Pohjois-karjalan käräjäoikeus. Hallintosihteeri 2019-11-26

Pohjois

pohjois-karjalan käräjäoikeus

Uhriksi joutunut nuori mies sai tapahtuneesta traumaperäisen stressireaktion. Hän pyrki olemaan uhrin kanssa kahden parvekkeella ja kielsi kolmannen henkilön saapumisen paikalle. Miehen epäillään tehneen seksuaalirikoksen alle 16-vuotiaalle tytölle. Käräjäoikeudessa käsitellään riita-, rikos- ja hakemusasioita. Irakilaislähtöinen nuori mies pakeni Suomesta ennen oikeudenkäyntiä.

Next

Asiakaspalvelu

pohjois-karjalan käräjäoikeus

Työpaikkojen lukumäärä 1 Viran sijoittaminen Virka …. Veriteko tapahtui yksityisasunnon parvekkeella Joensuussa. Työnantaja Pohjois-Karjalan käräjäoikeudella on kanslia Joensuussa ja istuntopaikat Joensuussa ja Nurmeksessa. Enää hän ei voi luottaa ystäviinsä. Henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon asiantuntijana hallintosihteeri vastaa ….

Next

Asiakaspalvelu

pohjois-karjalan käräjäoikeus

Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvat , Joensuun, , , , , , , , , , ja kunnat. Perustiedot Tehtävän kesto Vakinainen Alkamisaika 1. Korvattavaa miehelle tuli yhteensä vajaat 20 000 euroa. Myös mukaisissa asioissa tuomiopiiri voi muuttua. Napsahdus-selitystä heikensi se, ettei nuorukainen osannut kertoa oikeudelle, mistä oli veitsensä ottanut. Pidetään vankilassa Pohjois-Karjalan käräjäoikeus katsoi nuorukaisen syylliseksi tapon yritykseen. Hän sai kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeusrangaistuksen.

Next

Tiedoksiantoasiat

pohjois-karjalan käräjäoikeus

Asiakirjat voi toimittaa myös postitse, sähköpostitse tai faksilla. Mies on valittanut tuomiosta hovioikeuteen, jossa asia on vielä käsittelyssä. Yllättäen nuorukainen iski toista nuorta miestä ylävatsaan. Hän joutui luopumaan työpaikasta, joka hänellä oli ollut odottamassa opintojen valmistumisen jälkeen. Käräjäoikeuden palveluksessa on noin 50 henkilöä. Pykäläkuja 1 80100 Joensuu Puhelin: 029 564 8373 Puhelujen hinnat löytyvät Oikeusministeriön sivulta Faksi: 029 564 8376 Sähköposti: pohjois-karjala.

Next

Tiedoksiantoasiat

pohjois-karjalan käräjäoikeus

Hänet löydettiin kesäkuussa Saksasta ja nyt hänet luovutettiin Suomeen. Työ on itsenäistä, tavoitteellista ja vastuullista. Lisätietoa käräjäoikeuden toiminnasta: Seuraavilla oikeuslaitoksen sivuilla on selostettu tarkemmin käräjäoikeuden toimintaa ja käräjäoikeudessa käsiteltäviä asioita sekä niihin liittyviä menettelytapoja: Oikeuslaitoksen sivuilta löytyy myös. Mikko Makkonen Rikoshetkellä viime helmikuussa joensuulainen oli vasta 16-vuotias. Nuoren miehen opinnot kärsivät niin ikään. Käräjäoikeus perii käsiteltävistä asioista laissa säädetyn. Käräjäoikeuden palveluksessa on 47 henkilöä.

Next

Hallintosihteerin Y13 virka, Pohjois

pohjois-karjalan käräjäoikeus

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehen eilen todennäköisin syin epäiltynä. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on yksi Suomen 20:stä. Käräjäoikeus määräsi tuomitun pidettäväksi Vantaan vankilassa. Miehelle langetettu tuomio pysyi ennallaan myös Itä-Suomen hovioikeudessa, sillä hän veti valituksensa pois. Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty mies on löytynyt Saksasta.

Next

Nuorten tyttöjen hyväksikäyttöjutun kolmas epäilty jäi kiinni Saksassa

pohjois-karjalan käräjäoikeus

Nuorukainen hakeutui parvekkeelle uhrinsa kanssa. Tuomiopiirissä on kuitenkin kaksi poikkeusta. Alueen ulosottovalitusasiat ja yrityssaneerausasiat käsitellään. Toinen seurueen miehistä tuomittiin käräjäoikeudessa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, josta tuli puolitoista vuotta ehdollista vankeutta. Käräjäoikeuden julkiset haasteet, konkurssien ja yrityssaneerausten valvonnat, kaupparekisteriviranomaisen haasteet sekä kuulutukset yhteisöjen sulautumisista ja jakautumisista löytyvät.

Next

Nuorten tyttöjen hyväksikäyttöjutun kolmas epäilty jäi kiinni Saksassa

pohjois-karjalan käräjäoikeus

Käräjäoikeudessa käsitellään riita-, rikos- ja hakemusasioita. . Epäilty teko tapahtui joulukuussa yksityisasunnossa, jossa nuorten tyttöjen ja kolmen irakilaislähtöisten miesten seurue oli viettämässä iltaa. Hän on ollut telkien takana helmikuun 17. Uhrilleen nuorukaisen tulee korvata henkirikoksen aiheuttamasta kärsimyksestä 3000 euroa, kosmeettisesta haitasta 500 euroa, kivusta 3000 euroa, vaatteista 180 euroa sekä sairaalakulut.

Next