Rundt spisebord. Runde og ovale spisebord 2019-11-22

Rundt spisebord

Rundt spisebord

Runde spiseborde har den fordel fremfor traditionelle firkantede borde, at de optimerer bordfladens størrelse i forhold til hele bordets omkreds. Vi bestræber os altid på at skrive mest muligt om vores produkter, så du som kunde kan få den bedste information om møblerne. Eksempelvis kan borde i kirsebærtræ eller rosentræ tilføre klasse og stil til de fleste spisestuer. Det er designet af Unit10, og på trods af vægten på 38 kilo er det formgivet på en måde så det fremstår let og raffineret. De sortlakerede bordben giver en fantastisk støtte til dette spisebord, som trods sit elegante udseende er mere solidt og holdbart end andre grovere bordmodeller.

Next

Runde og ovale spisebord

Rundt spisebord

I køkkenet og i spisestuen udgør spisebordet således en helt central rolle for familiens samvær, og derfor er det naturligt at ville have det bord, som passer bedst til køkkenet eller spisestuen samt familiens størrelse. Det eneste, du skal passe på med er, at du ikke bruger slibemidler på det. Den mørke bordplade er dog ikke egetræ men derimod lavet af en flot og matgrøn linoleum. I praksis har et rundt spisebord også den fordel, at der typisk er mere plads om bordet sammenlignet med et firkantet bord i samme størrelsesklasse. Vi har været på besøg hos en række møbelforhandlere, hvor vi har fundet hele 13 flotte runde spiseborde.

Next

plassbehov for spisebord

Rundt spisebord

Til små boliger og hybler har vi klaffebord, også kalt klappbord, som du kan henge på veggen. Den brede diameter på 140 cm gør det muligt for op til seks personer at tilbringe en stund samlet om denne designerperle. Der er dog god plads til 4 spisende personer ved bordet. Pladen fås i både marmor tre farver , sort laminat, eg, valnød og ask, mens stellet enten kan fås i sort eller messing. Dette giver til sammen et elegant og funktionelt spisebord, der følger den skandinaviske stil i en blanding af elegance og enkelthed. Her var det ikke kun bukserne, som var formede som trompeter, men også populære designermøbler, hvori Invitation også er inspireret. Det er et spisebord, som vækker opsigt, og som fortjener en plads i køkkenet eller spisestuen, hvor det virkelig kan blive værdsat.

Next

Rundt spisebord: 24 flotte runde spiseborde

Rundt spisebord

Samtidig er det også et spisebord, der passer til de fleste spisebordsstole. Derfor kan runde borde være et rigtig godt valg til særligt mindre rum. . De egner sig godt til den mindre familie, men er også et særligt ideelt valg, hvis du ønsker at alle ved bordet kan kigge hinanden i øjnene under middagen. Benene er fremstillet i rustfrit stål, som står rigtig godt til den flotte bordplade i eg, uanset hvilken af de fire overfladebehandlinger, du ender med at vælge. Med et spisebord på 200-500cm er du sikker på at få plads til hele familien. Club er et rundt spisebord, som på grund af sit slanke udtryk, let vil kunne kombineres med forskellige typer stole enten i køkkenet, i havestuen eller på arbejdsværelset.

Next

Billige Spiseborde i høj kvalitet

Rundt spisebord

Det kan nemlig meget vel være netop dét bord, du er på udkig efter. Det runde Bjørk spisebord er ingen undtagelse, og her får du altså et flot rundt spisebord i et simpelt og tidløst design. Den hårdlaminerede bordplade bliver holdt på plads af fire slanke bordben i smukt olieret eg og et stativ af sortlakerede metalstænger. Vi fører flotte caféborde i moderne design udført i metal og træ, som er velegnede til enten altanen eller køkkenet. Således er bordpladen udført i krydsfinér med lamineret overflade, og denne er monteret på en firkantet aluminiumsramme og -bordben, som har fået en gang holdbar akrylmaling. Fusion spisebord i højtrykslaminat og forkromet metal ben Der er fusioneret mellem det spejlblanke forkromede metal og den hvide hårdlaminerede bordplade. Unify bordet måler: diameter 120 cm x højde 75 cm.

Next

Rundt spisebord

Rundt spisebord

Bordet er udført med hvidlakeret bordplade, ben i massivt træ og kappe i krom. Kare Invitation er et rundt spisebord, som kan passe ind i de fleste rum, hvor det altid vil tage sig forskelligt ud alt efter omgivelserne. Det er et spisebord, der lader dig indrette dit hjem med en af tidens største trends. Runde spiseborde har den fordel fremfor traditionelle firkantede borde, at de optimerer bordfladens størrelse i forhold til hele bordets omkreds. Spisebordet kan tilføjes to tillægsplader i alt.

Next

Runde og ovale spisebord

Rundt spisebord

Klik på billedet og se mere. Spisebordet måler: diameter 130 cm x højde 76 cm. Tillægspladen måler 2,5 cm i højde, 90 cm i dybde og 50 cm længde. Hvis du leder efter et rundt spisebord i denne stil, så skal du ikke være bange. Marmor kan noget helt særligt Marmor er et unikt materiale, der kan noget helt særligt. Derfor er det også op til dig, hvilken slags bord du mener passer bedst til din spisestue og dine behov. Unify spisebordet er udført i runde og bløde former helt fra bordpladen og til de enkle bordben, der slutter af i en let runding nede ved gulvet.

Next

Runde og ovale spisebord

Rundt spisebord

Er du til hvid eller sort marmor? Den mørke bordplade er dog ikke egetræ men derimod lavet af en flot og matgrøn linoleum. Læg også mærke til den mørke flade kant, som omgiver hele bordpladen. Trenden idag er jo også at man kun har én spisestue og ikke som før hvor man hadde ett bord på kjøkkenet og ett i spisestuen. Uanset om du vælger et firkantet eller rundt spisebord er det muligt at finde varianter, der kan forlænges med tillægsplader, så der er plads til lidt flere omkring bordet. Brug vores filtre i venstre side og find hurtigt det du søger; f. Det er moderne og klassisk på samme tid, og alt efter, hvad du stiller herpå, kan du skabe præcis det udtryk, du leder efter. Bordplaten er 8cm tykk, og skjuler skinnemekanismen for uttrekk.

Next

plassbehov for spisebord

Rundt spisebord

Hvilken farve skal et rundt spisebord have? Besalu rundt spisebord måler diameter 130 cm x højde 75 cm. Det er særligt noget, der gør sig gældende for marmor. Bordbenene folder sig ud i en krone af fire plankeformede stålben. Eller er du på udkig efter et langbord, hvor der er plads til 10-12 personer omkring bordet - eller måske endda endnu flere ved festlige lejligheder? Her kan man enkelt få samlet familie og venner rundt et mer sosialt bord. Melaminpladen er dækket med en fin kant af lyst egetræ hele vejen rundt, som falder i perfekt harmoni med bordbenene, som også består af lige netop massivt egetræ. Bordeaux-serien er en komplet designet møbelserie, der skaber varme, ro og rene omgivelser med sin gennemgående farve i eg struktur og hvid samt skønne.

Next

Runde og ovale spisebord

Rundt spisebord

Også runde spiseborde kan findes lavet i eg. Bordet måler: diameter 115 x højde 70 cm. Derfor ligner det heller ikke, at bordet fylder for meget. Hvis du søger et rundt spisebord, så kan Rundtspisebord. Du kan også vælge et bord med udtræk, så du kan ændre størrelsen efter behov.

Next