Tasaraita paita. Marimekko Lyhythiha 2017 paita 2019-11-21

VAATTEET / Paidat

tasaraita paita

Materiaali on miellyttävän tuntuista, paksumpaa interlock-neulosta. Maija Isola halusi luoda tästä teemasta jotakin uudenlaista ja kiinnostavaa, ja suunnitteli kokonaisen sarjan vahvoja kukkakuoseja. Seuraavana vuonna vuorossa on New York ja sitä seuraavana Tukholma ja Kööpenhamina. Kyllä meinasi alkaa pikkusen naurattaa; tällä asulla kun en millään tavalla hakenut Pikku kakkosen juontaja-lookkia. Vuokon ja Armi Ratian tiet erkanevat 1960-luvun alussa. Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisteriin tallennetut tiedot kerätään säännönmukaisesti henkilöltä itseltään.

Next

Marimekko Pitkähiha 2017 paita

tasaraita paita

Suoralinjaisessa puserossa on alavaralla viimeistelty pääntie ja täyspitkät hihat. Olen niin rakastunut tähän malliin ja paitaan, että tekisi mieli hankkia samanlainen toisen värisenäkin. Jaa oma Tasaraitatyylisi julkisella Instagram-tililläsi ja olet mukana! Maija Isola ei moisista rajoituksista piitannut, vaan suunnitteli vastalauseeksi kokonaisen sarjan uhkeita kukkakuoseja. Tämä on hyvä lisäys syksyn vaatekaappiin yhdistettäväksi housujen tai hameen kanssa. Lisenssiyhteistyö kansainvälisten brändien kanssa on Marimekolle tuttua jo 1970-luvun alkupuolelta asti.

Next

Marimekko Kioski Lyhythiha

tasaraita paita

Vuonna 1972 Rinta suunnittelee miehille samettisen Kuski-puvun, joka pysyy tuotannossa vuosikausia. Unikko syntyi vuonna 1964, aikana, jolloin kukat eivät kuuluneet Marimekon kuviomaailmaan. Sitä kun luulee kulkevansa tyylikkäänä, ja mielikuva muilla voi olla aika toisenlainen. Rekisterin tietoja käytetään tasaraitatyyli-kilpailun toteuttamiseksi ja hallinnoimiseksi. Sama ilmiö on toistunut aika monen muunkin Marimekon tuotteen kanssa. Näytös pidetään Kalastajatorpalla toukokuussa, ja se hurmaa yleisön täysin raikkaudellaan. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Next

Naisten puserot ja paidat arkipäivään, työhön ja myös juhlavampaan käyttöön

tasaraita paita

Pyöristetty helma on takaa hieman pidempi kuin edestä. Yhtenä niistä päivistä 10-vuotias lapsi tokaisi minulle, että sopisin hyvin Pikku Kakkosen juontajaksi. Edessä ja hihansuissa on metallinapit. Unikko syntyi vuonna 1964 sen jälkeen, kun Marimekon perustaja Armi Ratia oli julkisesti pamauttanut, että Marimekossa ei kukkakankaita paineta. Armilla on kirkas ajatus tulevaisuudesta.

Next

Marimekko Pitkähiha 2017 paita

tasaraita paita

LauRie-vaatteesi on valmistettu ilman allergisoivia ja terveydelle haitallisia kemikaaleja. Luonnon vaikutus on selvästi aistittavissa lähes kaikista Ishimoton kuoseista, olivat ne sitten figuratiivisia tai abstrakteja. Tänä vuonna Marimekko juhlii Tasaraidan 50. Pusero on reilua oversize mallia jossa pyöreä pääntie, pudotettu hiha sekä helmassa nyörit joilla voit halutessasi kiristää puseroa pussimaiseksi. Kolme vuotta myöhemmin kauppoihin ja katukuvaan ilmestyi Marimekon ensimmäinen miestenvaate, Piccolo-kankainen paita nimeltään Jokapoika.

