Skal vi danse amalie. Amalie slet med de høye hælene: 2019-11-28

Amalie slet med de høye hælene:

skal vi danse amalie

Den kampen gikk bergenseren seirende ut av — med minst mulig margin. Men det blir litt annerledes enn sist, det blir en litt annen setting, sier Olafsen. Fra starten av viste hun meg mange videoer fra dansetreninger og slikt, men når det har nærmet seg premieren, har hun vært mer og mer stille og hemmelighetsfull. Har savnet dansen Likevel har Helene tatt seg tid til et avbrekk — lørdag kveld skal hun nemlig bli med på dansegulvet sammen med Jørgen og Amalie. Jeg gleder meg til å se om nervene påvirker henne.

Next

Helene Olafsen gjør Skal vi danse

skal vi danse amalie

Sammen med Amalie Snøløs, måtte Aleksander Sæterstøl ut i duell. Under fjorårets Skal vi danse-sesong ble publikum både rørt og imponert da den tidligere snøbrettkjøreren Helene Olafsen 28 og proffdanseren Jørgen Nilsen 28. Det endte med danseduell: Jan Gunnar Solli og Rikke Lund mot Amalie Snøløs og Jørgen Nilsen. Solli var i danseduell for første gang, mens Snøløs har vært i duell før — og røket ut en gang før, men kom tilbake i dansen da trakk seg. For første gang i historien fikk vi et kjærestepar i duell i programmet som er inne i sin 14.

Next

Her slipper de deltakerne til «Skal vi danse» 2018

skal vi danse amalie

Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren fikk 51 prosent av stemmene, mens Amalie Snøløs fikk 49 prosent. Det er så fint å være tilbake og kjenne litt på magien igjen. Og i kveld har hun forsøkt å gjemme seg for at jeg ikke skulle få se henne. Blant de frammøtte er Herman Tømmeraas 22 , kjæresten til Skal vi danse-deltakeren Amalie Snøløs 22. Og at hun velger å tenke på meg i en situasjon som må være så stressende, det betyr mye, sier han. Tar med Herman også Og det er ikke bare Olafsen som skal innta dansegulvet.

Next

Her slipper de deltakerne til «Skal vi danse» 2018

skal vi danse amalie

Men akkurat nå, så passet det seg ikke helt. Hun takker også dansepartneren Jørgen Nilsen for alt han har lært henne i denne tiden. Denne uka er temaet showdans, og Helene forteller at man kan vente seg en dans med litt «trøkk» i. Så nå kan alt skje! Jeg er veldig glad for at Aleksander får være med videre, sa Amalie. Han har aldri sett meg så pyntet som nå noen gang, og jeg vil at det skal være en overraskelse når jeg kommer på dansegulvet, sier hun. Danseparet ble belønnet med hele 37 poeng for sin sterke historieformidling.

Next

Amalie Snøløs er ute av Skal vi danse

skal vi danse amalie

Danseduell Dette var første gang denne sesongen at deltakerne måtte ut i danseduell. Amale nailer alt hun bestemmer seg for. Ville overraske Han har kommet for å se hvordan Amalie gjør det på dansegulvet i kveld. Amalie Snøløs sin kjæreste, Skam-stjerna Herman Tømmeraas 21 , skal også være med. Et av de sterkeste øyeblikkene var det Sophie Elise Isachsen som stod for, da hun tok et oppgjør med all netthetsen hun har blitt utsatt for. Nå venter jeg på nestemann som har tenkt til å trekke seg, så stiller jeg opp da, sa Amalie spøkefullt da hun trakk det korteste strået.

Next

Amalie Snøløs røk ut av Skal vi danse for andre gang

skal vi danse amalie

Jeg er glad på Martines vegne at hun er med videre, jeg slo henne ikke. Denne høsten, ett år etter seieren i dansekonkurransen, har de bekreftet. Det er Amalie som skal skinne, sier Olafsen. Jeg ble veldig glad i å danse i fjor høst og har savnet det. Denne uka har hun deltatt på flere dansetreninger. Dansen har vært veldig bra for meg, sier 22-åringen til God kveld Norge.

Next

Her slipper de deltakerne til «Skal vi danse» 2018

skal vi danse amalie

Nå er det bare å fortsette å jobbe med andre ting. Opp og ned Amalie Snøløs hadde med forsterkninger denne lørdagen, både Skam-kjæresten Herman Tømmeraas og Helene Olafsen var med i danserutinen. . Det var Amalie Snøløs, Thea Næss og Jan Gunnar Solli som fikk færrest sammenlagte poeng. Det er så god energi, sier Olafsen. Med Snøløs og Nilsen ute av konkurransen er det bare seks dansepar igjen.

Next

Her slipper de deltakerne til «Skal vi danse» 2018

skal vi danse amalie

Vi har alltid sett på det hjemme hos oss — helt siden jeg var liten. Denne sesongen danser Nilsen sammen med Farmen-profilen Amalie Snøløs 22 , mens Olafsen er fersk programleder for Senkveld sammen med Stian Blipp 28. Jeg har dessverre glemt mye av det jeg lærte i fjor høst, og kroppen glemmer i hvert fall — jeg blir skikkelig støl, sier hun. Det er veldig gøy å være her likevel! Forrige lørdag var det , og det er nå åtte kjendiser igjen i dansen. Jeg har alltid vært glad i å danse. Det var så kraftfullt, sa dommer Egor Filipenko.

Next

Her slipper de deltakerne til «Skal vi danse» 2018

skal vi danse amalie

Mange oppmøtte Blant de andre som har møtt opp, er fjorårets deltaker Erlend Elias Bragstad. Skal vi danse er et kjempeprogram. Sterke historier Temaet for lørdagens sending var øyeblikk i deltakernes liv som hadde «forandret alt», og det ble formidlet mange sterke historier på dansegulvet. Jeg har hatt det så gøy med alle som jobber med Skal vi danse og ikke minst dansepartneren min, Lillian. Etter en flott lørdagskveld på parketten i Nydalen i Oslo ble det til slutt Amalie Snøløs 22 som måtte forlate konkurransen. Vurderte å være med selv Også Herman har fått tilbud om å være med på danseprogrammet. Så fort hun begynner å gjøre ting, og legger 100 prosent i det, så går det som regel bra.

Next