Pyry smolander. Saiturin joulu 2019-11-28

Oopperaa ja ylioppilaskokeita

pyry smolander

Katariina Fleming Dreaming of Broadway ‚ÄĒ musikaaliartistin el√§m√§ K√§sikirjoitus, dramatisointi ja ideointi Helena R√§ngman ja Pyry Smolander Pianos√§estys Joonas Mikkil√§ Rooleissa Helena R√§ngman ja Pyry Smolander √Ą√§nirooleissa Saara Lehtonen, Riikka Korpi, Marko Keskitalo Ensi-ilta18. Noinko se sitten menee, kannattaa itse todeta. Musikaalit ovat parhaimmillaan suurten tunteiden esityksi√§. Mukana ovat Pirkanmaan musiikkiopiston puhallinorkesteri Pirkanmaan Puhaltajat johtajanaan Anna-Leena Lumme ja rytmimusiikin opettajien b√§ndi. Kyttyr√§selk√§isen√§ h√§n on el√§nyt koko ik√§ns√§ Notre Damen katedraalin suojissa, sielt√§ koskaan poistumatta. Erkki Saarelan Emmiss√§ on tietysti ripaus my√∂s miest√§ itse√§√§n, molempien maneerit sekoittuvat hurmaavalla tavalla.

Next

Notre Damen kellonsoittaja

pyry smolander

Käärön sisältä paljastuu ei-niin-suloinen pienokainen, mutta Frollo Ilkka Hämäläinen pitää lupauksensa ja ottaa lapsen kasvattipojakseen ja myöhemmin Notre Damen arkkidiakonina pitää poikaa katedraalin kellotapulissa turvassa pahalta maailmalta. Erikoiskiitokset kauniskantisesta ja informatiivisesta käsiohjelmasta erityisesti Siiri Liitiä. Väliajan jälkeiset takahuonetunnelmat huvittivat kovasti myös ja tyhjistä tölkeistä vyöryvä haju tuntui kyllä, vai kuvittelinko vaan moisen lemun? Merenkulkuneuvos varsinkin on todella herkullinen hahmo. Sugar onkin hurmaavine kiharapilvineen melkoinen pakkaus ja uudet kamut joutuvat tämän tästä muistuttamaan itseään siitä, että nyt ollaan tyttöjä. Nykyinen, 2017 jatkanut inkarnaatio Nuorisopalatsista sisältää kolme alkuperäistä jäsentä Rainio, Remes ja Smolander. Turhanpäiväiseksi riitelyksihän se menee, mies jää nukkumaan tapojensa mukaan sohvalle ja nainen painelee yksin aviovuoteeseen. Luulin nimittäin, että katsomo on ollut aiemminkin samanlainen.

Next

Ahaa Teatteri ennen ensi

pyry smolander

Saattaapi nimitt√§in joutua v√§h√§n itkem√§√§n, jos on antanut kesytt√§√§ itsens√§. On savupommeja, paljon liekkej√§, jaloissa asti tuntuvaa jyrin√§√§, paksujen kattoparrujen lentely√§, seksuaalista ahdistelua, p√§√§kalloja, kahleita, suudelmia, puistatusta, pitki√§ kaipaavia katseita. Olo on kotoisa, ja siit√§ on hyv√§ jatkaa matkaa kotiin. Miksi turhaan pantata tunteitaan, jos tuntuu silt√§ ett√§ nyt vied√§√§n? Gospel-henkiseen revittelyyn p√§√§ttyv√§ 'asiallinen' keskustelu pissaavan patsaan aiheuttamista erin√§isist√§ vakavista ongelmista hautausmaalla. Dreaming of Broadway alkaa r√§v√§k√§sti laululla I¬īm a Star.

