Rogaland teater program. Rogaland Teater 2019-11-25

Rogaland Teater Program 2020

rogaland teater program

» var overskriften på anmeldelsen. Her er det mange kjekke oppgaver for både store og små! Åpningstider i billettluken: Man-fre 10. I Shakespeares herlige forviklingskomedie er handlingen lagt til Athen, midt i forberedelsene til hertugens bryllup. Les anmeldelse Også hos Dagbladet innkasserte En midtsommernattsdrøm en sekser. I høst gir regissør Øyvind Osmo Eriksen seg i kast med Isakstuens første skuespill som får urpremiere på Intimscenen.

Next

Rogaland Teater

rogaland teater program

Buzz Network: styrker det europeiske ungdomsteater miljøet gjennom internasjonalt samarbeid og vårt Ungdomsteater er en viktig del av dette nettverket! Vi inviterer til presselansering av høstens program på Hovedscenen 23. Regi, koreografi, scenografi og kostymedesign, Bravo!!! Anders Dale har satt seg i registolen og fått med seg Anders Brunvær Hauge som kapellmester og musikalsk ansvarlig. Repertoaret er først og fremst preget av samtidsdramatikk med aktuelle temaer, men vi får også oppleve tungvektere som Gogol og Pinter på scenen, samt gjensyn med publikumsfavoritter fra tidligere sesonger. For Tønes er konge i Rogaland og han har funnet hemmeligheten i hva som er spesielt med nordmenn. . Blir Måns avslørt i Hundistan? Det består av intet mindre enn 13 ulike produksjoner med stort og smått. «En forestilling som får deg til å lene deg tilbake i setet og tenke: «Slapp av, her er du i gode hender», skrev Andreas Wiese.

Next

Rabatt på forestillinger på Rogaland Teater

rogaland teater program

Contact us at 847-680-8720 if you are interested in setting up an awareness seminar. . En midtsommernattsdrøm er et raust virvar om kjærlighetens sorger og komplikasjoner, men ikke minst gleder! Her får du møte våre kunstneriske team, medvirkende i de ulike forestillingene og kanskje noen utdrag fra kommende produksjoner! Siden den spede starten har teatervirksomheten gledet, forarget, engasjert og begeistret. Etter 55 utsolgte forestillinger og en voldsom etterspørsel etter billetter utover våren var valget om å sette opp nye forestillinger enkelt! Opplys om rabatt ved bestilling. Billettbestilling på telefon 51 91 90 90.

Next

Rogaland Teater Program 2020

rogaland teater program

» Ta med deg kidsa og opplev skamgodt teater! Kort sagt: alt det spennende som livet har å by på. . Ved å fortsette forbi denne siden, godtar du å overholde disse betingelsene. » «Vi storkoste gjennom alle minuttene av forestillingen, og skal se den igjen! Og kanskje kan både unge og de litt eldre få opplevelsen av å lære noe nytt om seg selv og verden omkring. Du kjenner kanskje historien om Pelle Svanseløs, den lille hyggelige katten uten hale, som Gøsta Knutsson skrev om. For å unngå kø i pausen kan du forhåndsbestille drikke og snacks slik at dette står klart til pausen.

Next

Rogaland Teater avslører høstens program 23. mai kl 12:00 på...

rogaland teater program

De fleste forbinder Tønes med humoristiske sanger som «Fluene» og «Eg går å legge meg», men Tønes har mange lag og det ligger alltid et alvor bak. Rogaland Teater er et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft. Det består av intet mindre enn 12 ulike produksjoner med stort og smått. » er nydelig og ujålete teater — og Espen Hana er i storform», skrev Aftenbladets anmelder etter premieren på Rogaland Teater i januar 2019. Vår teatersjef Glenn André Kaada er klar til å presentere høstens program og det kan kort beskrives som offensivt og fremoverlent.

Next

Tønes

rogaland teater program

We often work with other drug task forces and federal, state, county, and municipal law enforcement agencies to combat illicit drugs, gangs, and weapons in our communities. Er du sikker på at jorden er rund, at himmelen er blå eller at du er deg? Og sammen med sine to lojale medløpere, Bill og Bull, ruler han i kattebyen Kattistan. I Grusomme Måns skal vi bli bedre kjent med Pelles plageånd — Måns. Kommer og ser den igjen. Chocolate Going Extinct 2020 Vmi 2020 Calendar, Pupillage 2020 Applications, Pupillage 2020 Applications Catalonia School Calendar 2020, Icis 2020 Submission. Og han er ikke alene om å være begeistret, for de gode anmeldelsene har bokstavelig talt trillet inn til En midtsommernattsdrøm.

Next

Scener fra et ekteskap av Ingmar Bergman

rogaland teater program

Hva om dette universet fra 200 år tilbake i tid også ligner på det vi skal møte i vår egen framtid? Stykket er en hyldest til drømmens kraft og et av William Shakespeares aller mest spilte stykker. Ville se stykket en gang til, idet sceneteppet gikk ned. Denne kombinasjonen kan nok gjøre noen og enhver overrumplet, forundret, satt ut, forvirret, lamslått eller perpleks om du vil. . For rullestolbrukere reserverer vi egne plasser.

Next

Rogaland Teater Program 2020

rogaland teater program

Hans kollega Jan Zahl mente «En midtsommernattsdrøm «har alt du kan be om av eit teaterstykke. Ingmar Bergman går i Scener fra et ekteskap rett i kjernen. Er Gud død eller har han bare glemt oss? Tårene rant, av latter og av det var så rørende vakkert. Grusomme Måns er hundenes og kattenes West Side story, hvor det handler om den umulige kjærligheten. Alene på scenen i et tett samspill tar de to skuespillerne oss med på oppløsningen av det tilsynelatende lykkelige ekteskapet mellom Marianne og Johan. .

Next