Tampere messut 2020. SUPER MESSUT (Apr 2020), Tampere Finland 2019-11-22

SUPER MESSUT (Apr 2020), Tampere Finland

tampere messut 2020

Tutustu Visit Tampereen jos haluat n√§hd√§ p√§iv√§kohtaiset tapahtumat. See more than 100 machines live The Engineering Works Trade Fair is a giant showroom for machinery with the broadest selection in Finland: metalworking machines, plate machines, as well as welding and joining tools. On ymm√§rrett√§v√§, ett√§ kuvakeskeisess√§ sovelluksessa tahattomastikin harhaanjohtavat kuvat voivat johtaa v√§√§r√§n tyyppisen seuran kiinnostukseen. Mit√§ on tulevaisuuden asuminen tai kuinka saada arkeen luksusta? Come build your future networks for shared competitiveness! Esill√§ ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat, matkanj√§rjest√§j√§t sek√§ h√§√§musiikkitarjonta. Monipuolisten n√§ytteilleasettajien lis√§ksi tapahtuman ohjelmaan sis√§ltyy Hankkija-areenalla pidett√§v√§t este- ja kouluratsastusklinikat, n√§yt√∂kset ja kilpailut. Tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, ty√∂n√§yt√∂ksi√§, tiukkaa asiaa ja tietysti viihdett√§ koko perheelle. Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa my√∂s ‚ÄĒ sek√§ tapahtumat.

Next

Työhyvinvointi

tampere messut 2020

Tuu sääki käymää, siä nährään! Esillä on metallintyöstökoneet ja levykoneet sekä hitsaus ja liittäminen. Jos olet joskus miettinyt remontoimista, kerää saman katon alta ammattilaisten korvaamattomat neuvot ja pistä hihat heilumaan. Yhteisinvestoinneilla kiinni uusiin hankintoihin Tiesitkö, että kone- ja laiteinvestoinneista koituvan hintalapun voi jakaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa? Hidasta elämää Vire-messuille rakentuu Hidasta elämää -alue, jossa pääset viikonlopun aikana kuuntelemaan Hidasta elämää -kirjailijoiden luentoja mielenkiintoisista teemoista kuten metsään uppoutuminen, rohkea elämä, erityisherkkyys voimavarana ja oman elämäntehtävän löytäminen. Remointtin ja rakentamisen uusimmat trendit Mikä sinua mietityttää remontissa? Grillit, pihalaatat, leikkimökit, kesäkeittiöt ja muut pihahaaveet ja -hankinnat voi toteuttaa kätevästi saman katon alla. Pyörässä on V8-moottori ja kuutioita on 5700cc, hevosvoimia 350 ja vääntöä 600Nm. Esteettisen kauneuden messut 2020 kokoavat ensimmäistä kertaa yhteen esteettisen alan toimijat sekä kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset. Yhdessä nämä kaksi tapahtumaa täydennettynä vielä Logistiikka-messuilla muodostavat merkittävän kokonaisuuden, joka tarjoaa messujen näytteilleasettajille aitoa synergiaa, ja näin myös palvelee asiakkaitamme aiempaa monipuolisemmin, sanoo Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Next

Konepaja

tampere messut 2020

Basilika Vire ‚ÄĒ Tampereen terveysmessut 2020 -tapahtumassa Vegaanimessut, Gluteenitonta! TuoteTalossa rakenteet ja ratkaisut liven√§ Taloteknisi√§ ratkaisuja ja materiaaleja esittelev√§ss√§ TuoteTalossa riitt√§√§ joka vuosi kiinnostuneita k√§vij√∂it√§. Yoga Play Festival Joogan ja mindfulnessin erikoistapahtuma keskittyy kehon hallintaan ja tasapainoon. Vuoden 2019 tapahtumassa vieraili yhteens√§ yli 17 000 k√§vij√§√§. Tinderin k√§ytt√§jien keski-ik√§ nousee samaan tapaan kuin Facebookin kanssa on k√§ynyt. Lista uutuuspy√∂rist√§ ja n√§ytteilleasettajista ilmoitetaan vuoden 2019 loppuun menness√§.

