Picnic oulu. Päivän keitto 2019-12-02

Pikkujoulu Piknik 23.11.2019 Ouluhallissa

picnic oulu

Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Mikäli saavut tapahtumaan henkilöautolla, kehotamme käyttämään Raksilan markettien ja uimahallin parkkipaikkoja. Saapuminen ja pysäköinti Kaikki kulku Ouluhallille tapahtuu Raksilan uimahallin suunnasta. Tapahtuman jälkeen löytötavaroista vastaa Pohjois-Pohjanmaan löytötavarapalvelut. Esteettömyys Invapysäköintiluvalla voi pysäköidä Ouluhallin edustan parkkipaikoille, jotka on muutoin poissa yleisökäytöstä. Henkilökohtaiset avustajat eivät tarvitse erikseen tapahtumalippua, vaan pääsevät alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Keittoihin kuuluu yksi täyte, jonka voi vapaasti valita runsaasta täytevalikoimasta.

Next

Pikkujoulu Piknik 23.11.2019 Ouluhallissa

picnic oulu

Tarjolla on eri liha, -kala, -juusto ja kasvistäytevaihtoehtoja. Annoksen hintaan kuuluu yksi täyte ja lisuke. Päivän keitto Päivän keitto Tarjoilemme Picnicissä joka arkipäivä vaihtuvan päivän keiton. Isomman keittoannokseen kuuluu leipä ja pienempi keitto on mainio lisuke vaikkapa täytetylle patongille tai Levain toastille. Keiton ravintoarvot ravintoarvot laskettu ja ruokavaliotiedot annettu ilman täytettä, lisukketta ja leipää. Klassikoidemme lisäksi haluamme uudistua pysyen kiinni tässä päivässä.

Next

Picnic

picnic oulu

Annoksen hintaan kuuluu yksi täyte ja lisuke, sekä ison keiton kanssa annosleipä ja margariininappi. Nautitko ihmisten kohtaamisesta, säteiletkö hymyä ja toimit kiireisessäkin tilanteessa sydämellisellä asenteella? Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä tapahtumassa. Valokuvaus Tapahtumassa liikkuu tapahtuman virallinen kuvaaja. Ouluhallin edustan parkkipaikat sekä osa hallin vierustan parkkipaikoista ei ole käytössä. Kielletyt esineet ja asiat Tapahtumaan ei saa tuoda omia juomia, lukuunottamatta 0,5l -kokoista, avaamatonta kirkasta vesipulloa.

Next

Pikkujoulu Piknik 23.11.2019 Ouluhallissa

picnic oulu

Tapahtumaan ei saa tuoda mahdollisesti vaaratilanteita aiheuttavia esineitä kuten teräaseita. Löytötavarat Mikäli löydät alueelta toiselle kuuluvaa omaisuutta, toimitathan sen järjestyksenvalvojalle tai narikkaan, josta voit myös vastaavasti kysellä kadonneita tavaroitasi tapahtuman aikana. Tapahtumassa on myös Nordic Gourmetin ruokamyyntipiste. Suosittelemme saapumaan paikalle ensisijaisesti julkisilla, takseilla sekä Piknik Bussilla välttyäksesi ruuhkilta. Keittoon kuuluu täytteen lisäksi lisukkeeksi valintasi mukaan cashewpähkinät, kurpitsansiemenet tai gluteeniton näkkileipämuru. Tölkkipantti Tapahtumassa on käytössä pantti.

Next

Päivän keitto

picnic oulu

Täytevaihtoehdoiksi suosittelemme katkarapuja tai tex-mex maustettua härkistä, mutta voit valita myös muita vaihtoehtoja täytelistastamme. Kaikille yritysasiakkaille, jotka ovat lippujen oston yhteydessä ilmoittaneet firman nimen, on varattu paikat automaattisesti. Annoksen hintaan kuuluu yksi täyte ja lisuke. Työtä, jossa pääset kehittämään itseäsi päivittäin? Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi tapahtuman ovilla. Tomaattipohjainen kasviskeitto, jossa makua antamassa fenkolia, punasipulia sekä valkosipulia. Kerättyäsi 10 leimaa saat 8 euron arvoisen ateriaedun. Porkkana-kasvissosekeitto, kookoksella ja inkiväärillä maustettuna.

Next

Pikkujoulu Piknik 23.11.2019 Ouluhallissa

picnic oulu

Keittoon kuuluu täytteen lisäksi lisukkeeksi valintasi mukaan cashewpähkinät, kurpitsansiemenet tai gluteeniton näkkileipämuru. Avustettavan henkilön saattaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Palvelemme vuosittain reilusti yli miljoonaa suomalaista ja monelle olemmekin tuttuja klassisista tuotteistamme - uuniperunoista sekä patongeista. Keiton ravintoarvot ravintoarvot laskettu ja ruokavaliotiedot annettu ilman täytettä, lisukketta ja leipää. Keittoon kuuluu täytteen lisäksi lisukkeeksi valintasi mukaan cashewpähkinät, kurpitsansiemenet tai gluteeniton näkkileipämuru.

Next

Pikkujoulu Piknik 23.11.2019 Ouluhallissa

picnic oulu

Yleisöalueelta löytyy kuitenkin katsomot sekä baarien pöytä-penkkiryhmiä istumista varten. Täytevaihtoehdoiksi suosittelemme fetaa, vuohenjuustoa tai broilerinfilettä, mutta voit valita myös muita vaihtoehtoja täytelistastamme. Tällä hetkellä Picnic-kahviloita on eteläisimmästä Helsingin toimipisteestä pohjoisimpaan Rovaniemen kahvilaan yhteensä 43 ihan kivaa kahvilaa. Pyörätuoliasiakkaille on rajattu alue lavan edustalla. Oletko hakemassa työtä, jossa aidosti viihdyt? Bussit kiertävät keskustan hotellien edustalta Ouluhallille klo 17:00—20:30, ja Ouluhallilta takaisin keskustaan klo 00:30—02:00 välisenä aikana. Keiton ravintoarvot ravintoarvot laskettu ja ruokavaliotiedot annettu ilman täytettä, lisukketta ja leipää. Keittoon kuuluu täytteen lisäksi lisukkeeksi valintasi mukaan cashewpähkinät, kurpitsansiemenet tai gluteeniton näkkileipämuru.

Next

Pikkujoulu Piknik 23.11.2019 Ouluhallissa

picnic oulu

Keitosta on mahdollista saada vielä ruokaisampi valitsemalla siihen lisätäytteitä. Annoksen hintaan kuuluu yksi täyte ja lisuke. Tomaatti-paprikakeittoa, punaisia linsseja maustettuna sipulilla sekä valkosipulilla. Pantti koskee sekä tölkkejä että pulloja. Päivän keiton voi valita kahdessa eri koossa. Keiton täyteläisyys syntyy perunoista, porkkanasta sekä kikherneistä. Me haluamme sinut osaksi lämminhenkistä joukkoamme.

Next