Polet verdal. Vinmonopolet åpningstider 2019-11-28

Bryggeri og destilleri

polet verdal

Veit du kolles du ska få en trønder te' å høres ut som ei due? Hu hadd store sælbuvotta på i kulda, og det va itj frittj fer at kjærligheten etti kvart vart klissåt og samla my lo frå votten. Det hadd sæ son at Per Johan ein dag skuill reis' te Trondheim i by'n med ein oksi som va sællt, og samtile ta i mot pængan fer oksin. Fæby i Verdal lanserer i disse dager sitt unike ølkonsept; et serveringstilbud for grupper der øl står i fokus gjennom gode matopplevelser! Men lætt mæ stillj dæ eit spørsmål føsst: Ein hæst, ei ku og eit rådyr et aill sammen gras. Polturen Ein kar fra Verdalen måtte inn til Trondheim. På det siste Kona låg på det siste og presten kom på besøk te 'n Bjarne for å gi'n nån trøstens ord. «Du e da så stor gut nu, at du itj ska bry dæ om nåkka sånt. Flyreisa går så my fortar vess 'n prate med nånn.

Next

Vinmonopolet åpningstider

polet verdal

— Jo, svårrå deinn ainnern med ein heiller sur mine, — Kvar gong æ hørrre dæm ækle hønan kakkel, kjæm æ te å tænk på ægg og bacon. Herre dobbeltstilljinga hadd te følge at kundan oft mått veint både læng og vel førri innjlevert sko blei ferdig. Likeledes kjeint'n kvar celle i fyillearræsten. Menn kunne latterliggjøre kvinner, slaver kunne bli herrer og tjenere overhoder. Nå som ferietida straks er over må jeg foreslå at vi gjør noe med dette. Men ættipå vist 'e sæ at bil'n hainnj kom med, ein liten Honda Civic, itj klardd å dråggå nybåten, så da mått æ ta-me'n ned te bilavdelinga, da.

Next

Verdal

polet verdal

Det vara og det gjekk, men ingen melk og gutvott kom. Nyitt svømmebasseng En rotvolling skrev begeistra heim og fortældd at no va det lovede svømmebassenget med stupebrett ferdig: — Det vart innvia igår og vi har ailldri hatt det så arti før. Etter at dette hadde gjentatt seg mange ganger ble mannen lei og ropte: — NÆÆÆ!!! — Ænkelte ting e itj så lett å ferklar, sukka bonen! Han skulle på Vinmonopolet og kjøpe drikkevarer til sønnens bryllup. Vi ser en klassisk konflikt mellom industri og natur hvor store og mektige industriinteresser raserer naturen bit for bit i håp om raskt å få størst mulig pengesummer i egen kasse. Skal det bli et vellykket spel er man avhengig av at alle nemder fungerer godt. Selv om Frp er for en mer liberal alkoholpolitikk kommer ikke Frp sentralt til å gjøre noe aktivt for å påvirke kommuner hvor de selv styrer eller er med å styre.

Next

Vømmøl i Verdal

polet verdal

Kommunen har lenge glødet av fantasi og oppfinnsomhet. Verdals befolkning vil ikke se så mye til disse pengene, men såret etter dagbruddsdriften er allerede svært synlig. . — Og dessuten va æ så fuill at æ umule kuinna ha fått te nå sånt, sjøl om æ villja. — Men, einn hvess æ trække ned skuilderstroppan på neglisjé'n da? Det europeiske karnevalet hadde sin storhetstid som en folkelig fest i det førindustrielle samfunnet, selv om tradisjonene og røttene er både lengre og dypere. Der har vi deinnj t r e a Verdalsuløkka! — Sei mæ, e det ittj «Socialdemokraten» du heill i hainda, sa nykommer'n.

Next

Vømmøl i Verdal

polet verdal

Da æ spurdd'n kor hainnj hadd tænkt sæ å fesk, svardd'n at hainnj sku neåt Hvaler. Med eittj blygt smil bemærska'n: — Du såg vel itj nå te kjøpmainn'! Ja da, det va jo en skillevægg imilljom, så dæm va da kvar fer sæ. » - Ja det va akkurat det æ gjol, svårrå Petter! Polet holder stengt disse dagene i julen. Men nu va 'a jo på væg te banken med aill sparepængan sin. » «Det va da inmari domt! — Jeg kommer ned etter vi har stengt i morgen kveld og ser hvordan du har hatt det første dag på jobb. Totalt er det 428 kommuner i Norge. Selv om jeg var ekstra fornøyd med at det i år var min tur til å kle meg ut som mann og ri fort på scenen vet jeg at det er like viktig at noen fjerner hæstskiten.

