Sataman juhannus kuopio 2020. Ajankohtaista 2019-12-02

Ruokamatkailua kehitetään yhdessä

sataman juhannus kuopio 2020

Riuttalan talonpoikaismuseossa on juhannuskirkko kello 10. Kuopio Wine Festivaleilla tarjoamme j√§lleen tulevana kes√§n√§ kotimaisten artistien huippukattauksen. T√§n√§√§n avautuu Nm Beautyn joulukalenteri! Hotelli Savonsolmun juhannusaatossa on lavatanssit, joissa esiintyy Tosimiehet, ranta-alueella kello 20‚ÄĒ24. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi marjastus- ja sienestysretki, piknik, kokkauskurssi tai ty√∂paja. Kuopion sataman Juhannus tapahtuma on mukana ylen Hulahula Suomi kamppanjassa. Iltaan kuuluu juhannuskokon sytytys ja aaton t√§hditt√§v√§t Marita Taavitsainen ja Mikael Konttinen.

Next

Kuopion sataman Juhannus

sataman juhannus kuopio 2020

Kalentereissa olevien mainospaikkojen myynnistä vastaavat kalentereiden ylläpitäjät. Tapahtuman järjestäjänä toimii Kuopion sataman kehittämisyhdis tys ry ja sen toimijat, Kpy, Kuopion kaupunki, Yle ja muutama muu yhteistyökumppa ni. Odotamme innolla millaista ohjelmaa he ovat keksineet teemaan liittyen, virnistää Lehikoinen. Lisäksi on erilaisia lapsille suunnattuja toimipisteitä. Aikuisten liput maksavat kymmenen euroa ja alle 18-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Kokko sytytetään kello 20 ja kello 21 alkavat tanssit ravintolassa sekä perjantaina että lauantaina.

Next

Kuopion Satama, Satamakatu, Kuopio (2020)

sataman juhannus kuopio 2020

Verkostoon kuuluvat yritykset maksavat pienen kumppanuusmaksun, joka määräytyy liikevaihdon mukaan. Ravintola Olutmestari on auki normaaleilla aukioloajoilla. Tänään lahjakorttiostoksille voi tulla kello 12-14. Arvonnasta löytyy pikkupaketti, joka sisältää trindin kynnenkovettajan, nonamecosmetiksin helmiäissävyisen kynsilakan, vartalon kuorintahanskan ja piparisuklaalevyn! Poukaman leirikeskukseen ei saa ajaa omilla autoilla. Ampiainen Kuopion Männistössä avoinna normaalisti. Juhlavuosi ja tunnustus ovat yksi askel kohti houkuttelevaa ruokamatkailukohdetta.

Next

Rauhalahden Juhannus 2019

sataman juhannus kuopio 2020

Toiseksi sijoittui Kalakukkoleipomo Hanna Partasen Ahvenkukko ja kolmannelle sijalle tuli Kuopion Perinnetuote Oy perinteitä vaalivalla kukolla jossa oli hyvä suutuntuma. Tervetuloa kylään, olitpa sitten liikenteessä jalan, pyörällä, autolla, veneellä tai vaikka vesitasolla! Koko Kuopion satamatori toimii tanssilattiana ja ilta päättyy yhteistanssiin klo 22. Ensi kesänä on neljä foraging-teemaviikkoa. YumiBrows joulukuun loppuun tutustumishintaan 55e norm. Juhannusaattona lauteille nousevat muun muassa Mikael Gabriel, Evelina ja Kaija Koo. Musiikista huolehtii koko illan Rock Ola Rocket jukebox.

Next

Soittorosvot Sataman Helmessä

sataman juhannus kuopio 2020

Lauantaina Kievari on auki normaalisti. Kulttuuria Juhannuksena on my√∂s mahdollista nauttia kulttuurista. Iskelm√§n yst√§ville muun muassa Antti Ketonen tarjoaa tunnelmaa kes√§iltoihin. Aholan kotiseutumuseo on avoinna kello juhannusaattona ja -p√§iv√§n√§ 12‚ÄĒ18. Nm Beauty Muistathan varata ajoissa ajat pikkujoulukauteen! Iisalmi: Dj Nite jatkaa vinyylilevyjen soittamista my√∂s juhannusp√§iv√§n√§. Listassa on poimintoja kaupunkien juhannustarjonnasta.

Next

Tapahtumat

sataman juhannus kuopio 2020

Siellä on luvassa kisailuja, yhteislauluja, tukkilaisnäytös, taikuri, karaokea, tikkakisa ja ongintaa lapsille. Viikonloppuun mahtuu paljon myös hyviä ravintolakeikkoja jotka löytyy oheisesta linkistä. Mukana on muun muassa ravintola- ja kahvilatoimijoita, alkutuottajia, elintarviketuottajia, kulttuuri- ja luovien alojen yrityksiä sekä yhdistyksiä ja tapahtumatuottajia. Maaningan Vätysteatterissa esitetään Maanalainen armeija iskee jälleen juhannusaattona kello 18. Ainakin seuraavissa paikoissa voi nauttia tulen leimusta. Iisalmi: Spa Hotel Runnissa tanssia kello 01. Tarjolla on kahvia, makkaraa, lettuja, virvokkeita ja tikkupullaa.

Next

Ruokamatkailua kehitetään yhdessä

sataman juhannus kuopio 2020

Kotileipurisarjan voitti Arja Mustonen-Rautiaisen ahvenkukko, jonka kehuttiin olevan kuin kalakukon mallikappale. Rautatien ennätettyä Kuopioon saakka satamalaiturille rakennettiin heti pistoraide. Liput 10 euroa, majoittujat pääsevät veloituksetta. Istuva Härkä on auki normaalisti. Ollaan poissa pari päivää luisteluradoilt a, niin saadaan nauttia niistä vielä pitkään! Tapahtuma on osa Suomi 100 ohjelmistoa.

Next

Ruokamatkailua kehitetään yhdessä

sataman juhannus kuopio 2020

Juhlavuoden yksi kantava teema on luonnosta saatavat raaka-aineet eli marjastus, sienestys, metsästys ja kalastus. Kokko sytytetään noin kello 21. Ainakin seuraavat risteilyt liikkuvat juhannusaattona. Ohjelmaisäntinä Pauli Huttunen ja Henna Korhonen. Nuotiolla voi paistaa omia makkaroita tai ostaa niitä Metsäpirtin pitopalvelusta. Tarjouksen voi hyödyntää myös lahjakortteihin. Tänään lahjakorttiostoksille voi tulla kello 12-14.

Next