Riitta mäkinen. Riitta mäkinen 2019-11-23

Kansanedustaja Riitta Mäkinen pahoinpideltiin kesken illanvieton Jyväskylässä

riitta mäkinen

. Siksi tarvitsemme panostuksia varhaiskasvatukseen, päivähoitoon ja perusopetukseen. Työn ja perheen yhteensovittamista ja työelämän tasa-arvoisuutta on tuettava. Mäkinen pitää sote-uudistusta erittäin merkittävänä asiana. Siksi päätöksenteossa on aina otettava huomioon lasten ja nuorten hyvinvointi. Seuraavat eduskuntavaalit käydään huhtikuussa 2019. Siksi hoitajien vähimmäismäärä on kirjattava lakiin.

Next

SDP:n uusi kansanedustaja Riitta Mäkinen: Suhtaudun tulevaisuuteen hyvin positiivisesti

riitta mäkinen

Lehden mukaan nainen heitti Mäkisen päälle ensin juoman ja hyökkäsi sen jälkeen. Hän aikoo kuitenkin jatkaa Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Suomi ei menesty, eikä tavallisten kansalaisten hyvinvointia rakenneta riitelemällä. Muokattu klo 16:09: Lisätty Riitta Mäkisen kommentit. Liäsksi hän löyi ainakin kerran kasvojen alueelle. Riitta Mäkinen Jyväskylästä nousee eduskuntaan Susanna Huovisen tilalle. Politiikassa tarvitaan vakautta, osaamista ja inhimillistä otetta.

Next

Riitta mäkinen

riitta mäkinen

Minulle tärkeää Koulutus ja kestävä kehitys Koulutus on tehokkain tapa muuttaa maailmaa, sillä osaaminen ja sivistys luovat pohjaa hyvinvoinnille. Hän potkaisi kansanedustajaa ainakin kerran jalkojen alueella, kun Mäkinen makasi maassa. Uskon, että meillä on yhteinen suunta. Kiitän poliisia ja viranomaisia asiallisesta ja osaavasta työstä. Riitta Mäkinen on vuoden 2015 eduskuntavaalien äänimäärän perusteella Huovisen seuraaja. Nyt hän on kuitenkin vakuuttunut, että arki saadaan sujumaan välimatkoista huolimatta. Sillä, onko kansanedustajan kotikunta Jyväskylä tai Kivijärvi ei tänä päivänä enää saa olla merkitystä.

Next

Riitta Mäkinen

riitta mäkinen

Koko maakunta elää, kasvaa ja kehittyy sen mukaan, miten se pystyy asemoimaan itsensä tulevina vuosina suhteessa muihin maakuntiin ja kaupunkiseutuihin. Mäkisen mukaan maakunnalla on tällä hetkellä kaikki menestyksen avaimet käsissään. Pidetään yhdessä huolta siitä, että huomenna on paremmin kuin tänään. Olen ollut mukana vaikuttamassa lähes 20 vuotta – täydellä sydämellä. Riitta Mäkinen joutui pahoinpitelyn uhriksi vuonna 2017. Edunvalvonnan intressit viilautuvat hyvin tiiviisti yhteen, sillä maailma on muuttunut ja muuttuu kovaa vauhtia. Tuomio tapauksesta annettiin tänään tiistaina.

Next

SDP:n uusi kansanedustaja Riitta Mäkinen: Suhtaudun tulevaisuuteen hyvin positiivisesti

riitta mäkinen

Riitta Mäkinen ottaa Susanna Huoviselta vapautuvan kansanedustajan paikan vastaan. Minulla on aina ollut palava halu vaikuttaa yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja aito tahto saada muutos aikaan. Syyttäjän mukaan 31-vuotias nainen kaatoi Mäkisen jyväskyläläisessä yökerhossa. Yhtenä huolenaiheena hänellä oli perheen ja kansanedustajuuden yhteensovittaminen. Keski-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan Iltalehdelle, että kyseisestä tapauksesta on annettu maanantaina tuomio. Suomalainen politiikka tarvitsee ryhtiliikkeen, jotta kyky tehdä päätöksiä ja suomalaisten usko politiikkaan voidaan palauttaa.

Next

Riitta mäkinen

riitta mäkinen

Hän on kuitenkin harkinnut kansanedustajaksi lähtöään Huovisen ilmoituksesta lähtien. Edellisissä vaaleissa yli kolme tuhatta keskisuomalaista puolsi valtakirjaani ajaa yhteisiä asioitamme ja kunnioitan tuota mandaattia paljon, Mäkinen sanoo. Hänen mukaansa seuraavat viikot osoittavat, millaisin askelmerkein ja millaisella aikataululla aikamme suurinta uudistusta viedään eteenpäin. Oppiminen jatkuu läpi koko elämän. Mäkisen nousemisesta eduskuntaan kertoi ensimmäisenä.

Next

Riitta Mäkinen

riitta mäkinen

Korkea osaaminen, koulutus, tutkimus ja kehitys ovat Suomen menestymisen avaimia. Toimin myös Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtajana ja Jyväskylän Työväenyhdistys ry:n puheenjohtajana. Siksi niiden perusrahoitus on oltava kunnossa. Oman maakunnan asioiden edistämisen lisäksi Mäkinen haluaa olla viemässä sote-uudistusta eteenpäin niin, että sille asetetut keskeiset vaatimukset kansalaisten yhdenvertaisuudesta ja oikeudesta laadukkaaseen hoitoon ja palveluihin toteutuvat. Tehdään siis politiikkaa järjellä ja sydämellä! Meillä kasvu on jo nyt näyttäytynyt selkeästi muuta maata vahvempana ja saamme lisää hyviä uutisia likipitäen päivittäin.

Next

Riitta Mäkinen

riitta mäkinen

Hän ilmoitti päätöksestään vetäytyä valtakunnan politiikasta huhtikuun puolivälissä. Hänet valittiin 29-vuotiaana kaupunginvaltuustoon vuonna 2008. Hän ehti jo ilmoittaa asettuvansa ehdolle tulevissa maakuntavaaleissa, mutta kansanedustajuus pistää asian uuteen harkintaan: — Kovin monella jakkaralla ei ole syytä istua, Mäkinen linjaa. Keski-Suomella on paljon annettavaa myös koko suomalaisen yhteiskunnan kehittämistä ajatellen. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin perheelleni ja läheisilleni.

Next

Riitta Mäkinen nousee eduskuntaan Susanna Huovisen tilalle

riitta mäkinen

Suomesta on rakennettava oikeudenmukainen ja turvallinen maa, jossa ihmisarvo on jakamaton. Nykyään Mäkinen toimii Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtajana ja on myös maakuntavaltuuston jäsen. Kansanedustajuus pistää muut luottamustoimet harkinnan alle Riitta Mäkinen on vaikuttanut Jyväskylän kunnallispolitiikassa kymmenen vuotta. Kotihoitoa on parannettava ja huolehdittava omaishoitajien jaksamisesta. Vastuu lasten ja nuorten hyvinvoinnista on aikuisilla Suomesta on tehtävä aidosti lapsiystävällinen maa.

Next