Next

Verdaling dømt for IS

polet verdal

Såmmå da'n vart'n bedd om å gå ein snåptur på butikken på Stekstad Stiklestad ferr å kjøp melk te mora si. Utpå kveill'n tok bonden sæ ein tur borti i fjøset fer å sjå kolles det gjekk med både dræng og grisa. Ein dag skomaker'n kom gåanes i fuill likbæreruniform ved sida av likvogna uinder ei begravels, passerte likfølget ein forretning der ein av ekspeditøran sto i døra. Å delta som frivillig under Spelet om Heilag Olav på Stiklestad er et av sommerens høydepunkt. Det va itj my det, næ! Men da hainnj kjæmm-framm te buttikksjæfen, hadd følk heildigvis fått stabla'n opp på fotom igjænn. «Men akkurat da vi skuill få fesken over båtripa, så kom 'n sæ laus og ferrsvant nirri djupet.

Next

Vømmøl i Verdal

polet verdal

At det ellers i året er mer tilgjengelighet av alkohol, slår hun fast. — Æ ska ha'a på jordbæra, svårrå verdalsbonden. Bedriftens argument for ikke å rense utslippene er at man ikke kan være sikker på at dette fungerer siden rensesystemet ikke er utprøvd på denne typen fabrikk tidligere. — 1 911 138 tusen kroner! Lar vi forbrukerveksten regulere Verdalsvassdraget? Varje gång vi kom i baren sa barkeeper'n: — Ah, her comes the Norwegian with the two assholes! Det vart bærre så my som hæfta mæ! Peder legg i sænga og det e Martin som føre ordet: — Æ hi tænkt på det æ, Peder, at du må fårhåindsstæmm i år. Slik er det en lattermild avstandstaking fra oss selv; et godmodig glimt i øyet mens vi kikker oss tilbake over historias skulder. Vips: jeg er blitt en kjærlig parodi på mine formødre. Men fra i mårra bli det ittj nå arti meir, for da ska dæm ha vatn i bassænge! Dere er et enestående publikum, dere klapper når dere skal klappe, dere synger når dere skal synge, og dere er stille når dere skal være stille.

Next

Vømmøl i Verdal

polet verdal

Der fekk æ sælgt deinnj båten som du visa mæ i går, deinnj på tilbud, ja deinnj med to døbble påhængsmotora. Skomaker'n Midtbyn, Trondhjæmm: For mang år sia levd det ein skomaker som ved sia av skomakeryrket også va likbærer. Nils sprang det hainn orska, og lænsmainn', som va både tjukk og tung, klardd ittj å ta'n igjænn. Men Annemor hævda at det heile skjedd ætti ein ein fæst i turnforeninga. Man kan jo lure på hvorfor man ikke er like sosial resten av året også. Hvem tror det er uviktig hva jeg og du spiser? Men resultatene er ikke alltid like konkrete og tydelige som på Stiklestad.

Next

Kurt Evert Stenbakks hjemmeside

polet verdal

Det er morsomt å se slike innslag, og det betyr noe for den enkelte som deltar, enten det er som kormedlem, sau eller konferansier. — Har du problema med å tisse? — Hvordan ble salget, hadde du bra salg? Tenk å få kle seg ut og leke hver dag, og avslutte dagen med applaus! Melka drakk æ opp mens æ gjekk te fots te jernbanestasjona på Verdalsøra, og da toget stod der, så syntes æ det passa med ein snåptur te Trondheim. Og der satt dæm da - og skula litte støgt på kvareinner. HaLing på flaska Hainn Johannes frå Ila va ein haL mainn på flaska, ein skikkele haLing. Den som så Brennpunkt 16. Jo, nå er jeg klar for morgendagens vømmølopptog! Heilt ålein Det komm ein præst ferbi ein koinnåker som stod og bølga fint i vinndja der det før va urødda utmarsk.

Next