Suomen iloisin yrittäjä. Suomen iloisin yrittäjä 2016 2019-11-29

Seinäjoella on Suomen iloisin yrittäjä

suomen iloisin yrittäjä

Finalistit on valittu yleisöäänien ja tuomariston valinnan perusteella. Sellaista asiaa ei voi teeskennellä. Tänä vuonna tittelistä kisaavat innostavat ja iloiset yrittäjät Karjalohjalta, Somerolta, Oulusta ja Sirkasta. Peurala on voitostaan hämmentyneen onnellinen. Kilpailu on historiansa aikana nostanut esiin lukuisia upeita suomalaisia yrittäjätarinoita. Muut finalistit ovat Lohjalta, Vihdistä ja Äkäslompolosta. He ovat Suomen kolmen kärki, ei muuta kuin hatunnosto heille! Myös oma aika on tärkeää Molemmat iloiset yrittäjät painottavat, että iloinen mieli pysyy yllä, kun on virkeä ja pitää huolta myös itsestään.

Next

Laura Peippo on Suomen iloisin yrittäjä 2017!

suomen iloisin yrittäjä

Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät itsensä lisäksi 1—10 henkilöä. Rauma, Lappi Lappilaislähtöinen hyvinvointialan yrittäjä on yksi neljästä finalistista. Niin mä oon tullut siihen lopputulokseen, että itkun määrä on vakio. Oletko se sinä tai tunnetko sellaisen? Yrittäjien hektisessä arjessa omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jää liian usein kiireen jalkoihin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät itsensä lisäksi 1-10 henkilöä. Kyllä osaaminen ja ammattitaito on iloisuuden yksi lähde. Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Next

Sampo Kaulanen on Suomen iloisin yrittäjä

suomen iloisin yrittäjä

Kun työn imu vie mennessään, venyvät työpäivät monesti pitkiksi. Kalliomäki toimii myös itse ohjaajana. Haemme yrittäjää, joka luo omalla asenteellaan positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo iloa asiakkailleen. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Suomen iloisin yrittäjä -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin työhyvinvoinnin tärkeys positiivisten yrittäjätarinoiden kautta. Olli kannustaa nuorisoa ulos raittiiseen ilmaan ja kalaan, ja tekee pienistä kalastajapojista ja -tytöistä onnellisia Kalakingejä. Esimerkiksi menevät, tanssilliset tunnit nostavat sekä hien pintaan että hymyn huulille. Peippo pitää yrittäjänä olemisen parhaimpana puolena asiakkaitaan.

Next

Laura Peippo on Suomen iloisin yrittäjä 2017!

suomen iloisin yrittäjä

Liiallinen työnteko voi jäädä tavaksi, jolloin se alkaa viedä voimia, Ilmarisen työkykyjohtaja Kristiina Halonen sanoo. Tutustu finalistiviisikkoon ja anna äänesi. Ehdota iloista yrittäjää mukaan kisaan Suomen iloisin yrittäjä -kilpailu on kerännyt vuosittain runsaasti ehdotuksia ja yleisöääniä. Tämän asian sai viime viikolla kokea Herkkujuustolan yrittäjä, juustomestari Peter Dörig, kun hänen puhelimeensa kilahti viesti. Tänä vuonna tittelistä kisaavat innostavat ja iloiset yrittäjät Äkäslompolosta, Lohjalta, Imatralta, Lappeenrannasta ja Vihdistä. Kilpailun voittaja valitaan Yrittäjä Miia Kalliomäki pyörittää Iltapäiväkerho Huvikumpua kahdeksatta vuotta. Hyvinvoiva yrittäjä tuo innostusta työyhteisöön ja kannustaa yhä parempiin tuloksiin, Halonen jatkaa.

Next

Mikä tekee yrittäjästä iloisen?

suomen iloisin yrittäjä

Finalisteja voi äänestää Ilmarisen verkkosivuilla 20. Mutta minä nautin siitä, hän sanoo. Viime vuonna Suomen iloisin yrittäjä -kisan voitti Beauty Experience Lauri Salmen yrittäjä Lauri Salmi. Joka vuosi yli 30 000 suomalaista on antanut kilpailun yhteydessä äänensä omalle yrittäjäehdokkaalleen. Laura Peippo irtisanoutui työstään ja lähti tavoittelemaan unelmiaan liikunta-alalle. Tavoitteena on nostaa esiin työhyvinvoinnin tärkeys positiivisten yrittäjätarinoiden kautta.

Next

Laura Peippo on Suomen iloisin yrittäjä 2017!

suomen iloisin yrittäjä

Kun työn imu vie mennessään, venyvät työpäivät monesti pitkiksi. Parasta työssä ovat Kalliomäen mukaan lapset ja toiset työntekijät. Kilpailun avulla halutaan jakaa tunnustusta maamme tuhansille pienyrittäjille - arjessa usein vähälle huomiolle jääville sankareille, jotka valaisevat persoonallaan monien ihmisten päivää. Asiakkaat, ylpeys omasta työstä ja uuden oppiminen. Hän sai finalistivaiheessa yli 31 000 ääntä.

Next

Vuoden iloisin yrittäjä 2019 on Olli Ojamo Merikarvialta

suomen iloisin yrittäjä

Peter Dörigillä ei ole aavistustakaan siitä, kuka hänet on kilpailuun ilmoittanut, mutta tunnustus luonnollisesti lämmittää miehen mieltä. Kilpailun voittaja ratkesi yleisöäänestyksessä kolmen finalistin joukosta. Tällaisen listan saa, kun kysyy vuonna 2016 Suomen iloisin yrittäjä -kisassa finaaliin päässeiltä heidän iloisuutensa salaisuuksia. Kun ihminen voi hyvin, hän tekee työnsä hyvin. Finalisteista valitaan Suomen iloisin yrittäjä avoimella äänestyksellä Ilmarisen Facebookissa.

Next

Suomen iloisin yrittäjä finalistit

suomen iloisin yrittäjä

Iltapäiväkerho Huvikummun yrittäjän lisäksi finaaliin ylsivät oululaisen Salaojamestarit Oy:n yrittäjä Jani Törmi ja merikarvialaisen Eumer Finland Oy:n Olli Ojamo. Mä oon itkuni sillon pienenä itkeny ja varmaan äitikin aatteli, et ei tästä sällistä tuu ikinä mitään tai sit se on vaan itkunen loppu elämänsä, mut näin se vaan saattaa kuulkaa kelkka kääntyä naurua! Juustomestarin mukaan hänen hyväntuulisuutensa kantaa myös töistä kotiin. Kilpailun järjestää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Suomen iloisin yrittäjä 2018 -finalistit ovat Pauliina Nordberg Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy:stä, Lauri Salmi Beauty Experience Lauri Salmi -yrityksestä Helsingistä, Susanna Synnerberg Perttilän Peli ja Deli Oy:stä Lohjalta ja Riikka Liikavainio Pottu ja Poika Oy:stä Iistä. Lisätietoja: Markkinointipäällikkö Mari Merilampi, 050 539 8599, mari.

Next