Next

Työhyvinvointi

tampere messut 2020

Kilpailuyhteisty√∂ on esimerkki Hevoset-messujen ja Helsinki Horse Show¬īn tiivistyneest√§ yhteisty√∂st√§. Upeiden messuesiintyjiemme lis√§ksi messuilla on yli 200 n√§ytteilleasettajaa omilla osastoillaan, erilaisten hoitomuotojen esittelyj√§ ja konsultaatioita. Tampereen Konepajassa on esill√§ yli 100 konetta ja laitetta. At the Trade Fair, you get to see how the machines, tools and equipment work in practice. D-hallin ottavat omakseen kepparit, joiden lis√§ksi hallissa kilpaillaan kengitysseppien Suomen- ja Pohjoismaiden mestaruuksista. D-hallin ottavat omakseen kepparit, joiden lis√§ksi hallissa kilpaillaan kengitysseppien Suomen- ja Pohjoismaiden mestaruuksista. Messuilla voi nauttia viihteellisest√§ ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydest√§, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista.

Next

Tampereen Messut

tampere messut 2020

Paikalla ovat Veli-Pekka Hannula, Jani Heikkonen, Teemu Kangas, Eliel Lehtinen, Mikko Mäkinen ja Juha Poutiainen pyörineen. Easier purchases with co-investments Did you know that you can lower the price of machinery and equipment purchases when you share them with other companies? Konepajassa rakennetaan tulevaisuuden verkostoja, jotka lisäävät yhteistä kilpailukykyä! Astan uudistukset upposivat yleisöön Sisustukseen, arjen luksukseen ja oman kodin somistamiseen keskittynyt Asta-messut lunasti odotukset ja nostatti kävijämääräänsä uudelle tuhatluvulle. Nearly all machinery and equipment brands on the market will be represent. Messuille on mahdollisuus tulla katsastamaan, kuinka modernit teknologiat ja robotit käytännössä uudistavat konepajateollisuutta ja työtä konepajoissa sekä vapauttavat ihmisten osaamista työhön, johon koneet yksin eivät kykene. At the same time, you can update your knowledge on the newest innovations in automation and robotics and make the tool and software purchases you need. Meillä on kymmenien vuosien kokemus ja toimivat tilat muutamien henkilöiden juhlista tuhansien ihmisten yleisötapahtumiin. Arpalipun sisältäviä hyväntekeväisyyslippuja myydään vain torstaihin asti.

Next

Piha & Koti 17.

tampere messut 2020

Mik√§li sinulla on hauskoja ideoita tapahtuman ohjelmaan,! Tampereen Messu ‚ÄĒ ja Urheilukeskus T√§htiAreena E-halli 8. Mik√§li arvonnassa olisi voittanut hyv√§ntekev√§isyyslipun ostanut, meill√§ olisi ollut my√∂s voittajan yhteystiedot. Messuilla p√§√§set konkreettisesti tutustumaan, kuinka koneet, laitteet ja ty√∂kalut toimivat k√§yt√§nn√∂ss√§. Kahden p√§iv√§n ajan messutapahtumassa n√§hd√§√§n lis√§ksi rotuesittelyj√§ ja tietoiskuja. Vuonna 2020 Finlandia-talolla Helsingiss√§ 8. Tapahtuma on suunniteltu erityisesti tuotekehityksest√§ vastaaville sek√§ kaikille uusista innovaatioista kiinnostuneille teollisuuden ammattilaisille. Avaimet kotiunelmiin Astasta my√∂s vuonna 2021 Onko taloyhti√∂√∂nne tulossa kylpyhuonesaneeraus, kotiinne suunnitteilla uusi keitti√∂ tai sein√§pintojen uusiminen? Rakentamisen ja remontoinnin uusimmat ratkaisut saavat jatkossakin vierelleen sisustusideoita pursuavan oman hallinsa.

