Småföretagarna a kassa. Flera portaler att logga in i. Använd e 2019-11-26

SMÅA a

småföretagarna a kassa

Inkomstförsäkringen - som kompletterar a-kassan - gör att du kan få upp till 80% av din tidigare. We also develop administrative routines common to all unemployment insurance funds, for example involving new computer systems. Även familjemedlemmar till företagaren kan gå med och avgiften ligger på 269 kr per månad. . Tjänsten kommer av vara öppen till kl 17:00 och därefter stänger den och öppnar igen den 21 oktober kl 07:00. D Småföretagarnas a-kassa är en nischad a-kassa frö småföretagare.

Next

Teckna a

småföretagarna a kassa

Har du frågor om vad vi står för och vad det innebär för dig som egenföretagare att vara medlem? Svensk Handels a-kassa Svensk Handels a-kassa utger sig för att vara experter på just företagarnas arbetssituation och denna a-kassa vänder sig till företagsledare och företagare inom alla olika branscher och storlekar på företaget. I medlemsavgift betalar man här 128 kronor per månad. Tel: 042-34 28 50 ,. Alfa-kassan är inte knuten till organisationer, Ett lika komplett vi för lantbruksföretag och alla tänkbara typer av småföretag En kraftfull inkomstförsäkring ingår i ditt medlemskap. Småföretagarnas Riksförbund - det självklara valet för små företag.

Next

Försäkringskunskap och lite till: Bästa a

småföretagarna a kassa

A-kassa, arbetslöshetskassa Jag har en fin hemsida men skulle även vilja starta en gillasida på Facebook för mitt småföretag. Det finns A-kassor som enbart riktar näringsidkare och småföretag,. Det är åter möjligt att logga in på Mina sidor och det är en ny, mer utvecklad e-tjänst än tidigare. Vi är din partner i säljkarriären oavsett titel, ålder eller bransch. Man är precis som andra a-kassor reglerade av. Det är inte alla a-kassor som erbjuder medlemskap för egenföretagare, men i denna artikel tänkte vi redogöra för de a-kassor som gör detta. För att skaffa sig ett skydd vid arbetslöshet så kan man gå med i en a-kassa.

Next

In English

småföretagarna a kassa

Om man vill höja ersättningsbeloppet vid eventuell arbetslöshet så kan man komplettera a-kassemedlemskapet med Unionen Egenföretagare som är som ett fackmedlemskap och där inkomstförsäkring ingår. Även personer med ledande ställning inom olika typer av organisationer kan gå med i denna a-kassa. Det här är Swish-kassan som låter dig ta betalt direkt i din egna telefon Kontakta Akademikernas a-kassa på telefon: 08-4123300 Eller via mejl: medlem aea. Avgiften för medlemskap i Unionens a-kassa är 140 kr per månad. Nu kan du göra fler ärenden själv. Logga in på två sätt Välj att logga in på om du vill tidrapportera eller söka ersättning och om det rör ditt medlemskap hos oss.

Next

Försäkringskunskap och lite till: Bästa a

småföretagarna a kassa

Egen företagare kan ha a-kassa och här förklaras hur det går till Som företagare kan du som medlem i en a-kassa ha rätt till ersättnings vid arbetslöshet, Kort om småföretag i Sverige Main navigation. Servicearbetet dagtid den 18 augusti kan i ovanliga fall påverka funktionaliteten. Som vanligt finns det en mängd olika krav som måste uppfyllas för att få ersättning av denna a-kassa, krav som också de är reglerade av lagen om arbetslöshetskassor samt lagen om arbetslöshetsförsäkring. Vem kan bli medlem och vad kostar det? We are the Swedish federation of unemployment insurance funds. Först tog vi bort kontanterna, nu tar vi även bort kortläsaren. Tveka då inte att kontakta oss. Servicearbetet dagtid den 15 december kan i ovanliga fall påverka funktionaliteten.

Next

mina sidor

småföretagarna a kassa

Man är precis som andra a-kassor reglerade av lagen om arbetslöshetskassor samt lagen om arbetslöshetsförsäkring. Tjänsten kommer av vara öppen till kl 17:00 och därefter stänger den och öppnar igen den 19 augusti kl 07:00. Within our organization, the unemployment insurance funds work together to promote application of the rules of unemployment insurance in a uniform way. Observera att länkadressen till Mina sidor förändras i samband med nylanseringen. Om du är helt arbetslös ska du fylla i detta för varje dag i veckan. For example, we represent the unemployment insurance funds in presenting propositions to government agencies and other organizations.

Next

Småföretag a kassa

småföretagarna a kassa

Frågor om a-kassa; Frågor om arbetsrätt; Frågor om sjukregler; Kultur; Småföretag och kooperativ har inte en chans att konkurrera med de stora företagen. Vi vill göra småföretagarens vardag enklare, lönsammare och tryggare — och det vill vi göra idag — inte i morgon. Är dock osäker på om detta är en avdragsgill kostnad? A-kassan förkortas SmåA och är sveriges största för just småföretagare med cirka 123 000. Du loggar in på Mina sidor om du vill rapportera tid fylla i kassakort eller söka ersättning. Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation, skapad och driven av småföretagare för småföretagare.

Next

In English

småföretagarna a kassa

Avgiften är 150 kr per månad. Kom ihåg att fram till att din ansökan blivit godkänd kommer vi att skicka fakturor via post och att alla fakturor du får hem måste betalas på vanligt sätt. Denna ersättning baseras i sin tur på din tidigare månadslön och arbetstid. Servicearbetet dagtid den 20 oktober kan i ovanliga fall påverka funktionaliteten. Unionens a-kassa Alla kanske inte vet att Unionens a-kassa även är till för egenföretagare. Hur gör jag för att starta. Läs mer om a-kassans regler för dig som är egenföretagare på a-kassans webbplats Totalt finns det 38 a-kassor, av dem har majoriteten facklig anknytning, men det finns också a-kassor för småföretag,.

Next

Småföretagarnas Riksförbund

småföretagarna a kassa

Vill du vara med och testa nya funktioner i Mina sidor? SmåA - Småföretagarnas Arbetslöshetskassa - är en a-kassa. Servicearbetet dagtid den 17 november kan i ovanliga fall påverka funktionaliteten. Även företagarens familjemedlemmar kan gå med i denna a-kassa. To the right you will find information about the Swedish unemployment insurance and the conditions you have to fulfil to receive unemployment benefit. Småföretagarnas a-kassa Småföretagarnas a-kassa är den största a-kassan för småföretagare och här kan man som företagare gå med oavsett vilken bransch man är medlem inom. Om du vill söka ersättning från a-kassan, skicka in handlingar eller rapportera tid så gör. Företaget måste dock vara verksamt inom Sverige och om detta uppfylls så kan även företagarens familjemedlemmar gå med i denna a-kassa.

Next