Roosa nauha lanka. Lindan lanka terapia: Roosa nauha sukkalanka 2019-11-29

Lankakori Sekaisin: KAIJA

roosa nauha lanka

Uudella innolla talvea ja aktiivisempaa blogia kohti. Kannatan siis lämpimästi kaikkea hyväntekeväisyyteen lahjoittamista, mutta mieluiten ilman, että siitä hyötyy joku kaupallinen taho välissä. Serkkuni juhlapäivähän oli jo talvella, joten ajattelin että kevättä kohden kevyemmät lapaset on hyvät. Sukissa vuorottelevat pitsi- ja kirjoneulekuviot tekevät malleista niin yltäkylläisiä, että minimalistia voi alkaa hirvittää. Nämä kannattaa laittaa korvan taakse syksyn kässämessuja ajatellen, jos ei Taitoshopit muuten satu osuun matkan varrelle.

Next

Roosa nauha

roosa nauha lanka

Jos et halua laittaa sähköpostiosoitettasi kommenttiin niin laita se ja nimimerkkisi blogin sähköpostiin lankaajaporonsarvia gmail. Osa kirjan malleista on yksinkertaisempia kuin toiset, mutta eniten niiden neulomisesta saa irti sellainen, joka on tikuttanut villasukkia joskus ennenkin. Pieni lumikerros maassa on kummasti ilostuttanut mieltä ja pikku pakkanen tuntuu mukavalta poskissa. Lankoja jäi vielä sen verran että teen itselleni samanlaiset muistuttamaan talven keskelle siitä, että kesä ja kärpäset kyllä tulee! Ainoa kehittämiskohde ovat mielestäni neulekaaviot, jotka voisivat olla hieman selkeämmät. Miksi summa ei voisi olla isompi? Käsitöitä tänä aikana on kyllä aloitettu ja suurin osa on valmistunutkin! Nyt tilanne on ehkä hieman helpottanut ja pystyn jo villasekoitelankoja pyörittelemään käsissä. Vaikka se että Gunnarit on yksi suosikki bändini, on Metallica sukkien omistavan veljeni aiheuttamaan.

Next

Lankakori Sekaisin: KAIJA

roosa nauha lanka

Tutkimuksiin on aika vetämässä, niin ehkä syykin saadaan selville. Minulle käsityöt, ja varsinkin neulominen, on terapiaa ja se asia johon saan purettua niin ilot kuin surut. Tikapuutekniikalla neuleesta tulee joustava, tasainen ja pehmeä. Pienen Googlettelun ja Pinterestin tutkimisen jälkeen mallikuvio Metallica sukkiin löytyi, Hurraa! Sukkamalleja on yhteensä 24 kpl. Ja sitten vielä yksi aivan äärimmäisen tärkeä asia aiheeseen liittyen: ihmiset, muistakaa tutkia rintanne säännöllisesti.

Next

Roosa nauha

roosa nauha lanka

Sukan ohjeen ostin Ravelrystä ja ohje on nimeltään Punatulkkuset Oksalla, suunnittelija Sinikka N. Katsokaa nyt vaikka tuota, missä niittykukat tursuavat villasukan varsista — niin soma! Häneltä sain c-kasetin, jossa oli Gunnareiden Use Your Illusion I levyn biisit ja niitä noin 7- 8 vuotiaana korvalappustereoilla kuuntelin ja olin haltioitunut! Samalla ostin varasateenvarjoksi roosa nauha sateenvarjon ja kynttiläpakkauksen. Joten nämä sukat on tehty Louhittaren Luolan langoista. Kirjassa on 24 naisten ja miesten sukkamallia. Olen toki atoopikko ja aina ajoittain taistellut käsi-ihottuman kanssa, mutta koko aikuisiän olen pärjännyt niin töissä kuin kotonakin käsieni kanssa hyvin.

Next

Roosa nauha

roosa nauha lanka

Sukat on tehty Novitan Seitsämän veljestä langalla ja puikot oli 3,5. Hande Sukat ja lapaset kaipasivat ehdottomasti pienen piristyksen ja askartelinkin pitsistä ja napista ruusukkeet. Olipa kerran villasukka on sukellus satumaailmaan, ja kirjan mallit ovat syntyneet tuttujen satuhahmojen, kuten Punahilkan, Ihmemaan Liisan ja sammakkoprinssin inspiroimana. Nämä Koivikot annoin lahjaksi rakkaalle entiselle ohjaajalleni, nykyiselle kollegalleni ja ystävälleni. Lapasista tuli mukavan istuvat, ja ei liian lämpimät. Tänä syksynä lankavalikoima kasvoi konepestävän sukkalangan lisäksi myös paksumpaan 100 % villalankaan. Kantapään tein vahvennettuna ja kärkeen sädekavennukset.

Next

Hupsistarallaa: Roosa nauha

roosa nauha lanka

All pictures are owned by me unless specified otherwise. Sain joululahjaksi kassin jossa oli langat ja ohje. Onnekseni äiti otti puolestani asioista selvää ja sain tietooni alkuperäiset langat ja sävyt. Kenelle Olipa kerran villasukka on inspiroiva ohjekirja runsaiden ja leikkisten sukkien ystävälle, joka ei pelästy työläitä malleja, kuvioiden silmukointia tai pitkiä langanjuoksuja. Rasa on eteläpohjalainen murresana, joka tarkoittaa lapasta. Toisen niistä — Titta Järvensivun Olipa kerran villasukka -kirjan — sain tarkemmin tutustuttavaksi ja teille lukijoille esiteltäväksi. Kävin äsken taito shopissa Helsingissä ostamassa roosa nauha sukkalankaa ja ohjekirjan.

Next

Roosa nauha

roosa nauha lanka

Kyllä selkeät ja vaihtuvat vuoden ajat on vaan niin ihanaa! Minulle itselleni kirjoneule ja erilaiset pitsit ovat toki jo tuttuja, mutta esimerkiksi jälkeenpäin neulottu kantapää ja kuvioiden silmukointi eivät niinkään, virkatuista kukista puhumattakaan. Näistä tulee minun vaellusreissujen villasukat. Visuaalisuutta arvostavalle lukijalle kirja tarjoaa aimo annoksen kauneutta ja valokuvausinspiraatiota. Veljentyttöni oli kovin onnellinen ja epäili että joukkuekaverit haluaa samanlaiset. This blog is about my hobbies Olen 31 vuotias Helsinkiläinen. Ei osuvampaa sukan aihetta voinut tälle veljelle löytyä.

Next

Hupsistarallaa: Roosa nauha

roosa nauha lanka

Näiden sukkien nimi on Koivikko. Hoitoalalla käsi-ihottuma ei oikein toimi! Sairaslomallakin jouduin muutamaan otteeseen olemaan. Nyt keväällä tilanne äityi todella pahaksi ja neulepuikot oli pakko laittaa tauolle. Alkuperäiset sukat Leena-Kaisa oli tehnyt Louhittaren Luolan langoista, mutta lehden ohjeeseen oli langat vaihdettu Taito Pirkanmaan Kirjo- pirkka langoiksi. Roosa Nauha lankaa 5 kerää.

Next