Seikkailupuisto leppävirta. Leppävirta 2019-12-02

Hiihtoareena

seikkailupuisto leppävirta

Meidän kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittavat tarjoilut. Putkeen voi varata myös urheiluseurojen viikkoharjoituksia. Areenan lämpötila on -1˚ -5˚C vuodenajasta riippuen ja ilman kosteus 75%. Puisto sijaitsee Vesileppiksen välittömässä läheisyydessä. Järjestämme mukavan rentoja ja monipuolisia sporttileirejä sekä lajileirejä harrastajille ja urheilijoille. Putkessa on mahdollista potkukelkkailla tai kokea huskyajelu.

Next

Keilaus

seikkailupuisto leppävirta

Järjestä kilpailut tai vauhdikkaat juhlat Vesileppis Bowling tarjoaa upeat puitteet niin syntymäpäivien kuin yritysjuhlienkin järjestämiseen. Vesileppiksessä pääset myös nauttimaan ihanista hoidoista. Keilahallin yhteydessä on kodikas kahvio ja reilunkokoinen, viihtyisä ulkoterassi, josta avautuu upeat järvinäkymät. Hanke on viivästynyt seikkailuratakilpailutuksen takia. Hiihtoareena sijaitsee 30 metriä hotellin alla, joten ensimmäinen elämys Vesileppiksessä voi olla matka maan sisälle. Näitä saatetaan päästä testaamaan jo tänä vuonna uudessa Seikkailupuisto Leppiksessä Leppävirralla.

Next

Keilaus

seikkailupuisto leppävirta

Hiihtoareenasta löytyvät ladut niin perinteisen kuin vapaan hiihtäjille, ja siellä voi nauttia lumesta myös ilman suksia. Hemmottelevat hieronnat ja kauneushoitolapalvelut takaavat luksusta lomaan. The distance from Kuopio is about 45 kilometers and from Varkaus about 30 kilometers. Action Leppävirta From Action Leppävirta you can rent out Stand-Up-Paddling boards as well as play paintball — either alone or in a group. Uitukanharjussa, kävelymatkanpäässä keskustan palveluista, Sorsakosken taajamassa ja Paukarlahdessa. Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen toiveidesi pohjalta. Se on avoinna säiden salliessa myös talviloma-aikoina ja ryhmille tilauksesta ympäri vuoden.

Next

Seikkailupuisto Leppis

seikkailupuisto leppävirta

Meillä talvisen harrastamisen pariin pääsee vuoden jokaisena päivänä suoraan hotellin vastaanotosta. Vietä loma myös lemmikkisi kanssa hotellissamme. Vain seikkailualuetta käyttäviltä peritään pääsymaksu, mihin sisältyvät turvalaitteet ja opastus. Leppävirralla asumisessa on laatua Isojen vesistöjen läheisyys, sijainti kahden kaupungin välissä, laadukkaat opetus- ja peruspalvelut sekä erittäin runsaat urheiluharrastusmahdollisuudet tekevät paikkakunnasta varteenotettavan asuinpaikan erityisesti lapsiperheille. Himohiihtäjille ja nautiskelijoille Hiihtoareena on monipuolinen lumimaailma, jonka koostuu areenaosasta ja tunneliosuudesta.

Next

Keilaus

seikkailupuisto leppävirta

Radan Köydet, vaijerit ja turvaverkot kiinnitetään puihin niitä vahingoittamatta. Monitoimiareena valmistuu maaliskuussa 2015, monipuoliset sisäliikuntamahdollisuudet eri palloilulajeihin, keilaus, juoksurata, kiipeilyseinä houkuttelevat liikkumaan. Vesileppis Bowling -areenalla keilataan sekä perinteisesti että illan koittaessa hohtokeilauksen merkeissä. Miltä tuntuisi liukua satoja metrejä vaijerissa, hypellä liaanihyppyjä ja kävellä heiluvalla polulla 20 metrin korkeudessa? Leppäkerttu toimii myös tilausravintolana ja sopii niin pienimuotoisten kuin suurempienkin tilaisuuksien pitopaikaksi. .

