Ptm puutarha. Puutarhojen Suomi 2019-11-30

Puutarha Frosterus

ptm puutarha

H√§n on p√§√§ssyt lehteen ja tv-mainoksiin. Kuulet ja n√§et, millaisella taidolla kasvaa puhdasta, kaunista ja kest√§v√§√§ satoa ‚ÄĒ my√∂s ihan sinun l√§hell√§si! Kunnon multa ja kasville sopiva lannoite takaavat rehev√§n kasvun ja kukinnan sek√§ hyv√§n sadon. L√§hde kanssamme matkalle suomalaisiin l√§hipuutarhoihin. Panostamme taimien viljelyss√§ laatuun ja lajikkeisiin. Valikoimassa ja omassa tuotannossa on laaja valikoima kes√§- ja amppelikukkien taimia sek√§ vihannesten ja yrttien taimia. Mik√§ on erityist√§ juuri sinun puutarhassasi? Suomalaisten kasvihuoneviljelij√∂iden tuotteet kasvavat rakkaudella ja vuosien kerrytt√§m√§ll√§ kokemuksella. T√§t√§ ty√∂t√§ tehd√§√§n suurella syd√§mell√§.

Next

PTM Puutarha

ptm puutarha

Perustettu 1970-luvulla Henkilökunnan määrä: 3-7 Kasvihuoneala m2: 1780 Päätuotteet: Ryhmäkasvit, yrttien ja vihannesten taimet Myynti: myös vähittäismyyntiä Miksi haluat kasvattaa kukkia meille muille suomalaisille? Meiltä voit halutessasi tilata avaimet käteen -istutukset parvekkeelle ja pihaan. Alkuaikoina puutarhalla oli mittavaa avomaan tuotantoa, mutta nykyään tuotanto on keskittynyt kasvihuoneviljelyyn. Puutarha Frosterus Frosteruksen puutarha on aloittanut kukkaviljelyn vuonna 1976, ja tuotevalikoimaamme kuuluvat ruukku- ja ryhmäkasvit, amppelit, vihannesten taimet ja yrtit. Tuotteet: ruukku- ja ryhmäkasvit, amppelit, yrtit ja vihannesten taimet. Puutarha Sundström Yrittäjät: Virpi ja Joni Vuoristo Sijainti: Karkkila Perustamisvuosi: Uudistettuna vuodesta 2014. Samoihin tiloihin on sisustettu myös retrohenkinen kahvila. .

Next

PTM Etusivu

ptm puutarha

Valikoimiimme kuuluvat myös amppelit, ruukut ja tarvikkeet. Muista kysyä myös havu- ja hedelmäpuista! Salaattia kolmessa sukupolvessa Oksasen perheen kolmannesta sukupolvesta löytyy kolme mahdollista jatkajaa suvun lähes 50 vuotta jatkuneelle viljelyperinteelle. Oman maahantuonnin ansiosta meiltä löytyy esimerkiksi laaja valikoima kesäkukkia, perennoja sekä puita ja pensaita. Palasrinteen Puutarha Palasrinteen puutarha on toiminut Torniossa jo vuodesta 1969. Yrittäjät: Anssi ja Eija Palasrinne Sijainti: Tornio Perustamisvuosi: 1969 Henkilökunnan määrä: 2 Kasvihuoneala m2: 1000 Päätuotteet: Amppeli- ja kesäkukkien taimet sekä hyötykasvien taimet Myynti: myös vähittäismyyntiä Miksi haluat kasvattaa kukkia meille muille suomalaisille? Voimme myös kuljettaa isommat taimi- ja multaostokset lähialueelle. Yrittäjänä ei ole kahta samanlaista työpäivää. Rakkaus viljelyyn kulkeutuu kotiisi tuoreina vihanneksina ja upeina kukkina läpi Suomen.

Next

Puutarha Frosterus

ptm puutarha

Mikä on erityistä juuri sinun puutarhassasi? Puutarhamyymälämme sijaitsee Suonpääntien puolessa välissä, noin 5 km Vihdin kirkolta ja 12 km Nummelan keskustasta. Näyttelyssämme voit tutustua myös paviljonkeihin ja metallisiin puutarhakalusteisiin. Taimimyymälämme valikoimiin kuuluvat myös multatuotteet, erilaiset lannoitteet sekä ruukut ja puutarhatarvikkeet. Taimimyymälässämme on myynnissä monenlaisia multatuotteita ja lannoitteita. Taimimyymälästämme löytyy kevätkukkien, ryhmäkasvien, monivuotisten kukkien, vihannesten ja yrttien taimia sekä kotipuutarhureille että tukkumyyntiin.

Next

Kukkien suoramyynti

ptm puutarha

Terveet ja pääsääntöisesti kotimaiset taimien kasvattaminen asiakkaille. Lisäksi meillä on myös haudanhoitopalvelu. . . . . .

Next

PTM Puutarha, Suonpääntie 254, Vihti (2020)

ptm puutarha

. . . . . . .

Next

Palasrinteen puutarha

ptm puutarha

. . . . .

Next

PTM Puutarha

ptm puutarha

. . . . .

Next

Palasrinteen puutarha

ptm puutarha

. . . . . . .

Next

PTM Etusivu

ptm puutarha

. . . . .

Next