Tennishalli pori. Bowling4You 2019-11-24

Keskustan uimahalli

tennishalli pori

En ihan ollut varma, menenkö vielä tänään lainkaan kentälle. Aika meni kentällä todella nopeasti. Pori Padel Nyt nyt nyt! Vaikka ennakkoon oli hiukan jännä tulla paikalle, päästiin heti alkuun siihen tunnelmaan, että oli kiva tulla ja tänne ottaa mielellään yrittäjäystäviäkin mukaan eri verkostoista. Myös tennistossuja en ollut hankkinut, joten tulin hieman vajain välinein hallille. Tarkemmat säännöt keromme vakiovuoron voittajille. Voittajien pitää käyttää vakiovuoro kaudella 2019-2020.

Next

Porin Tennishalli Oy

tennishalli pori

. Tunnukset kannattaa luoda etukäteen ja muutenkin systeemiin pääsee tutustumaan täällä:. Ensimmäinen vakiovuoro arvotaan Facebookin kautta. Porin keilahalli on monipuolinen, koko perheen keilailukeskus. Yritys Tenniksessä on käynnissä pilottivaihe, joka kestää vuoden loppuun asti. Yhtiön Porin Tennishalli Oy liikevaihto oli 353 tuhatta ja tilikauden tulos 57 tuhatta. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on , ja pääasiallinen toimiala.

Next

Porin Tennishalli

tennishalli pori

Tägää myös kaveri kenen kanssa pelaisit vakiovuoron. Ja tennishän on sosiaalinen laji. Mahdollista ostaa vielä aina 11. Arvomme yhdelle onnekkaalle kommentoijalle kolmetuntia ilmaista peliaikaa. Yhtiön toimitusjohtaja on Jarmo Kalevi Pohjaranta.

Next

Sulkapallojaosto

tennishalli pori

Porin Tennishalli palvelee entistä paremmin Porin Tennishalli on kokenut täydellisen remontin! Vasta-alkajatkin pystyttiin huomioimaan ja kokeneemmat siirtyivät viereiselle kentälle. Lisäksi tietoa valmennuksesta on saatavilla Porin Verkkopalloseuran kotisivuilta Zenniz Muistattehan, että meillä voi joka kentällä käyttää aputuomarina Zenniz-laitteistoa. Käytiin janssonjansson kanssa Espoossa Pickleball Finnish Open 2019 kisoissa 14. Saat varmasti pelejä ja enne kaikkea tutustut uusiin ihmisiin. Viihdettä ja puuhaa löytyy sekä perheen pienimmille että täysiveriselle keilojen kaatajallekin.

Next

Porin Tennishalli Oy

tennishalli pori

Isoille ja pienille, nuorille ja vähän vanhemmille konkareille. Halliin tulee kaksi Padel kenttää. Kentälle siirryttäessä harjoittelu sovitettiin polveni kuntoisuuden mukaan ja pääsin harjoittelemaan tarjoiltuna ensilyöntejä pidempään pelanneiden passatessa palloja korista. Varaamalla vakiovuoron varmistat tietyn viikoittaisen peliajan ja säästyt jatkuvalta vuoron varaamisen vaivalta. Toinen vakiovuoro arvotaan Instagram kautta.

Next

Porin Tennishalli, Metsämiehenkatu 6, Pori (2020)

tennishalli pori

T√§llainen ty√∂ajalla j√§rjestett√§v√§ verkostoituminen yhdistettyn√§ liikuntaan antaa yritt√§j√§lle mahdollisuuden lohkaista viikosta pienen osaan virkist√§ytymiseen. Kent√§t ovat auki arkisin klo 7‚ÄĒ23. Tennis on aina kiinnostanut, kun se on tuntunut jotenkin hienolta lajilta. Porin Tennishalli Oy on perustettu vuonna 2016. Ammattitaitoinen henkil√∂kunta opastaa ja kouluttaa sinua ja aina voit my√∂s kysy√§ neuvoja ja vinkkej√§ kaikesta keilailuun liittyv√§st√§. Kommentoi videoon kumman lajin tennis tai sulkapallo vakiovuoron haluaisit, jos arpaonni k√§y.

Next

Porin Tennishalli, Metsämiehenkatu 6, Pori (2020)

tennishalli pori

Kemin Keila- ja Tennishalli avoinna Joulun aikaan seuraavasti: 22. Onnistuminen lyönneissä ruokki fiilistä ja tuli heti ajatus, että voisi ottaa perheen nuorisonkin vapaa-ajalla mukaan lajin pariin. Kommentoi tähän julkaisuun kaverisi kenen kanssa haluaisit pelaaman padelia. Yrittäjänä huomasin myös, että heti ensimmäisellä kerralla havaittiin jo yhteistyömahdollisuuksia mukana olevien kesken, joten tämä tukee myös bisnestä. Sapluuna tuntuu toimivalta, jos yrittäjät toimivat. Kommentoi alle myös kumman lajin tennis tai sulkapallo vakivuoron haluaisit, jos arpaonni käy.

Next

Porin Tennishalli

tennishalli pori

Suosittuun keilasynttäripakettiin kuuluu liikunnan lisäksi synttäritarjoilut täytekakku, popcornit, karkit ja mehu. Kausikortti ei koske hohtokeilausta, synttäreitä ja illanviettoja. Täyden palvelun keilakeskuksena tarjoamme monipuoliset paketit ryhmille. Ja kun keilailusta saa tarpeekseen voi pubin puolelle mennä heittelemään dartsia tai ottamaan pari kierrosta bilistä. Tägää myös kaveri kenen kanssa pelaisit vakiovuoron. Tulin kutsuttuna tutustumaan Porin tennishallin Yritystennikseen. Vuorojen hinnat muuttuvat normaaliksi 12.

Next

Tennis

tennishalli pori

Sinulla ei tarvitse olla omaa mailaa tai kenkiä, hallilta löytyy vuokra välineet. Harrasteluokissa pelataan kaksin ja nelinpelit. Paikalle tultuani siirryttiin kuitenkin kentälle ja tossut sain jalkaan ja testimailankin lainaksi hallilta. Jos pickleball kiinnostaa on sitä mahdollista pelata meillä! Popin pauhatessa ja illan pimetessä ei tyylillä tai taidoilla niin ole väliä, kunhan kaikilla on kivaa. Toivottavasti saadaan porilaiset yrittäjät hyvin mukaan tällaiseen Porin tennishallin järjestämään mahdollisuuteen. Sain tennismailan reilu 10 vuotta sitten lahjaksi, mutta maila on ollut käyttämättömänä jossain hyvässä jemmassa uudesta asti. Voittajia koskee samat sopimusehdot kuin muillakin vakiovuoron omistajilla.

Next

Porin Tennishalli, Metsämiehenkatu 6, Pori (2020)

tennishalli pori

Keila- ja tennishalli tarjoaa loistavan mahdollisuuden syntymäpäivien järjestämiseen liikunnan parissa. Vakiovuoron ajankohta tulee sijoittua Ma-Pe klo 8-15 välille. Ajatuksena on tukea yrittäjien työkyvyn ylläpitoa tarjoamalla mahdollisuus liikuntaan samalla kun luot uusia yrityskontakteja. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2019. Porin Tennishallissa on kolme tenniskenttää, joita voi varata irtotunneille tai vakiovuoroihin. Tunnissa sain lyötyä useita satoja kämmenlyöntejä.

Next