Next

Leppävirta

seikkailupuisto leppävirta

Suurtenkin leirien majoituksen ja ruokailut järjestämme ammattitaidolla ja sujuvasti. Pakettiin voi yhdistää muitakin superkeskuksen aktiviteetteja, kuten toisen tarkkuuslajin, curlingin. Puisto piti alunperin avata jo toukokuussa. Vesileppiksen alueella voi lajitreeniin yhdistää monenlaisia aktiviteettejä. Liput myydään Vesileppis Areenan keilahallin kahviosta Vokkolantie 1 C. Yllätä hiihtokokemuksella Vesileppiksen aktiivisessa superkeskuksessa voitte yhdistää kylpylä- ja hiihtoloman vuodenajasta riippumatta. More can be found from their website: only in Finnish Orinoro Gorge Orinoro Gorge is one of the seven miracles of Savonia.

Next

Seikkailupuisto Leppis

seikkailupuisto leppävirta

Lounasravintola Leppäkertun maukkaasta lounaspöydästä saat energiaa aktiivisen päivän käänteisiin. Maailman suurin kallioon louhittu hiihtoputki Areenan kokonaisuuden muodostavat areenaosa pituus 100 m, leveys 40 m ja korkeus 10 m sekä tunneliosuus pituus 200 m, leveys 16 m korkeus 5 m. Laskeutumisen jälkeen olette maailman suurimmassa kallioon louhitussa hiihtoputkessa, jossa mahtuvat sivakoimaan niin lapset, kuntoilijat kuin kilpahiihtäjätkin, perinteisellä ja vapaalla tyylillä. Hotellimme alakerrassa palvelee , josta löydät tarvitsemasi urheiluvälineet sekä sisälle että ulos. Areenalla on tilaa 8000 m2 ja 55000 kuutiota. Tarjoamme mahdollisuuden viettää täysin ainutlaatuisen virkistyspäivän, yrityksen tyhy-päivän tai virkistävän aktiiviviikonlopun lumen äärellä, jossa arki unohtuu. Hiihtoareena on suljettu Muumi-jääluolan takia 2.

Next

Leppävirta

seikkailupuisto leppävirta

From Vesileppis you can find spa activities, a bowling alley and a gym. You can find Orinoro Gorge from the address Mustinmäentie 83, which is about 23 kilometers from Rantaman lomamökit. There is a family friendly hiking track with great views. Syksyn hiihtokausi uusilla lumilla 15. Pohjois-Savon ensimmäisen, ekologisen elämys- ja seikkailupuiston rakentaminen on alkamassa lokakuussa Leppävirralla. Vesileppis on ihanteellinen leiripaikka jalkapalloilijoille, jääkiekkoilijoille, taitoluistelijoille, hiihtäjille, tenniksen pelaajille ja yleisurheilijoille.

Next

Hiihtoareena

seikkailupuisto leppävirta

Radat sisältävät vaijeriliukuja, keinuja, riippusiltoja ja liaaneja, ja ne soveltuvat yli 130 cm seikkailijoille. Vaikka omaa rantaa ei jokaiselle asukkaalle ole tarjota, ranta ei yleensä ole kaukana. Monipuolisesta kattauksesta löydät herkulliset vaihtoehdot ja pääset nauttimaan lounaan kiireettömässä ilmapiirissä. Kirkonkylän taajaman eteläosassa, kauniilla Unnukan vesistöön rajoittuvalla Ukonniemen Lossinpellon alueella on myynnissä myös uusia rantatontteja. Hiihtoladun pituus on noin 1 km, ja Areenan lämpötila vaihtelee —1- —5 ˚C vuodenajasta riippuen. Areenalla voi lisäksi potkukelkkailla, ja ampumahiihtäjillekin on oma vuoronsa. Hotellin palveluihin kuuluu kuntosali, lasten leikkipaikka, kylpylä, jäähalli ja maailman suurin kallioon louhittu ympärivuotinen hiihtoareena.

Next