Scene 5 lillestrøm. Program 2019-12-02

Scene 5, Lillestrøm

scene 5 lillestrøm

Nå er han ute på soloturne og har med seg både banjo, trekkspill og pedal steelgitar. The Relationship is ment to stimulate to co-operation, co-investments as well as syndication of investments, and also work as an arena for shared experience. » Dagbladet, terningkast 5 Lina Elise Hantveit er psykolog, og leder Søvnsskolen ved Lovisenberg sykehus. Kontakt oss på eller telefon 64 80 80 21. Senga er kun for søvn og sex Bli med på en søvndyssende opplevelse på Scene 5! Repertoaret spenner fra hillbilly til barokk, med store doser improvisasjon, gjerne over forslag fra publikum. På utallige oppfordringer, fra hordene som ikke fikk billett forrige gang, så tar Stian en ønskereprise! «Boka er kort, oversiktlig og lettfattelig, og tipsene like enkle som de er logiske.

Next

Scene 5, Lillestrøm

scene 5 lillestrøm

Google fralægger sig alle udtrykkelige eller underforståede garantier vedrørende oversættelser, herunder garantier for nøjagtighed, pålidelighed og enhver underforstået garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse. Gjør dugnadsånd og religionsfrihet oss til bedre mennesker? Vi ønsker å lage et hyggelig sted med lave skuldre og god atmosfære. Til Scene 5 kommer Erik Lukashaugen og multiinstrumentalist Tarjei Nysted med en sekk full av Børli-viser samt høydepunkter fra visesangerens øvrige katalog, inkludert radiosingelen «Min sønn». Utgivelsen ble svært godt mottatt og nominert til Spellemannsprisen. Du får også gode tips til hva du kan gjøre med vanskelige tanker, smerter og uro.

Next

THE 15 BEST Things to Do in Lillestrom

scene 5 lillestrøm

De fant sin form i møte med Hans Børlis lyrikk på debutalbumet «Av en sliters memoarer» i 2013. Søvnskolen gir effektive og godt dokumenterte søvntips til konkret hva du skal gjøre annerledes for å sove bedre, enten du er plaget med for lang innsovningstid, hyppige oppvåkninger, dårlig søvnkvalitet eller for tidlig oppvåkning om morgenen. Den kan bestilles til de fleste forestillingene på Lillestrøm Kultursenter. Stilett: Liv Anna Hagen, Anne Cecilie Røsjø Kvammen, Anna-Karin Munkejord, Anne Marte Slinning, Johanne K. Even some later stage investors utilise the community to seek investments and to watch the early stage startup environment.

Next

Scene 5

scene 5 lillestrøm

Boka er skrevet sammen med psykolog Line Rustberggaard ved Søvnsskolen, Lovisenberg sykehus. Er det egentlig så fantastisk å bo i verdens lykkeligste land? Albumet fikk yatzy i terningkast 6 av anmelderne og visesangeren ble tildelt Vidar Sandbecks kulturpris «Regnbågåbrua». Denne service kan indeholde oversættelser leveret af Google. Stian Carstensen er kanskje mest kjent fra bandet Farmers Market som har holdt på i 27 år. Gjennom musikken, og ikke minst Sigbjørn Reime sin språkmoderniserte tekst, presenterer de en Haugtussa for vår tid.

Next

Program

scene 5 lillestrøm

Og vi lover: Den multiinstrumentalistiske virtuosen skuffer ikke når han demonstrerer musikk fra hillbilly til barokk … ispedd anekdoter og blank løgn fra Eidsvoll og deromkring. Ønsker du å delta på opplysende bokkvelder, på spennende vitenkafeer, på konserter, politiske debatter, utfordrende quizer eller noe annet, ja, da er vi kafé. Denne kvelden kommer sanger Jorunn Undheim og pianist Bjørge Verbaan til Scene 5 og framfører Haugtussa — et hovedverk i norsk litteratur. Vi i Norge blir jo også tykke, får kreft, blir gamle og dør, selv om vi resilkulerer, gir til veldedige formål og tenker masse masse masse på andre. Å få god søvn er slett ikke uoppnåelig! Barservering Baren er alltid åpen før og etter alle show, konserter og forestillinger. Erik Lukashaugen — akustisk gitar, sang Tarjei Nysted — fele, nøkkelharpe, mandolin m.

Next

THE 10 BEST Restaurants & Places to Eat in Lillestrom 2020

scene 5 lillestrøm

Vi vil fylle opp med en drøss ulike aktiviteter — foredrag, bokkafeer, musikk, quiz - og mye mer. Velkommen til stemningsfull og humørfylt musikalsk reise langt innpå skoga! Åpningstider: Vi serverer lunsj fra kl. Men vi er åpne for initiativer fra dere også. Skildringene av kjærlighet og lengsel, tro og tvil, mystikk og menneskenatur er like aktuelle nå som i 1895, da diktsyklusen ble skrevet på Jæren, hjemplassen til Jorunn Undheim. Ønsker du å delta på en opplysende bokaften, på en interesant vitenkafé, på en koselig konserter, politiske debatter, utfordrende quizer eller noe annet, er vi kafé. Velkommen til Scene 5 — kulturkafeen på Lillestrøm Vi er ikke helt som andre. Og innimellom er vi begge to samtidig.

Next

Forside Scene 5

scene 5 lillestrøm

I løpet av de ti årene hun har hjulpet mennesker til å sove bedre har hun erfart at de fleste lykkes. Tonesettingene befinner seg i et akustisk viselandskap, med innslag av popmusikk og folkemusikk. Vi er alltid en spennende kulturarenea som serverer nydelig mat og passende drikke. . Temaer i visene strekker seg fra lungemos til butikker som selger rare kombinasjoner av varer.

Next

Forside Scene 5

scene 5 lillestrøm

Asheim og Stilett har gjennom en årrekke arbeidet med å utvikle et særegent uttrykk innenfor cabaretsjangeren der samfunnssatire og musikalsk lekenhet står i sentrum. Scene 5 er ikke helt som andre restauranter. Hun vokste opp i Veslemøy sitt rike, på gården hvor dikterstua Knudaheio ligger, og i naturen som blir skildra av Garborg. Showmeny består av to-retters middag i Scene 5 og billett til valgt forestilling. Wheel and deal while creating a win-win environment. I så måte er dette en helt analog, men interaktiv konsert.

Next

THE 15 BEST Things to Do in Lillestrom

scene 5 lillestrøm

Hagen, Signe Sannem Lund og Hege Eide Vik importert fra Eidsland for anledningen. Pris: 225,- Erik Lukashaugens særegne og jordnære viser har sine røtter på Finnskogen. Fem år og mer enn fem hundre konserter senere slapp Lukashaugen Børli-albumet «Vi eier skogene» i 2018. Asheims rikholdige produksjon av cabaretsanger. Velkommen til en morsom og uforutsigbar kveld med en av Norges fremste multiinstrumentalister.

Next

THE 10 BEST Restaurants & Places to Eat in Lillestrom 2020

scene 5 lillestrøm

Middag får du normalt fra kl. Og så er vi jo bar eller pub dersom du trenger det. Når du skal på forestilling på Lillestrøm Kultursenter, er vi restaurant. Nei, det var mye bedre før. Du kan også kjøpe showmeny i billettluka. Share what works, recommend specialists and offer advice. Helgeservering I forkant av forestillinger på kultursenteret holder vi alltid åpen for matservering.

Next