Siun sote intra. PKSSK etusivu 2019-11-29

Yhtiö

Siun sote intra

Tietopyynnöt pyydämme lähettämään kirjaamon kautta: kirjaamo at siunsote. Kuvaamisen pitää aina tapahtua niin, ettei kenenkään yksityisyyttä loukata. Katso myös: viestinta at siunsote. Työkykykoordinaattorimme tarjoavat työpaikkojen työkyvyn hallintaan omaa erityisosaamistaan. Toisen ihmisen kuvaaminen tiloissamme ilman hänen suostumustaan voi olla kiellettyä salakatselu. Palkanlaskentapalvelumme palvelee teitä puhelimitse klo. Monipuolinen osaaminen, vankka kokemus ja kattavat verkostot tukevat meitä työterveyshuollon palveluiden tuottamisessa.

Next

Avoin työhakemus

Siun sote intra

Tiedotejakelumme kattaa niin maakunnalliset kuin valtakunnalliset mediatkin. Kumppaniverkostomme avulla tarjoamme palveluja oman maakuntamme lisäksi kaikkialla Suomessa. On kuitenkin suositeltavaa kysyä kuvissa tai videolla näkyviltä henkilöiltä suostumus. Avoimella työhakemuksella voit jättää tietosi erilaisia Siun soten tulevia määräaikaisia rekrytointitarpeita varten. Sairaalan hoidon laatu ja potilasturvallisuus ovat kansallisissa vertailuissa huippuluokkaa.

Next

Verkkarit

Siun sote intra

Selvityksen jälkeen kunnat päättivät 26. Laadukkaat ja asukaslähtöiset palvelut Siun soten tavoitteena on laadukkaiden, yhdenvertaisten ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavien palvelujen turvaaminen kustannustehokkaasti koko alueella. Työterveyden ammattihenkilöstöön kuuluu työterveyshoitajia ja -lääkäreitä. Käytämme ePressi-tiedotejakelupalvelua ja löydät uutishuoneemme. Palvelut löytyvät läheltä niiden käyttäjiä ja yhä useammin palvelu tulee kotiin tai sitä voi saada verkosta. Kuntayhtymään kuuluvat Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Kontiolahti, Ilomantsi, Juuka, Liperi, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo ja Heinävesi.

Next

Yhtiö

Siun sote intra

Siun ty√∂terveys Oy tarjoaa ty√∂terveyspalveluja maakunnan alueella ty√∂nantajille, yrityksille ja yritt√§jille. Palvelutoiminta ja palveluverkostot s√§ilyv√§t ennallaan. Me Siun ty√∂terveys Oy:ss√§ haluamme olla l√§hell√§ asiakasta. Rekrytoinnin yhteinen s√§hk√∂postiosoite on rekry siunsote. Uuden yhti√∂n omistaa kokonaisuudessaan Siun sote ‚ÄĒ Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtym√§.

Next

Medialle

Siun sote intra

Odotustilat ovat ahtaat ja saattajia pyydetään harkitsemaan läsnäolonsa tarpeellisuutta. Tausta Siun sotea valmisteltiin vuoden 2014 keväästä lähtien kuntien yhteistyönä. Alueella on noin 166 400 asukasta. Moniammatillisessa työyhteisössämme toimii lisäksi työfysioterapeutteja, työterveyspsykologeja, työterveyssihteereitä ja lähihoitajia. Soitamme teille takaisin saman päivän aikana. Viestintä kuntalaisille on osa palvelutehtäväämme. Siun sotessa on yhteensä noin 7 800 työntekijää.

Next

Lastenneurologia

Siun sote intra

Siun soten viestint√§ palvelee mediaa mm. P√§ivystys toimii v√§liaikaisissa tiloissa noin kolmen vuoden ajan, kunnes uudet tilat valmistuvat vuonna 2020. Siun soteen kuuluvat my√∂s Pohjois-Karjalan keskussairaala, pelastuslaitos sek√§ ymp√§rist√∂terveys. Tiedot erikoissairaanhoidon palveluista l√∂yd√§t toistaiseksi n√§ilt√§ sivuilta. Joidenkin aktiviteettien toiminnassa voi olla ongelmia, jos k√§yt√§t √§lypuhelinta tai tablettia. Kuvaaminen toimitiloissamme Muun muassa aulat, odotustilat, kahvilat ja toimitilojemme ulkoalueet ovat julkisia tiloja, joissa kuvaamiseen ei tarvitse erillist√§ lupaa. Siun sote ‚ÄĒ kuntayhtym√§ on siirt√§nyt maakunnallisesti ty√∂terveyshuollon j√§rjest√§misvastuun yhti√∂lle pois lukien Lieksa.

Next

Palkanlaskentapalvelut

Siun sote intra

Tämä on Pohjois-Karjalan terveys- ja sosiaalipalvelujen Siun sote verkko-oppimisympäristö Verkkarit. Yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa pyrimme tukemaan työkykyä ja työhyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Juuremme ovat syvällä työterveyshuollon osaamisessa, ja olemme kiinnostuneet työelämän kehittämisestä myös tulevaisuudessa. Henkilöstössämme on lisäksi erityisosaajia, kriisityön osaajia ja maataloustyön asiantuntijoita. Mahdollisesti käytössänne oleviin salaisiin numeroihin takaisinsoittoa ei ole mahdollista tehdä. Mikäli et tiedä oman palkkasihteerisi nimeä tai toimipistettä, voit toimittaa verokortin Joensuun toimipisteeseen.

Next

Siun sote

Siun sote intra

Erilaisissa hoitotiloissa kuvaaminen edellyttää luvan henkilökunnalta ja kuvissa tunnistettavasti esiintyviltä asiakkailta. Tästä ilmoituksesta jätettyjä hakemuksia käsittelee Siun soten rekrytointipalvelut. Sovi asiasta ennen kuin tulet kuvauskeikalle. Tarkista äänilähteet videoiden ja muiden äänitiedostojen kuuluvuuden varmistamiseksi. Tehtävänä on on turvata alueemme asukkaiden arkea ja selviytymistä omassa arjessaan. Etukäteen kuvauskeikasta ilmoittaminen helpottaa kaikkien työtä, sillä vahtimestarit joutuvat joka tapauksessa tarkistamaan, millä asioilla alueella liikutaan. Lausuntoja medialle antaa se asiantuntija, joka vastaa kyseessä olevasta asiasta ja tuntee sen parhaiten.

Next

PKSSK etusivu

Siun sote intra

Puhelinpalvelussamme voi olla ajoittain ruuhkaa, jolloin voitte jättää takaisinsoittopyynnön. Lähtökohtana olivat asukkaiden ja henkilökunnan parannusideat sekä valtakunnallisen sote-uudistuksen ennakoiminen. Asiakkaillemme haluamme olla helposti lähestyttävä, kannustava ja sitoutunut kumppani. Siun työterveys Oy Siun sote työterveys on yhtiöitynyt Siun työterveys Oy:ksi 1. Pohjois-Karjalan keskussairaala ja Honkalampi-keskus ovat osa Siun sotea, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymää. Jos haluat mukaan Siun soten tiedotejakeluun, lähetä viesti sähköpostiin viestinta at siunsote. Pyydämme, että lapsipotilailla sekä muilla saattajaa tarvitsevilla, kuten muistisairailla ja vammaisilla olisi mukanaan vain yksi saattaja.

Next