Next

Naisten puserot ja paidat arkipäivään, työhön ja myös juhlavampaan käyttöön

tasaraita paita

Kolme vuotta myöhemmin kauppoihin ja katukuvaan ilmestyi Marimekon ensimmäinen miestenvaate, Piccolo-kankainen paita nimeltään Jokapoika. Kaikille farkkuihmisille, ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Palkinto ja arvonta Kilpailun palkinnot tarjoaa Marimekko. Kaksi niin näkemyksellistä naista ei sopinut samaan yritykseen. Paidassa on V-pääntie, piilovetoketju takasaumassa sekä väljät pitkät hihat, joissa on kiristysnauhat hihansuissa. Sähköisesti tallennettujen tietojen keräys- ja säilytysjärjestelmä on teknisin toimenpitein suojattu.

Next

Marimekko Lyhythiha 2017 paita

tasaraita paita

Palkinnon vastaanottaminen edellyttää osallistumista Tasaraita 50 v. Maija Isola ei moisista rajoituksista piitannut, vaan suunnitteli vastalauseeksi kokonaisen sarjan uhkeita kukkakuoseja. Kolme vuotta myöhemmin kauppoihin ja katukuvaan ilmestyi Marimekon ensimmäinen miestenvaate, Piccolo-kankainen paita nimeltään Jokapoika. Kun sekä naiset että miehet alkoivat yhä enemmän kulkea farkuissa, halusi Annika Rimala suunnitella kokoelman farkkujen kanssa yhteen sopivia trikoovaatteita. Kun sekä naiset että miehet alkoivat yhä enemmän kulkea farkuissa, halusi Annika Rimala suunnitella kokoelman farkkujen kanssa yhteen sopivia trikoovaatteita. Unikko syntyi vuonna 1964, aikana, jolloin kukat eivät kuuluneet Marimekon kuviomaailmaan. Unikko syntyi vuonna 1964 sen jälkeen, kun Marimekon perustaja Armi Ratia oli julkisesti pamauttanut, että Marimekossa ei kukkakankaita paineta.

Next

Historia

tasaraita paita

Tuntuu, ett√§ klassikkoja syntyy kuin itsest√§√§n ‚ÄĒ jo aiemmin Maijan suunnittelup√∂yd√§lt√§ ovat tulleet esimerkiksi sellaiset kestosuosikit kuin Kivet, Lokki ja Joonas. Paidassa on resorikantti p√§√§ntiess√§ ja suora leikkaus. Paita on unisex-mallinen ja -kokoinen. J√§rjest√§j√§ ei vastaa tietoteknisist√§ tai muista vastaavista syist√§ johtuvasta osallistumisesteest√§ tai virheest√§ osallistumisessa. Paita on unisex-mallinen ja -kokoinen. Se sopi minulle paremmin malliltaan, kuin perusmalli. Basso Media ei vastaa viallisista palkinnoista tai palkinnossa esiintyneist√§ puutteista.

Next

Marimekko Lyhythiha 2017 paita

tasaraita paita

Siin√§ on koristeelliset solmittavat nauhat hihoissa ja taskut molemminpuolin rento ja naisellinen ilme. Niin syntyi Marimekon ensimm√§inen trikoomallisto. Muotoilu: A-linjainen 2510 Naisten tyylik√§s Iso Nostalgia-pusero. Rekisterin k√§ytt√∂ on rekisterinpit√§j√§n organisaatiossa ohjeistettu ja henkil√∂rekisteriin p√§√§sy on rajattu siten, ett√§ j√§rjestelm√§√§n tallennettuihin rekisterin sis√§lt√§miin tietoihin p√§√§sev√§t vain siihen oikeutetut henkil√∂t. Vaatesuunnittelija Samu-Jussi Kosken k√§denj√§lki n√§kyy Marimekon mallistoissa vuosina 2004‚ÄĒ2009. Bassoradio j√§rjest√§√§ Instagramissa tasaraitatyyli-kilpailun, jossa my√∂s kuulijat ja seuraajat voivat voittaa p√§√§syn yksityisjuhliin torstaina 12.

Next