Next

Tampereen tapahtumia 2020

tampere messut 2020

Workplace Welfare 2020 8‚ÄĒ10 September 2020 Tampere Exhibition and Sports Centre, Finland Tyohyvinvointi2020 Work life is constantly changing and work is transforming. Asta toivottaa tervetulleeksi asujat kaiken kokoisista ja n√§k√∂isist√§ kodeista. Elintarviketeollisuus-messujen tarjonta monipuolistuu pakkausalan messutapahtuman Empackin my√∂t√§. The Engineering Works Trade Fair showcases the newest machinery and equipment in the metal industry to support the competitiveness and efficiency of companies. T√§n√§ vuonna voit my√∂s ostaa hyv√§ntekev√§isyyslipun - tukea nuorten moottoripajatoimintaa ja ehk√§p√§ voittaa upean rakennetun uniikin Indian Scout -moottoripy√∂r√§n! Melkein heti k√§ttelyss√§ teimme pienet jyrsitt√§vien kappaleiden kiinnitt√§miseen liittyv√§t kaupat. Samalla p√§ivit√§t tietotaitosi automaation ja robotiikan uusimmista innovaatioista sek√§ sorvaat pajan ty√∂kalu- ja ohjelmistohankinnat kuntoon. Osallistu joogan n√§ytetunteihin ja ota osaa mindfulness-studioihin, jotka auttavat keskittym√§√§n ja rauhoittamaan mielt√§.

Next

Elintarviketeollisuuden ammattilaisille

tampere messut 2020

Luota fiilikseen ja pyri saamaan nopeasti keskusteluyhteys. Tapahtuman tavoitteena on tuoda näkyväksi esteettisen kauneudenhoidon positiivisia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Tampereen tapahtumia 2020 Tampereella järjestetään vuosittain valtava määrä tapahtumia ja festivaaleja kuten esimerkiksi Blockfest, Tampereen Teatterikesä ja Tampere Film Festival. Tule mukaan laajaan kansainväliseen Empack-verkostoon seuraamaan nopeaa kehitystä ja löytämään uusia kontakteja. Messuilla tapaavat myös keppariharrastajat ja lapsiperheet, paikalle tullakseen ei tarvitse olla edes hevosihminen, tapahtumassa on tosi laajasti porukkaa.

Next

Subcontracting Tampere (Sep 2020), Tampere Finland

tampere messut 2020

Messut ovat tarjoilleet kävijöille maineikkaita ulkomaisia ja kotimaisia luennoitsijoita, workshoppeja ja seminaareja jo vuodesta 1995 lähtien. The themes of the event are leadership, change, work exhaustion and interaction between work communities. The Engineering Works Trade Fair will show you how modern technologies and robotics are changing the engineering industry and freeing up human workforce for work that the machines cannot perform. Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, leikkaus, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut. A new must-attend event for product developers and other industry professionals interested in new innovations. Tapahtuman teemana on ihmisten tuominen yhteen, niin uusien ystävien kuin vaikkapa parisuhteen löytämisen merkeissä. In the engineering industry, collaboration and co-investments between companies are on the increase, which opens up new opportunities for individual workshops, lowers costs, also and raises the utilisation rate of machines.

Next

Tampereen tapahtumia 2020

tampere messut 2020

Messujen TuoteTalo on oikea talo, jossa kävijät pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin. Asumisen ykköstapahtumasta löydät vastauksia kotiunelmiin, olivatpa ne sitten suuria tai pieniä. Remontointi, arjen luksus ja tulevaisuuden asuminen messutapahtuman kantavina teemoina näkyvät messutapahtuman sisällöissä yhä näyttävämmin. The event showcases machine tools, plate machines, welding and joining tools, automation and robotics, maintenance and industrial services for decision-makers in the metal industry. Saat opastusta asiantunteviltä myyjiltä ja pääset tekemään vertailuja tai vaan haaveilemaan unelmapyöristä. Empackin myötä voimme vastata tähän toiveeseen.

Next