Strikket pledd. MISEMOR: Djevellue og pledd i prematurstr. med oppskrift 2019-11-23

Bente`s Hobbyrom: Strikket pledd og pute ....

strikket pledd

. En cardigan ble det, men mot slutten ble det mye strikking på gefylen. Nå går disse timene til smykking, og desverre ikke strikking. Når jeg strikker må jeg holde på mer enn 10 - 15 minutter, da blir jeg bare oppgitt over hvor tregt det går. Gjenta disse 4 p til arbeidet måler 180 cm, eller ønsket lengde.

Next

Anne's lille krok: Viking Pleddgarn

strikket pledd

Og gleder seg med det! Isåfall om jeg tror pleddet tåler bruk ber jeg om konkret garnfarge og forhåndsbetaler, så det er null risk for deg. På den måten slipper jeg å feste tusen millioner tråder til slutt. For øvrig en svært inspirerende bok syns jeg : Åååå hvor det blåste her på! Det ligger mange, mange timers arbeid bak - og mange nøster garn! Resultatet ble perfekt, og lua passer både hans og mitt hode. Du må strikke den så lang at du får fram sikksakkmønsteret. Den ville jammen med jeg og ha! Djevellue; Jeg fant ingen oppskrift på prematurstr. Men de hadde kun tre nøster igjen, og de var ensfarget. Synes den er litt sånn topplueaktig, og ser egentlig litt rar ut i formen hvis jeg ikke passer på å dra den ned hele tiden.

Next

Feeling good: Strikket pledd med flettemønster

strikket pledd

Er foreløpig usikker på hvor langt jeg skal strikke det. Jeg vet at søsteren min elsker uglegenseren til Hedda, så valget var relativt enkelt. De har lagt det ut som et gratismønster. Da er det morsomt å gi det bort også, men vet du? Den ville jammen med jeg og ha! Jeg er mest opptatt av søm, og har masse stoff på lageret mitt, men når det gjelder strikking er jeg ikke så ivrig. Egentlig merkelig, for han er svært så takknemlig for denne lua, og har gått med den hver dag siden overrekkelsen.

Next

Olavas Verden: Strikket ROOOOSA pledd

strikket pledd

Samme kunne det være om jeg hermet! Utrolig koselig, og alle er velkommen! Jeg deler derfor denne oppskriften i håp om at andre kan gjøre det samme, enten om du strikker til ditt lokale sykehus eller et annet, eller om du strikker til noen du kjenner som er gravid. Det var godt å få litt hjelp! Jeg er vokst opp i en familie hvor man skal ha håndarbeide. Jeg har ikke funnet at noen har hevd på dette mønsteret, så jeg bestemte meg for å legge det ut her. . Du tar alltid den første maske løst av pinnen. Der fikk mannen seg endelig et plagg, første plagget siden jeg ble bitt av strikkebasillen for 4 år siden. Det er forresten en ganske merkelig følelse å besøke min egen datter i hennes hjem.

Next

Min Dukkeverden: Strikking til dukken

strikket pledd

For det var jo så fint. Genseren er også helt sømløs, og strikkes fra toppen og ned. Blogger om interiør,hobbyer,bruktfunn,og livet som småbarns mamma. Den er strikket i Dale Cotinga i en skitten mint farge som jeg liker utrolig godt. Jeg pakket det inn med pinner og det hele : Det ble litt for mange prosjekter opp under jul til at jeg halte det i land - men nå er det altså ferdig - i all sin prakt.

Next

Bente`s Hobbyrom: Strikket pledd og pute ....

strikket pledd

Den sier også at den kan strikkes i Sterk, så jeg gikk for det valget i og med at denne skal brukes i barnehage utover våren og må derfor kunne tåle en vask. Men skal det være så skal det være, jeg gir meg ikke før jeg finner noe jeg liker: Fride, som niesen heter, ble i alle fall godt døpt, og søsteren min veldig fornøyd med gaven. Avslutt arbeidet med å felle løst av. I tillegg synes jeg at den spissen i panna var litt vel spiss, spesielt for ei jente, kanskje, så jeg endret mønsteret litt og fikk en mer avrundet avslutning i panna. Oppskriften sitter gjerne som støpt fordi den er enkel! På neste pinne strikker du 2 m, 2 r smn, strikk til det gjenstår 2 m, øk 1 m ved å plukke opp tråden imellom to m og strikk den vridd, strikk ut pinnen. Satt her en kveld og hadde ikke lyst til noenting , sånt skjer :O Men når det ble flere kvelder og jeg fremdeles ikke holdt på med noe da måtte jeg bare suse ivei med noe. Det var også her jeg fant oppskrift, pinner og garn.

Next

Misemorshoppen: Djevellue og pledd i prematurstr. gratis oppskrift

strikket pledd

Så nå smykker vi for alle penga! Anbefalt garn til denne er Mandarin Classic, jeg har valgt å bruke Cecilia som er et garn bestående av bomull, lin og viskos. Valget falt på , for synes han kler baggy luer. Jeg kommer sterkere tilbake med strikking om litt! Har strikket en del i dette garnet og er svært fornøyd med det, det eneste lille negative må være at det har en tendens for og dele seg når en strikker. . Flere ganger har jeg vært innom mønsteret, men den er bare laget i størrelse 0-3 månder. Eneste bommert er, som jeg ofte opplever, å ikke treffe helt på strikkefastheten. Brukte samme mønster som hals og pulsvarmere.

Next

Hjemmelaget

strikket pledd

Jeg har altså tatt utgangspunkt i , som jeg falt for på grunn av den nydelige strukturen i mønsteret. Siden mitt forrige babyteppe er gitt bort til niesen ga jeg meg ut på noe jeg var redd ville ende opp som et evighetsprosjekt. Så jeg får strikke ett ensfarget pledd i første omgang, så kanskje det blir ett regnbue-pledd senere en gang. Jeg har også gjort noen justeringer på oppskriften. Oppskriften anbefalte heller ikke noen påsyingsteknikk til sidene, så etter litt søk på nettet og litt youtubing fant jeg ut at mattress stich var en utrolig bra teknikk. Deretter teller di antall masker som går på 10 cm, og ganger opp med hvor mange 10cm du ønsker i bredden. Men julegave var det og julegave ble det.

Next

Småenglenes verksted: SDS 29

strikket pledd

Resultatet er et hav av herlige sprudlende farger - ingen regler, ingen grenser, bare strikk i vei! Lengden er det nemlig ikke noe å si på! Og noen kjenner kanskje igjen designet på smykket? Så godhjerta av dæ å strikke til Nyfødtintensiv. Jeg har også en Eplabutikk og en bloggbutikk. Nå er ho mor veldig fristet til å sette igang en Bloomsbury genser til seg selv, men det spørs om jeg skal vente til kroppen er tilbake til sitt normale jeg. Jeg blir nok mer vant til det etterhvert, eller hvordan er det? Litt greit egentlig, blir godt med rutiner igjen. Jeg tror jeg må gå i gang med enda ett med en gang jeg, for jeg har også lyst på et slikt pledd ;- Pleddet er til min eldste datter. Det er også enkelt å forandre bredde og lengde på teppet du ønsker deg.

Next