Sola bygg. Sola 2019-11-30

Sola

sola bygg

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om byggeprosjektet ditt. Vi har byggmesterpapirer og sentralgodkjenning. Dørene har U-verdi fra 0,77 - 1,4, med 2-lags energisparende isolerglass. Dørene og karmene er grunnet med to til tre strøk 2-komponent syreherdet grunning og 1 strøk vannbasert toppstrøk. Vi leverer håndverkertjenester som innbefatter oppføring av nybygg, rehabilitering, påbygg, innredning med mer. Ytterdører som er funksjonelle og har høy kvalitet. .

Next

Solid og seriøst byggefirma med håndverkertjenester av høy kvalitet

sola bygg

Kan produserast som enkeltdør, dør med sidefelt og som tofløya. Høy kompetanse gjennom hele organisasjonen gjør oss til en pålitelig leverandør og gir deg som kunde den trygghet og kvalitet du forventer. Om Oss Siden etableringen i 1964 har vi levert bygg og håndverkstjenester av høy kvalitet og opparbeidet rykte som et solid og seriøst byggefirma. Dyktige fagfolk på byggeplassene er avgjørende for et godt resultat, og vi har mange svært erfarne tømmermenn med på laget. Med hele fire strøk maling på utsatte steder, er dørene behandlet for å tåle vårt nordiske klima. Pakningen er festet på dørbladet for å forhindre unødig slitasje. Toppstrøk på andre farger enn hvit er også 2-komponent.

Next

Sola Bygg AS

sola bygg

Vi utfører arbeider på private boliger, næringsbygg og offentlige bygg i delt entreprise eller i totalentreprise. De fleste av de ansatte har lang og brei erfaring fra bransjen. Karmer av kvistfri furu med dimensjon 42x105. Et yrkesliv hos oss skal oppleves som et godt valg. . .

Next

Sola

sola bygg

. . . . . .

Next

Sola

sola bygg

. . . . . . .

Next

Sola Bygg AS

sola bygg

. . . . . .

Next

Sola

sola bygg

. . . . . . .

Next

Sola Bygg AS

sola bygg

. . . . .

Next