Roger och laila podd. Roger & Laila 2019-11-27

Blivit med podd!

roger och laila podd

Nytt avsnitt är ute imorgon, men första avsnittet går ju såklart att höra nu. Gäst: Tobias Persson Kändispodden: Benjamin Andrée Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. En Mörk Historia tar dig med in i rättsfallen som chockerar, förbryllar och förfärar Sverige. Efter lunch så var det dags att checka in på rummet. Kontakt: For information regarding your data privacy, visit Kändispodden kickar i gång säsongen med ett härligt samtal där Kristin Kaspersen gästar Benjamin Andrée i podden. Det blir snack om den jobbiga och svåra graviditeten, om kramper och break downs, om att bli snuvad på en vanlig förlossning och vad barnet ska heta. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.

Next

Blivit med podd!

roger och laila podd

. Kontakt: For information regarding your data privacy, visit Anna Book gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Gäst: Anna Anka Kändispodden: Benjamin Andrée Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Det bjuds på underhållning, vardagslivsberättelser, folkbildning, vanvettiga skratt och — inte minst — initierade samtal om mat och dryck på detta barockt dignande smörgåsbord, uppdukat av gastronomerna Edward Blom och Mats Ryd. Vad har Charlotte för förhållande till överklasskärringar och hur får man sina barn att förstå värdet av pengar? Liam, Lailas son gör sin praktik hos oss på radion och vi minns tillbaka på våra egna praktikplatser. Gäst: Malena Laszlo Kändispodden: Benjamin Andrée Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.

Next

Blivit med podd!

roger och laila podd

Vad hos Christer gör honom till Sveriges vackraste kvinna och vad är det som heterosexuella män går igång på hos honom. Kontakt: For information regarding your data privacy, visit Sarah Dawn Finer gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Kontakt: For information regarding your data privacy, visit Kändisklanen Wahlgrens urmoder, skådespelerskan, entreprenören och influencern Christina Schollin gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Gäst: Lina Hedlund Kändispodden: Benjamin Andrée Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och en hel del annat. Det blir förstås snack om Håkan Hellström och det första sms:et som blev starten på deras samarbete, att gå in på scenen inför 70. När Expressen når Laila Bagge vill hon vara noga med att hon inte vill ställa sig på någon sida.

Next

Laila Bagges kritik mot Eurovision: ”Hemsk”

roger och laila podd

Om problemen att finna kärleken och att inte stå högt i kurs i gayvärlden. Så vi bokade in oss på ett hotell inne i stan där de har en liten spa-avdelning på taket. Och statistiken visar att nästan ingen som börjat lyssna på ett program stänger av innan de nått slutet. Och den största frågan av alla - Har Sarah onanerat på jobbet? Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt. Skriv till redaktionen för Edward Bloms smörgåsbord:. Har du inte hört den ännu så är det bara att söka på ställen där poddar finns så hittar ni den lätt. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.

Next

RIX FM

roger och laila podd

Roger berättar också varför hans första jobb var att sälja finska porrtidningar. Gäst: Christer Lindarw Kändispodden: Benjamin Andrée Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Har tv-serien svetsat samman familjen? Undersökande dokumentär från en ljusskygg verklighet. Kontakt: For information regarding your data privacy, visit Svenska Hollywoodfrun Anna Anka gästar Benjamin Andrée i Kändispodden och det blir ett samtal om att spela rollen av Anna Anka, om att för första gången dejta en svensk kille, om skilsmässan från Paul Anka och om sonen Ethan som hon inte får träffa. Helena Bremberg Radioakademin Det blir bland annat två workshops.

Next

Radioakademin

roger och laila podd

Det blir snack om revanschlust och att inget är omöjligt, om att aldrig bli nöjd, att bli sin prestation. Det blir snack om att sluta ljuga för sig själv, om det komplicerade förhållande till media, att det både är en gåva och en förbannelse att vara så känd och igenkänd som hon är. Om att tjäna pengar på Drottning Silvia, om svartsjuka världsstjärnor, om att ha Anita Ekberg som assistent, om kändisar som blivit sura över att bli imiterade. Och att man då gör någonting som är härligt och glatt och roligt känns lite som att nu äter vi kakor och folket svälter. Och en hel del annat. Om att vara en överlevare och inte ett offer. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.

Next

45. Laila Bagge

roger och laila podd

Gäst: Agneta Sjödin Kändispodden: Benjamin Andrée Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Kontakt: For information regarding your data privacy, visit Mannen, myten, legenden Peter Jöback gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Kontakt: For information regarding your data privacy, visit. Vi beställde upp lite gott att äta och även att dricka. Om skådisdrömmarna och när vågade hon kalla sig för författare. Roger försöker pressa in sig i Lailas testamente och Laila har äntligen bjudit in till poolparty men avslöjar hur jobbigt det egentligen är att ha en pool.

Next

Laila Bagge och Roger Nordin startar podcast

roger och laila podd

Och en hel del annat. Mer info kommer löpande under våren. Och hur känner Anton inför pappa Glenns alkoholkonsumtion och ständiga öldrickande? Kontakt: For information regarding your data privacy, visit Anton Hysén gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Gäst: Anna Book Kändispodden: Benjamin Andrée Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och en hel del annat. Kit presenterade stolt den fina uppdukningen. Dessutom blir det lite snack om kärlek och vänskap.

Next

45. Laila Bagge

roger och laila podd

Om kärleken till maken Hans Wahlgren och uppgångar och nedgångar i ett 61 år långt förhållande. Där låg vi och guppade länge. Vi hör om unika levnadsöden och brinnande ämnen från personerna som själva var inblandade. Vi hade en liten disk var i var enda av rummet med våra godsaker. Edward Bloms smörgåsbord innehåller även stora portioner kulturhistoria, etikett och poesi. Det blir också prat om att vara redo och välkomna kärleken, om rädslan att bli bortvald och att skydda sitt hjärta.

Next