistuntoon, joka tällä kertaa pidetään Ruotsin valtiopäivätalo ssa Tukholmassa. Kokoomus on rohkea ja ennakkoluuloton uudistaja, joka myös arvostaa hyväksi havaittuja perinteitä. Olen tamperelainen kaupunginvaltuutettu, kansanedustajaehdokas ja kauppatieteiden opiskelija.

Next

Henkil√∂esittely ‚ÄĘ Petri Rajala

petri rajala

Olen my√∂s edist√§nyt kansojen v√§list√§ veljeytt√§ toimimalla Nuorten Pohjoismaiden Neuvostossa sek√§ ainej√§rjest√∂ni Boomi ry:n kansainv√§listen opiskelijoiden tutorina. Rajala j√§i varasijalle 252 √§√§nen tuloksella. Istuntosalinamm e toimii sama sali, joka oli vuosina 1866-1970 Ruotsin valtiop√§ivien yl√§huoneen istuntosali. Rajala on ja maakuntavaltuuston j√§sen. Puolueessani olen p√§√§ssyt kantamaan vastuuta haastavissa teht√§viss√§, kuten Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana. Pid√§n my√∂s kirjoittamisesta ‚ÄĒ tekstej√§ni on julkaistu sanomalehdiss√§ kymmeni√§ kertoja, ja julkaisen niit√§ my√∂s. Halu jatkaa ty√∂t√§ tamperelaisten hyv√§ksi Kahden valtuustokauteni aikana olen p√§√§ssyt oppimaan huikean paljon.

Next

Petri Rajala (poliitikko)

petri rajala

Olin ehdolla ja tulin valituksi Tampereen kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa keväällä 2017. Digitalisaation myötä monenlaisten asioiden hoitaminen tehostuu ja helpottuu. Opiskelun ohessa työskentelen taloushallinnon tehtävissä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana sekä Kokoomusnuorten liittohallituksessa ja sen kansainvälisten asioiden työryhmässä. Olenkin opiskellut lukuisia kieliä, joista neljää suomi, ruotsi, ranska, englanti osaan sujuvasti. Kokousten pitäminen on nykyään täysin mahdollista tehdä ainakin paikasta ja.

Next

Petri Rajala (poliitikko)

petri rajala

Sivistys Pidän lukemisesta, ja mielestäni jokaisen poliitikon on suotavaa sekä aktiivisesti seurata ajankohtaisia yhteiskunnallisia asioita että hankkia ja ylläpitää laajaa yleissivistystä. Kevään 2017 vaaleissa sain 547 ääntä ja tulin valituksi valtuuston varsinaiseksi jäseneksi. Olin myös mukana vaaleja seuranneissa neuvotteluissa valmistelemassa valtuustokauden suuntaviivoja määrittävää pormestariohjelmaa kokoomuksen pormestariohjelmaneuvottelijana. Olen tamperelainen kaupunginvaltuutettu, kansanedustajaehdokas ja kauppatieteiden opiskelija. Nykyään majailen arkisin opiskelijakämpässäni Järvensivulla lähellä yliopistoa, mutta vietän yhä paljon aikaa kotona Raholassa erityisesti viikonloppuisin ja lomilla.

Next