Skillnad iphone x och xr. Allt du behöver veta om iPhone XS, XS Max och XR 2019-11-21

Duellen: Iphone X vs Iphone XR

skillnad iphone x och xr

Dock sÄ har den lÄngsammare chip A11 mot A12 xr. För första gÄngen nÄgonsin introduceras tre nya mobiler som alla anvÀnder den nya design som Apple introducerade med iPhone X förra Äret. Att ÄterstÀlla en iCloud-sÀkerhetskopia rök pÄ som faen, sÄ snabbt har det aldrig gÄtt pÄ nÄgon iPhone jag haft förut. Related: The phones are made up of different materials, too. Skillnaden Àr dock bara uppenbar i mycket mörka situationer. Skillnaden i pixeldensitet Àr mÀrkbar.

Next

Skillnad mellan iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR

skillnad iphone x och xr

AlltsÄ - lite beroende pÄ hur du anvÀnder din telefon sÄ gÄr du inte miste om alltför mycket genom att vÀlja exempelvis en 8:a. PÄ sÄ sÀtt kan vi fÄ fram en del undermenyer och annat som vi annars anvÀnder 3D Touch till. Varje kÀrna i A12 Bionic Àr uppemot 15 procent snabbare Àn i A11 Bionic, dessutom Àr energiförbrukningen mellan 40 och 50 procent lÀgre beroende pÄ vilka kÀrnor som anvÀnds. Den anvÀnder sig dessutom av en förförstÄelse av personportrÀtt för att underlÀtta identifikationen av kanterna runt motivet. Det har stagnerat, det gör inte sÄ mycket vilket chip du har idag. Det kan ocksÄ vara vÀrt att poÀngtera att om kameran Àr det viktigaste i ditt val av telefon sÄ finns det all anledning att spana in Huawei P20 Pro eller nya Mate 20 Pro. HÀr finns dock en stor asterisk.

Next

iPhone XR vs iPhone 8: Are the 8 and 8 Plus still worth your money?

skillnad iphone x och xr

Telefonen har samma storlek som den tidigare Iphone 8+ — men med skĂ€rm pĂ„ hela framsidan. Om portrĂ€ttlĂ€get Ă€r lika bra med en enkel kamera som med en dubbel vet vi inte i dagslĂ€get, vi fĂ„r Ă„terkomma pĂ„ denna punkt. I mörka miljöer presterar den ocksĂ„ mycket vĂ€l. Jag Ă€r ingen storfotograf heller med telefonen. Även om Apple alltid anvĂ€nt lcd-skĂ€rmar av hög kvalitet i sina Iphone-modeller Ă€r oled-skĂ€rmar bĂ€ttre pĂ„ flera sĂ€tt. This made sense considering the 8 was launched at the same price. KĂ€nns vettigt pĂ„ nĂ„got sĂ€tt! Det gör att ljudet blir lite ojĂ€mnt mellan dem.

Next

iPhone XR vs iPhone XS: the definitive verdict

skillnad iphone x och xr

Bra tweets att lÀsa: - En kamera ist för tvÄ: Xr kan tydligen göra portrÀtt foto med mjukvara sÄ det tappar du inte. . Det ger den ett lite mer rimligt pris som troligen ocksÄ passar fler konsumenter betydligt bÀttre. Den har alltsÄ en 5,8 tum skÀrm pÄ framsidan. Jag hade en X och har nu en Xs Max. För att komma runt det hÀr har Apples ingenjörer byggt smÄ gluggar för att kunna pÄverka ljusinslÀppet dÀr skÀrmen kröker sig, samt anvÀnt kantutjÀmningsteknik anti-aliasing för att fÄ till den eleganta kurvaturen.

Next

De viktiga skillnaderna mellan Iphone XS och XR

skillnad iphone x och xr

Nu sitter jag hÀr med min nya X. DÄ fÄr man en nÄgot mindre kapabel kamera, en nÄgot sÀmre skÀrm och ett bÀttre batteri. De kan spela in i stereoljud tack vare fyra mikrofoner. Bara tele-kameran skiljer modellerna Ät. Skulle bara vilja ha lite feedback om vad ni skulle gjort. Det betyder att det Àr byggt med mindre och mer energieffektiv transistorer. Jag mÄ vara en tekniknörd men hur stora skillnader hinner egentligen Apple göra pÄ sina uppdaterade telefoner egentligen? NÄgon som vill dela med sig av sina tankar och funderingar? Ligger vÀl snarare i youtube appen Àn telefonen, klart den kan spela upp 1080p.

Next

Iphone X, Xs eller Xr

skillnad iphone x och xr

Att betala 9500+ för en display som har samma ppi som iphone 4 tycker jag Àr ingen annat Àn ett skÀmt. Det finns en ny skÀrmtidsfunktion som lÄter anvÀndare ha större kontroll över sitt anvÀndande, Stör ej-funktionen har förbÀttrats markant med nya funktioner för att stÀnga av den automatiskt. Utan det extra objektivet anvÀnder Apple maskininlÀrning för att skapa effekten. För det lÀgre priset fÄr anvÀndare nöja sig med en sÀmre och mer lÄgupplöst skÀrm. VÀldigt liten skillnad för min del.

Next

Apple: HÀr Àr Iphone XS Max, Iphone XS och Iphone XR.

skillnad iphone x och xr

Hade jag kunnat hade jag förmodligen vÀntat till nÀsta Är istÀllet men min 6s hÄller pÄ att ge upp helt snart sÄ en ny telefon behövs verkligen. Men jag mÄste fortfarande hylla iPhone 8. Det kÀnns som att Apple har lagt större fokus pÄ att anvÀnda den stora skÀrmen för att assistera personer med synnedsÀttning Àn pÄ att hjÀlpa personer som vill fÄ mycket gjort. Enkel kamera Det finns alltsÄ ingen större brist pÄ valmöjligheter Àven om man redan siktat in sig pÄ en Iphone idag. FöregÄngaren iPhone X kan inte lÀngre bestÀllas frÄn Apple, men vi kan nog rÀkna med att de sista exemplaren kommer att reas ut hos andra ÄterförsÀljare inom kort.

Next

iPhone XR vs iPhone 8: Are the 8 and 8 Plus still worth your money?

skillnad iphone x och xr

Har produkten en 9-klassning ska den klara högtryckstvÀtt i höga temperaturer. Den ligger skönare i handen Àn nÄgon nyarea jag har haft pga dess metallbygge. Glaset ger en stadig kÀnsla och bidrar till att göra telefonen relativt tung. För mig övervÀgde det att Xr sÀgs ha lÀngre batteritid och större skrÀm pÄ lika stor telefon. Nu finns det nÀmligen en guldvariant. Snacket om skÀrmen tycker jag Àr otroligt överdrivet.

Next