Syvemmälle skutsiin meen. JVG Ikuinen vappu 2019-11-23

Ettei loma menisi ihan metsään

syvemmälle skutsiin meen

Kuuntele tarkasti: montako linnunlaulua pystyt erottamaan? Nykyp√§iv√§n ty√∂el√§m√§ on usein hektist√§. Tunne, miten jalka tavoittaa maan ensin kantapohjasta, rullaten sitten hitaasti varpaita kohti. Nykyp√§iv√§n ty√∂el√§m√§ on usein hektist√§. Tulosta mitataan suoritteissa, m√§√§riss√§ ja tehokkuudessa. Kyseisen tutkimuksen tulokset ovat saaneet tilaa median lis√§ksi my√∂s liike-el√§m√§n johtajien juhlapuheissa ‚ÄĒ ja toivottavasti my√∂s arjen johtamisk√§yt√§nteiss√§. Haluaisit rekrytoida henkil√∂it√§, jotka tuovat ty√∂yhteis√∂√∂n sek√§ sopivia taitoja ett√§ my√∂nteist√§ ilmapiiri√§. T√§m√§ yhdistettyn√§ siihen, ett√§ suurin osa t√§m√§n p√§iv√§n ty√∂st√§ on ns.

Next

Ikuinen Vappu Lyrics

syvemmälle skutsiin meen

Yksinkertaisen askareen parissa keho rentoutuu ja hengitys hidastuu. Ja matka jatkuu Joensuusta länteen, Kuopiosta pohjoiseen Ei enää duunii, painan puita uuniin Syvemmälle skutsiin meen Loputonta baanaa, loppua en tuu saamaan Kaukana poika on himasta, ne sanoo et koita jo hidastaa Saisko jo ekan tuopin alas, en saa kai näit vuosii takas Suomi rakas saa kuosittaa, vielki ratis vaa suorittaa Karkuun kaamoksesta, sakot ylinopeudesta Samal vaihtuu mesta, kärsin vauhtisokeudesta Reissutarinoita, tyhjii varikoita Aamuvapinoita, eksyny on stadin poika Ja matka jatkuu Joensuusta länteen, Kuopiosta pohjoiseen Ei enää duunii, painan puita uuniin Syvemmälle skutsiin meen Ikuinen vappu takapenkil jatkuu Haluun tarunhohtoiseen Ei enää duunii, painan puita uuniin Syvemälle skutsiin meen Junaa, laivaa, flygarii, ootan tääl pysäkil Brunaa aina…. Rasahtiko allasi käpy tai astuitko kosteaan sammalikkoon? Uusi ympäristö aktivoi aivoja hyvällä tavalla. Saman lukon taakse voisi jättää paljon muutakin. Tuntuu kuin se soisi sitä useammin mitä lähemmäksi kesälomaa käydään. Loman hyvää tekevät vaikutukset ovat sitä suuremmat, mitä enemmän lomatekeminen, -oleminen ja -ajatteleminen poikkeaa työarjesta.

Next

JVG Ikuinen vappu

syvemmälle skutsiin meen

Tuntuu kuin se soisi sitä useammin mitä lähemmäksi kesälomaa käydään. Mutta sitten loma, kauan odotettu loma! Jos jostain syystä et voi vaihtaa maisemaa, tee asiat ainakin arkikaavasta poikkeavalla tavalla. Ja totta puhuen, noihin sanoihin kiteytyy paljon hyvän loman prinsiippejä. . Työtehtävät keskeytyvät toistuvasti meilien, viestien ja somen loputtomassa virrassa. Lomalla joutilaisuus, kiireettömyys, toimettomuus ja jopa laiskuus ovat sallittuja ja suorastaan suotavia. Metsällä on jo itsessään ihmeellinen, rauhoittava vaikutus ihmiseen.

Next

Ettei loma menisi ihan metsään

syvemmälle skutsiin meen

Koska mieli on hyvin sidottu paikkaan, reitteihin ja jopa yksinkertaisiin liikeratoihin, lomamoodiin siirtymisessä auttaa maiseman vaihdos. Lomalla on hyvä nukkua paljon ja muutenkin levätä ja ottaa rennosti. Toivoisit varmaankin, että uusi työntekijä solahtaa tiimiin ilman suuria sopeutumisongelmia ja alun perehtymisen jälkeen tuottaa selkeää lisäarvoa yrityksellesi. Biisissä kuljetaan kauemmaksi kotoa, vaihdetaan maisemaa, ollaan vähän eksyksissä. Tai jos tykkää vetäytyä yksin skutsiin, niin hyvä niin. Rentoutunut keho viestii aivoille, ettei ole havaittavissa mitään uhkaa, ja näin avautuu mahdollisuus uusille ajatuksille ja luovuudelle.

Next

JVG Ikuinen vappu

syvemmälle skutsiin meen

Sen voisi vaikka ennen lomalle lähtöään lukita mielikuvaharjoituksen omaisesti visusti työpaikan lukolliseen kaappiin. Voit aluksi keskittää huomiosi esim. Biisissä kuljetaan kauemmaksi kotoa, vaihdetaan maisemaa, ollaan vähän eksyksissä. Se ruokkii kaikkia aistejamme, vahvistaa kokonaisvaltaista läsnäoloamme ja luontoyhteyttämme. Tärkein ohje hyvään lomaan on kuitenkin itsensä kuuntelu; se että viettää lomansa juuri niin kuin itse haluaa, tehden itselle mieluisia asioita ja viettämällä aikaa itselle rakkaiden ihmisten kanssa.

Next

Ikuinen vappu JVG LYRICS

syvemmälle skutsiin meen

Kuka nyt haluaisi ottaa töihin nihkeitä ankeuttajia, joiden kanssa kaikki on hankalaa? Muutaman viimeisen vuoden aikana media jos toinenkin on mantran lailla siteerannut Googlen tekemää tutkimusta psykologisen turvallisuudesta. Ja totta puhuen, noihin sanoihin kiteytyy paljon hyvän loman prinsiippejä. Ihmekös tuo, että moni tunnistaa itsessään loman tarpeen muistin pätkimisenä, keskittymisvaikeuksina, ärtyisyytenä tai yksinkertaisesti vain totaalisena väsymyksenä. Kävele vähän aikaa korostetun hitaasti. Kuitenkin myös kaikenlainen puuhastelu, ruumiillinen työ, mekaaniset ja simppelit tehtävät rentouttavat. Metsän meditatiivista vaikutusta voit lisätä helpoilla keskittymisharjoituksilla.

Next

Ikuinen vappu JVG LYRICS

syvemmälle skutsiin meen

Ihanaa, rentouttavaa ja virkistävää lomaa kaikille! Samaan tapaan voit herkistää kaikkia aistejasi. Se on paluu juurillemme, ihmislajin alkuperäiseen ympäristöön. Kun lomapäivän voi aloittaa jotenkin muuten kuin kävelemällä sitä joka-aamuista reittiä sille tuttuakin tutummalle kahvinkeittimelle, mieli ja keho virittäytyvät kuin automaattisesti eri taajuudelle. Olemme syksyn aikana pyrkineet selvittämään organisaatioiden nykytilannetta, toimiviksi todettuja johtamiskäytänteitä sekä tulevaisuuden toiveita ja tarpeita organisaatioissa mm. .

Next

Ja matka jatkuu

syvemmälle skutsiin meen

. . . . .

Next