Sokos hyvä olo oulu. Sokos Oulu Hyvä Olo kampaamohoitola 2019-11-27

Sokos

sokos hyvä olo oulu

Ota aikaa itsellesi ja heittäydy ammattitaitoisten kosmetologiemme hemmoteltavaksi. Valikoimissamme on useita merkkejä ja erihintaisia tuotteita. Sokos on paikka, jossa viihdyt. Meiltä saat myös laadukkaat hiustenhoitotuotteet mukaasi. Vuoden eri tapahtumien vaihtuessa, tarjoamme pukeutumiseesi uutta ilmettä aina kauteen sopivaan tyyliin.

Next

Sokos Oulu Hyvä Olo kampaamohoitola

sokos hyvä olo oulu

Tervetuloa Ouluun, meren rannalle Break Sokos Hotel Edeniin. Koulutetut alan huippuammattilaiset pitävät huolta sinusta, kaipaat sitten hetken hemmottelua, kokonaisvaltaista muodonmuutosta tai suunnitelmallisempaa hoitoa. Sokokselta löytyy aina ajankohtaan sopivat pukeutumisen tuotteet. Oulun Sokos Pukumies tavaratalon yhteydessä toimiva Hyvä Olosta saat palvelut päästä varpaisiin. Break Sokos Hotel Eden Tervetuloa Ouluun, energian alkulähteelle Break Sokos Hotel Edeniin! Runsaspigmenttisillä naamioilla on helppo ylläpitää hiusten väriä ja ne myös kosteuttavat tehokkaasti. Tarjoukset koskevat vain tuolla aikavälillä tehtyjä varauksia ei koske nettiajanvarausta. Nauti elämästä kylpylässämme, anna vauhtia kehollesi kuntosalilla ja palaudu hieronnassa tai luonnossa liikkuen.

Next

Sokos Hyvä olo

sokos hyvä olo oulu

Meiltä saat niin trendikkäitä kuin myös ajattomia vaatteita tilanteen ja tarpeen mukaan. Lähditpä juhliin, vapaa-ajan viettoon tai töihin kannattaa asukokonaisuuteen lisätä jotain uutta samalla kun pudottaa vanhaan sivuun. . Hotellimme sijaitsee monipuolisen Nallikarin luonnon kauniilla rannalla. Sokos Hyvä Olo -kampaamohoitola tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kauneudenhoidon palvelut Oulun ydinkeskustassa. La-Su varatut hiustenleikkaukset -20% normaalihinnasta. Ravintola Ara Hotellimme aularavintolassa Arassa tarjotaan päivittäin lounasaikaan keittolounasta sekä monenlaisia herkkuja pikkunälkään: leivonnaisia, pikkulämpimiä, erikoiskahveja sekä muita lämpimiä sekä kylmiä juomia.

Next

Sokos Hyvä olo

sokos hyvä olo oulu

Meillä tarjoukset alkavat huomenna ja vaikka kampaamo muuten onkin kiinni, on ajanvarauksemme silti auki! Tervetuloa Sokos Pukumiehen täyden palvelun parturikampaamo-kauneushoitolaan! Iltaisin sekä viikonloppuisin herkuttelijoita hemmotellaan burgereilla sekä pizzoilla. Hotellimme tarjoaa energisoivia palveluita niin lomanviettoon, työreissuun kuin kokoukseen. Tervetuloa syömään merellisessä maisemassa ja välittömässä tunnelmassa. Hoitolan puolelta saat kasvohoidot käsi- ja jalkahoitoja, sokeroinnit, kestopigmentoinnit, ripsipidennykset yms. Upea merinäköala kruunaa minkä tahansa ruokahetken.

Next

Break Sokos Hotel Eden

sokos hyvä olo oulu

Mikäli tahdot neuvoja pukeutumiseesi, kannattaa varata aika Sokoksen pukeutumisneuvojalta. Sokos pukee arkeen ja juhlaan Lähde etsimään piristystä tuovia vaatteita, joissa koet itse viihtyväsi. Vapaita aikoja myös ilman ajanvarausta! Elämyksellinen ja viihtyisä ostoympäristö, laadukkaat ja muodikkaat tuotteet sekä ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta auttavat sinua mielellään löytämään tyyliisi sopivat vaatteet. Meillä rentoudut arjen yläpuolelle monella eri tavalla. Hyvä Olo -kampaamohoitolasta saat hemmottelua ja kauneutta! Naisten, miesten ja lasten pukeutumisen tuotteet löydät helposti ja vaivattomasti saman katon alta. Herkuttele Ravintola Maisemassa katsellen kaunista merimaisemaa. Voit varata aikasi puhelimitse p.

Next

Sokos

sokos hyvä olo oulu

Huomenna on paitsi vappupäivä, niin on myös Pimiä päivä! Eli huomenna siis alkaa pimiät päivät! Ke-Pe varatut hiustenvärjäykset -20% normaalihinnasta. Ennen kaikkea pukeutumisessa kannattaa valita kaunista ja viihtyisää, oman mielen mukaista, silloin useimmiten viihtyy parhaiten. Parturikampaamon puolelta leikkaukset, värjäykset, rakennekäsittelyt, ripsien ja kulmien värjäykset, hiusten ja hiuspohjan hoidot, kampaukset, pidennykset yms. Hinnaston löydät Ajanvaraus: Voit varata aikasi numerosta 044 4050 750 tai kautta. Ravintola Maisema Edenin Ravintola Maisemassa nautitaan runsaasta Break-aamiaisesta sekä päivällisestä keittiömestarimme Tom Baggen loihtimalta ruokalistalta. Maittava buffetlounas runsaalla tarjonnallaan onnistuu ennakkotilauksesta min.

Next

Sokos Hyvä olo

sokos hyvä olo oulu

. . . . . .

Next

Sokos

sokos hyvä olo oulu

. . . . . . .

Next