Next

Saiturin joulu

pyry smolander

Oli siinä monella katsojalla ihmettelemistä, kun portaikossa tuli Riku Nieminen vastaan yllättäen. Tommi Auvisen koskettavalle ohjaukselle toivoo vielä lisää vuosia. Yllätyksenä tuli sitten se, että kyynelten virta alkoi jo alkupuolella, kun linkki ohessa alkoi vaivihkaa soimaan ja Kirsi Tarvainen alkoi laulaa. Mies, joka kyllästyi olemaan Jarmo ja vapautti itsestään Pasin. Välillä käydään yleisölämpiön puolella ja huudellaan sieltä, että tässä oli meillä pieni kahvio ennen ja täältä saatiin vuokrattua lisää tilaa pukuhuoneita varten. Hän kun saattoi kesken esityksen ilmoittaa menevänsä pissulle. Orkesteri soittaa esityksessä yleisöltä piilossa, lavan alla, mutta syvä kumarrukseni teille, äänisuunnittelijat Ivan Bavard ja Jaakko Virmavirta, joiden ansiosta teatteri soi, helisee ja kumisee kuin jokin ikiaikainen, jumalallinen soitin! Kummitusjuna Helsingin Kaupunginteatteri - pe 23.

Next

Teatterikärpäsen puraisuja : syyskuuta 2015

pyry smolander

Vielä hauskempaa oli sitten se, että Tampereen Teatteriin oli enskarihumuun saapunut yhtä lukuunottamatta en ainakaan nähnyt Mari Perankoskea missään, kaikki muut kyllä koko näyttelijäkaarti kera juontaja Paasos-Heikin. Hirmuisen haikea mieli oli koko illan, pääministerin puhetta seurasin ja sivusilmällä vilkuilin lattialla pötköttävää lähes tyhjää koirailmapalloa, jonka vappuna valitsin kaikista mahdollisista ilmapalloista. Lucky Teatteri Viirus, Helsinki - la 26. Hän valittaa, ettei ole kuoltuaan saanut hetken rauhaa ja haluaa auttaa Scroogea välttymään samalta kohtalolta. Niinpä hän päätyy tikkataulun kohteeksi.

Next

elämää ja elämyksiä: Cats Tampereen Teatterissa

pyry smolander

Mukana ovat myös papit Ville Aalo ja Risto Korhonen. On mahtava etuoikeus seurata näin läheltä näin loistavaa näyttelijäntyötä, jokainen hoitaa oman pestinsä ihailtavalla tavalla ja omalla tyylillään. Mies luki kuuliaisesti prompterista kaiken mahdollisen pornomainoksista illan huikeaan artistivieraaseen, jossa tähtiartisteja luetellaan hiukan arvoasteikolla alenevassa järjestyksessä. Sugar on sen verran makea pakkaus, että pieni aksenttikin antaa vain lisämakua. Ahaa, hissiä he siinä jonottivat. Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot. Taustalla vilisee monenlaista videonpätkää ja puhuvaa päätä, suurin osa näistä menee sujuvasti yli hilseen.

Next

Nuorisopalatsi

pyry smolander

Konsertin juontavat Petra Karjalainen ja Valtteri Lehtinen. Maiju-Riina Huttunen ja Saska Pulkkinen c Tommi Kantanen Erikoismaininnan haluan tällä kertaa ojentaa Markus Virtaselle, jota en ole aiemmin nähnyt musikaalin parissa enkä liioin kolmoisroolissakaan. Tapahtumapaikkana on Lontoo ja päähenkilöinä tietysti seikkailevat kissat. Jännittynein mielin siksi, että lavalla tositoimissa oli paaaaljon väkeä, jonka näkemistä ihan oikeasti odotin todella kovasti. Lokki Espoon Kaupunginteatteri - ma 26. Esityksessä ovat mukana Tampere Cappella -kuoro sekä Suomen Teatteriopiston opiskelijoita.

Next

HENKIL√ĖKUNTAA VUOSIEN SAATOSSA

pyry smolander

Loppukumarrusten jälkeen emme pitäneet mitään kiirettä, koska junan lähtöön oli reilusti aikaa eikä meillä ollut isompia haluja pelata loppuja rahojamme tappamalla aikaa asemalla. Suomentajana on toiminut Jukka Virtanen ja hyvin hän on huumorin mukana säilyttänyt, seurasin myös alkuperäistekstitystä. Lavastuksesta bongailen tuhkauurnia, eläintrofeita ja patsaita. Kauneimmat joululaulut Aitolahden vanhassa kirkossa ma 23. Osa hienouksista jäi täysin pimentoon, mutta käytin mielikuvitustani ja kuvittelin loput. Puvut ovat kauniita ja Seurapiirien Synkoopeissa riittää silmänruokaa.

Next