Pieni joulupuoti. Pieni joulupuoti, Joulumyyjäiset Uusimaa, Järvenpää (2020) 2019-11-26

Joulupuoti Rääkkylä

pieni joulupuoti

Rääkkylän Joulupuoti alkoi 24 vuotta sitten pienimuotoisena kukkamyyntinä Tarinatuvalta. Vanhassa navettamyymälässämme maksuvälineinä käy käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmät luottokortit. Katsoo kohti ikkunaa, jonka kynttilä koristaa. Näkee valon ihanan: tähden toivon ja rakkauden. Sijaitsemme osoitteen Lapintie 16 pihapiirissä Oulun Lapinkankaalla ja olemme avoinna vielä tulevan lauantain klo 12-16.

Next

KoivulaDesign: Pieni joulupuoti aukeaa

pieni joulupuoti

Ne, joilla on enemmän kuin muilla, jakakoot osattomille omistaan, säilyttääkseen rauhan sydämessään. Maksuvälineinä käy käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmät luottokortit. Sänkyä näkyy siis tonttujen lomasta pikkasen: Tuttavallani ei ollut tarkempaa kuvaa tällä hetkellä saatavilla. Sijaitsemme osoitteen Lapintie 16 pihapiirissä Oulun Lapinkankaalla ja olemme avoinna tänään klo 12-16. Sijaitsemme osoitteen Lapintie 16 pihapiirissä Oulun Lapinkankaalla ja olemme avoinna tänään klo 12-16. Vuonna 2017 olemme avoinna seuraavasti: su 26. Joulukorttinauha musta, noin 70 cm.

Next

Pieni joulupuoti, Joulumyyjäiset Uusimaa, Järvenpää (2020)

pieni joulupuoti

Huomaathan, että tämä voi myös olla vuoden 2019 osalta viimeinen aukiolopäivä. Maksuvälineinä käy käteisen lisäksi pankkikortti ja yleisimmät luottokortit. Kun tilaisuus haaveen muuntamiseksi todelliseksi avautui, kaksikko ryhtyi empimättä toimeen. Alla kuusipuun tonttu pieni taivaalle katsahtaa, tähteä kirkasta odottaa. Tarjolla on pääsääntöisin kierrätysmateriaalista tehtyjä käsitöitä idyllisessä ympäristössä. Handmade by Maiju, Anna ja Tanja.

Next

Pieni joulupuoti, Joulumyyjäiset Uusimaa, Järvenpää (2020)

pieni joulupuoti

Oli hyvin lähellä, etten moista kaapannut matkaani. Ihmisiä on käynyt yhtenä virtana ja monet ovat kertoneet paikastamme myös ystävilleen, jolloin sana on kiirinyt. Vuodesta 2006 vetovastuun toiminnasta otti Karin veli Markku. Valkoinen versio olisi meille erittäin tervetullut. On niin kurjaa jos jotain mainostaa blogissaan ja sitten sitä ei myyntipöydästä löydykään. Puoti oli koottu vanhaan 1800-luvun navettaan.

Next

Pieni Joulupuoti, Lapintie 16, Oulu (2020)

pieni joulupuoti

Huomaathan, että tämä voi myös olla vuoden 2019 osalta viimeinen aukiolopäivä. Facebook ei ole mukana arvonnassa! Erityisesti ilahduin moderneista valkoisista ja mustista himmeleistä! Törnävän Pallo-Kioski lopettaa toimintansa lokakuun lopussa. Kaikkien ajeluiden lunastaneiden tai joulutuotteen ostaneiden kesken arvotaan rekilahjakortti! Puodista löytyy paljon joulukukkia ja perinteisiä korisasetelmia, muhkeita linnunlyhteitä, kuivattuja saunavastoja sekä runsaasti jouluisia kuivakukkatöitä ja kransseja. Handmade by Maiju, Anna ja Tanja. Pieni joulupuoti on kahden käsitöitä harrastavan seinäjokelaisen Niina Kultin ja Annika Martois-Alasen aikaansaannos. Huomaathan, että tämä voi myös olla vuoden 2019 osalta viimeinen aukiolopäivä.

Next

Joulupuoti Rääkkylä

pieni joulupuoti

Myynnissä myös ihania joulutuotteita ja elämystä pukinkonttiin, eli rekilahjakortteja! Liian köyhä, liian valoton ja lämmötön ei tänä jouluna saisi olla mikään suomalainen koti. Tästä toisesta kohteesta löysin kuvan Pehtooritontut-sivulta. Kultti kokee verkostoitumisen tärkeäksi myös oman työskentelyn kannalta. Maksuvälineinä käy käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmät luottokortit. Se on avoinna täällä Järvenpäässä sovitusti aina kun sinne haluaa tulla.

Next

Sijainti

pieni joulupuoti

Vanha, 1800-luvulta peräisin oleva navettamme sijaitsee osoitteen Lapintie 16 Lapinkangas, Oulu pihapiirissä. Astiat ovat 34 vuotta vanhat, mutta niitä ei ole koskaan käytetty! Puoti on täynnä käsitöitä ja ihania tuotteita niin joulun kuin pidemmänkin ajan koristukseksi ja käyttöesineeksi. Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot. Maksuvälineinä käy käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmät luottokortit. Maksuvälineinä käy käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmät luottokortit. Maksuvälineinä käy käteisen ja pankkikortin lisäksi yleisimmät luottokortit.

Next

Pieni Joulupuoti, Lapintie 16, Oulu (2020)

pieni joulupuoti

Pienessä varastorakennuksessa Pappilankuja 14, 24800 Halikko. Itsenäisyyspäivänä olemme kiinni, mutta la 7. Puotitoiminnan aloitti ja puotia pyöritti kymmenen vuoden ajan veljeni Kari Halonen. Toisaalta reissatessa meidän auto oli tupaten täynnä, joten kovin suuria ostoksia ei pystynyt tekemään. Se on ollut viimeiset kaksi vuotta ajatuksissa jatkuvasti, joten lopulta päätettiin, että kerranhan tässä vain eletään, joten miksi ei. Klo: 12:00-16:00 Maksutapa: Käteinen Tervetuloa!!! Joulukojut ovat avoinna ke-pe klo 11-18. Sijaitsemme osoitteen Lapintie 16 pihapiirissä Oulun Lapinkankaalla ja olemme avoinna tänään klo 12-16.

Next

Törnävän Pallo

pieni joulupuoti

Mukaan kuuluu poppanapatja sekä 2 tyynyä. Olemme avoinna klo 16 saakka. Tulkaahan käymään puodissa, tosin sade saattaa harmillisesti muttaa aukioloaikojamme. Iloisena yllätyksenä tuli myös se, kuinka innokkaasti muutkin käsitöitä, sisustustarvikkeita ja taidetta tuottavat yritykset lähtivät puodin toimintaan mukaan. Muutto on nyt aika onnellisesti ohitse, mutta tuttavani tuskailee vielä muutamien tavaroidensa kanssa -niille pitäisi löytyä uusi, hyvä koti! On heinäkranssia, kirjakranssia, suodatinpussikranssia ja monta muuta.

Next