Rukometni zurnal. Rukomet 2019-11-27

Kako je Rukometni savez BiH napravio dug težak 3 miliona maraka Žurnal

Rukometni zurnal

. Боже мој, мушкарци смо, знамо шта желимо. Повезане Bести eretas · 21 јануар, 2020 20:25 Cupara karijeru poceo u Zvezdi, Milosavljev u Dolovu tako da njih dvojica nisu produkt Brkovica tek da se zna. To će morati identificirati nadležna tužilaštva. Primarni cilj — predstaviti ljudima prave lepote ovog sporta. On je bio i odgovorno lice za kredit u Sparkasse banci, koji iznosi više od 207 hiljada maraka, tvrdi izvor Žurnala. Морамо да склопимо одбрану, да буде на врхунском нивоу и да тако помогнемо голманима, који ће нам онда лакше то вратити својим одбранама - додао је Радивојевић.

Next

Александар Брковић: Нису изгледали као победници

Rukometni zurnal

Али, не бих да гледамо друге утакмице, морамо да се концентришемо на оно што нас чека сутра, па онда и на Хрватску - рекао је Радивојевић. . Samo za neplaćene račune saveza dug iznosi 653. Зашто то није било против Белорусије и Црне Горе, не знам — рекао је Александар Брковић. . Повезане Bести Cudiviste ali cije.

Next

Александар Брковић: Нису изгледали као победници

Rukometni zurnal

Sve dok novi porezni broj ne bude dodijeljen, savez ne može da obavlja bilo kakve finansijske i druge aktivnosti. Hronološki gubici saveza po godinam su izgledali ovako: 2005: 41. Морамо да видимо да ли можемо да будемо јачи у главама него што смо били - додао је Перуничић. Очекујем ту да будемо бољи и да имамо стабилност у одбрани. Od glavne faze imamo i sportskog pshologa koji je poratio reprezentaciju Bojanu Jelčić. Ту морамо бити јако обазриви.

Next

Александар Брковић: Нису изгледали као победници

Rukometni zurnal

Najkvalitetnije klupsko rukometno takmičenje u Evropi biće nastavljeno u subotu, a podgorički tim očekuje duel pred svojim navijačima protiv Savehofa. Također Rukometni savez duguje Sparkasse banci 207. A Izrael je stvarno rukometna sila. Dug prema zaposlenim u Savezu je 217. Crnogorski i švedski tim do sada su odigrali četiri međusobna duela u Ligi šampiona i svi su pripali Budućnosti. I sta cemo povodom toga? Budućnost glavnu rundu elitnog takmičenja počinje sa četiri, dok je švedski tim prenio dva boda.

Next

Žurnal

Rukometni zurnal

Репрезентативац Србије Богдан Радивојевић рекао је да екипу и даље боли пораз од Белорусије. Subotnja utakmica između Budućnosti i Savehofa u Bemaks areni počeće u 19h. Такве ситуације граде и личност и карактер. Više od 3 miliona dugovanja Saveza koja su gomilana godinama neko će morati platiti. . Ништа није било добро, али сад треба гледати зашто је то тако, почевши од играча, струке, Савеза, свих. Ако стално понављамо лошу одбрану онда сва моја прича пада у воду - да нам је одбрана главна снага и да смо на њој највише радили.

Next

Рукомет

Rukometni zurnal

Nadam se da ćemo izaći u najjačem sastavu izuzev povrijeđene Anastasije Babović, rekao je Adžić. Српски рукометаши су синоћ у првом колу изгубили од Белорусије са 30:35. Од момака ћу тражити све што сам и до сад, да дају све од себе, па и преко границе. О седмерцима и голманима не могу да причам јер они су већ направили велико име и велики су играчи да бих их критиковао. . Eine Anleitung zum Blockieren von Cookies finden Sie.

Next

Kako je Rukometni savez BiH napravio dug težak 3 miliona maraka Žurnal

Rukometni zurnal

Били бисмо будале кад би рекли супротно. За пролаз у наредну фазу, Србији морају да се поклопе и други резултати у групи. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Der eingeblendete Hinweis Banner dient dieser Informationspflicht. As a new WordPress user, you should go to to delete this page and create new pages for your content. .

Next

Рукомет

Rukometni zurnal

Та прва утакмица обично је и најтежа. Moje ime je Miloš Jovanović. Било је добрих момената, кад се видело да екипа може доста, као против Хрватске кад су одиграли одличних четрдесет минута. Kako nam je potvrđeno iz krovne kuće bh. Rukomet je mrtav sport u Srb i nema smisla pisati a imao bih jer nema ko da cuje! Очекујем другачију реакцију екипе него у претходној утакмици, да буду бистрије главе и са више вере. Da ćemo uspjeti da kroz utakmice podižemo formu, koja je uvijek nakon velikih takmičenja traži vremena da se dostigne, kazao je Adžić na konferenciji za novinare. Морамо бити концентрисанији, поготово када су у питању зицери.

Next