Puuha pete rolle. Puuha pete rolle 2019-11-24

Puuha Pete Rolle ALE/Edullisesti

puuha pete rolle

Auttaa voi silloin monta ystävää. Työkalut kilkkaa ja laulumme soi, päivää ei hauskemmin viettää voi. Putte puuhamies: Putte saa käsiinsä Peten työkalupakin ja vaihtaa pelättimen hommat korjaustöihin. Lelut ovat ehjiä ja hyväkuntoisia pieniä leikinjälkiä näkyvissä. Jos hakutulos herättää ajatuksia, voit ottaa yhteyttä tukeemme. Myös nouto kotoani Tampereen Leinolasta onnistuu.

Next

Puuha pete nosse

puuha pete rolle

Ostaja maksaa mahdolliset postikulut 5,90e. Myös nosturikoukkua saa vedettyä alemmas. Jos hakemasi liike tai tuotemerkki ei ole tietokannassamme, näytämme muutamia vaihtoehtoisia hakutuloksia, joiden arvelemme auttavan sinua oikean tuotteen etsimisessä. Tervetuloa, olet tullut verkkosivustolle, jota hallinnoi SaleRunner. Lelut ovat ehjiä ja hyväkuntoisia pieniä leikinjälkiä näkyvissä. Puuha-Pete kaiken korjaa, Puuha-Pete tietenkin. Puskun kauha nousee jos painaa sen kattoa.

Next

Puuha pete kaivuri

puuha pete rolle

Me muokkaamme, sovitamme ja täsmäytämme tulokset sinun kiinnostuksesi mukaan. Nosturiosa pyörii kokonaan ympäri ja siihen saa vedettyä lisää pituutta. Myydään Puuha-Pete hahmo, korkeus n 10 cm. Kaivuri tietää ja Rolle myös: aamulla alkaa päivän työt. Katolla pienet tussin jälet nimikoinnista. Ostaja maksaa mahdolliset postikulut 5,90e.

Next

overview for Puuha

puuha pete rolle

Puuha-Petellä on kiire saada päivän monet tärkeät työt tehdyksi ennen pimeän tuloa. Peten suuri yllätys: Pete kunnostaa apureineen Annin puutarhaa, sillä aikaa kun Anni on tervehtimässä sisartaan. Nosturiosa pyörii kokonaan ympäri ja siihen saa vedettyä lisää pituutta. Kaksi Puuha Pete hahmoa, joilla liikkuu pää, kädet ja jalat. Kiire on kova, paljon tehtävää.

Next

Puuha pete???

puuha pete rolle

Puuha-Peten kissa Kisu ja Lintu. Pää, kädet ja jalat liikkuvat. Katsohan myös muut myynnissä olevat kohteeni, mm. Peten joulukiireet: Aatto lähestyy ja Peten joulukiireet ovat pahimmillaan kun Pikkalaan sataa pitkästä aikaa lunta. Etukauha liikkuu Kaivurin kulkiessa ja etukauhaan saa vedettyä hieman lisää pituutta.

Next

Puuha pete???

puuha pete rolle

Mukaan kaksi ehj√§√§ ja hyv√§kuntoista palapeli√§, joilla on kulunut pahvilaatikko. Puuha ‚ÄĒ Pete‚Ķ x 2. Lelut ovat ehji√§ ja hyv√§kuntoisia pieni√§ leikinj√§lki√§ n√§kyviss√§. Kaikkien py√∂r√§t py√∂riv√§t, tosin Kaivurin etupy√∂r√§t ovat hiukan vinossa. Nossen nosturia voi py√∂ritt√§√§ ja nostaa. Puuha-Pete kaiken korjaa, Puuha-Pete tietenkin.

Next

overview for Puuha

puuha pete rolle

Nouto tai postitus, jolloin kulut ostajalle. Puuha-Pete Pete korjaa hein√§suojan dvd Pete korjaa hein√§suojan: Myrsky on nousemassa ja Pikkelsin is√§nn√§n hein√§paalit on saatava suojaan. Annin saa Rollen kyytiin mukaan ks. R√§√§t√§l√∂ity hakutulos juuri sinua varten T√§m√§ hakutulos on r√§√§t√§l√∂ity juuri sinua varten. Puuha ‚ÄĒ Pete‚Ķ x 2 Korjauspuuhissa on mahtavaa, yhdess√§ kaikenkun valmiiksi saa.

Next

Puuha Pete Rolle ALE/Edullisesti

puuha pete rolle

Yhteispelillä se sujuu Puuha-Pete Pete korjaa heinäsuojan dvd Ikäsuositus: sallittu koko perheelle Puhumme suomea Kesto: n. Rollen pyörät jatkavat pyörimistä kun sille antaa vauhtia, samoin Traktoriksi nimeämämme Kaivuri ilman kauhoja. Peten saa Kaivurin kyytiin mukaan ks. Sisältö on oikein hyvässä kunnossa, laatikon kulmissa on kulumaa. Lisäksi 5 betonisäkkiä ja 7 kartiota. Ehjä ja hyväkuntoinen pieniä leikinjälkiä näkyvissä. Puuha-Pete kaiken korjaa, Puuha-Pete tietenkin.

Next