Tokmanni lieksa. tokmanni 2019-11-27

Tokmanni, Pielisentie 28

tokmanni lieksa

Olen tämän avioliiton aikana sopeutunut vaikka mihin, olemme eläneet katastrofista toiseen, tukisin kyllä masennuksen yli, mutta masennus ei voi kestää 5 vuotta?! Kaipaamme Lieksan myymälään työkaluosastolle innokasta kassa-myyjää, joka jakaa arvomme ja on intohimoinen edullisten laatutuotteiden puolestapuhuja. Itse kun olen sitten välillä viikonloppuja töissä, niin ei ole jäänyt kuin tosi harvoin ns aikuisten aikaa. Olen aina välillä skarpannut ja mennyt itseeni, sekä luvannut olla juomatta ja kiukuttelematta. Ne myyjät ja kassat on tullu jotenki sellaisiksi pelokkaiksi ja vakaviksi ,huono ilmapiiri Tokmannilla nyt, liekö vaihtunut johtaja? Kaupallinen koulutus ja kokemus kaupan alalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä asiakkaillemme ja työkavereillesi on positiivinen asenteesi sekä aito kiinnostus kaupan alaa ja myymälätyöskentelyä kohtaan. Toisaalta on puhuttu noiden kauppojen parkkipaikoista mutta missä on esim suurennuslasit hyllyissä, että voisi katsoa huononpinäköinen tuoteselosteet.

Next

Mobil 1 FS 4 L 5W

tokmanni lieksa

Minä olen saanut aina Tokmannilta hyvää palvelua ja tarvittaessa myyjältä opastusta, sekä ystävällistä palvelua kassoiltakin! En osaa enää tehdä mitään sen eteen. Tokmanni- Itä-Suomen suurin halpakauppaketju on perustettu vuonna 1989. Väitän toisin vapaaehtoistyöstä kansan parissa. Tuo väittämäsi ei taaskaan pidä paikkaansa. Jos tarvinnut jotakin tuotetta jota ei itse äkkiä löydä ainakin suuta avaamalla ystävällisesti on asia hoitunut,on kuitenkin niin,että todella palvelua saavista kaupoista on hyvä ostaa esim vaatetta jotka löytyy sopivat sen todisti jälleen eilen vaatekaupan mies myyjä Lieksassa, sieltä haet esim esiintymisvaatteet arvostettuihin kisoihin.

Next

Tokmanni, Pielisentie 28

tokmanni lieksa

Nimi Osoite Postinro Paikkakunta Kaupunginosa Aukioloaika Kerantie 25 81720 Lieksa Pielisentie 34 81700 Lieksa Pielisentie 34 81700 Lieksa Keskusta Rantalantie 13 81720 Lieksa Väinöläntie 4 81700 Lieksa Kainuuntie 5 81700 Lieksa Mönninkatu 30 81700 Lieksa Mönninkatu 2 81700 Lieksa Pielisentie 30 81700 Lieksa Pielisentie 18 81700 Lieksa Pielisentie 24 81700 Lieksa Pielisentie 29 81700 Lieksa Pielisentie 23 81700 Lieksa Pielisentie 34 81705 Lieksa Rantalantie 13 81720 Lieksa Pielisentie 16 81700 Lieksa Energiatie 1 81700 Lieksa Pielisentie 23-25 81700 Lieksa Pielisentie 11 81700 Lieksa Pielisentie 15 81700 Lieksa Pielisentie 21 81700 Lieksa Pielisentie 45 81700 Lieksa Pielisentie 28-30 81700 Lieksa Pielisentie 10-12 81700 Lieksa Pielisentie 82 81700 Lieksa. Vai pitäs vielä apurahat tuollaiseen yritystukeen antaa. Mitä pitäisi muuttaa, että toimisi. Tämä aiheuttaa sitten aamuongelmia, kun päivä ei vaan lähde heti käyntiin, ja vaimo ahertaa ne aamut yksin. Raksi ruutuun ja maksu, niin taas mennään. Kist on ensin karsinta semifinaaliin voinee päästä mutt sitten jo toiselle kierrokselle ei pääse kaikki eikä myöskään kolmannelle eli finaaliin vain tuomarien mielestä parhaat.

Next

Tokmanni Lieksa

tokmanni lieksa

Toiseksi tuo taiteen tukeminen on vain ja ainoastaan esittelijän mieltymisten mukaista toimintaa ja ulkopuolisten esiintyjien tukemista. Keskimääräinen viikkotyöaika on 30 tuntia. Nöyryys puuttuu osalta tokmanin työntekijältä ja osa työntekijöistä tekee pakon sanelemana samaista myyntityötä, jossakin on vikaa? Kassa-myyjän työtä tehdään kaikissa vuoroissa, myös viikonloppuisin, myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Ajaa rekkaa työkseen ja liikunnan puute vapaapäivinä kokonaan huonot yöunet ja epäsäännölliset ateriat näkyvät. Lapset laitamme joka ilta ennen klo 21 nukkumaan, ja myös vaimoni nukahtaa rättiväsyneenä kuopuksemme sänkyyn, heräten 5. Sen olen havainnut että Tokmannilla on halvimmat autotarvikkeet kuten esim. Palkinnon arvo: Noin 15 euroa.

Next

Lieksan kauppojen aukioloajat

tokmanni lieksa

Palkinnon arvo on noin 20 euroa. Uskokaa tai älkää, niin se näkyy, tuo asiakkaan palvelu tympeys myynti työssä. Voi vittu sentään ja anna mun kaikki kestää!!!! Yrityksen perustivat veljekset Kyösti ja Kari Kakkonen. Mun mielestä se on huono vaihtoehto. Ensimmäiset myymälät toimivat Savonlinnassa, Rantasalmella ja Kangasniemellä nimellä Varastovalinta sekä Mikkelissä nimellä Supersäästö. No, on tätä juomista silleen jatkunut noin neljän vuoden ajan, koska sama yhteisen ajan puute on ollut olemassa jo pidemmän aikaa. Kaiken liiketoiminnan tarkoitus on tarjota ostettavaa,ja mahdollisimman paljon,kuinka kova narina olisikaan jos hyllyt ammottaisi tyhjyyttä? Itse toki haluaisin seksiä useinkin, mutta vaimollani ei ole sellaista luontaista halua seksiin, nauttii toki jollain tapaa, mutta pystyisi olla ilmankin.

Next

tokmanni

tokmanni lieksa

Pari vuotta sitten vaimoni aloitti triatlon harrastuksen, aluksi leikkimielellä, mutta sittemmin aika tosissaan. Kiitos kaikille hauskasta ketjusta, tuli ihan iloinen mieli lukiessa! Se on ollut iso ongelma, mutta tuntuu että sitä arkkua olemme jo avanneet, mutta aina kun pääsemme askeleen eteen tuntuu että valumme kaksi taaksepäin. Aika hyvin ollaan kuitenkin tiimityö saatu hoidettua, ja vanhempani ovat auttaneet poissaollessani, sekä kimppakyydit harkkakaverien kanssa. Mitä tulee kassojen paikallis asetteluun,niin siinä on ajateltu ja vain vaalityön tekemistä, ei asiakkaan ostovapautta, tulee mieleen, tyrky, tyrky, kierrä vielä nurkan kautta. Tai joskus vaimo ehtii suorittaa treeninsä töiden jälkeen, eikä lasten harkkoja ole joka päivä, mutta usein vaimon tyhjä kohta täyttyy sitten jostain muusta menosta, usein toki lasten kanssa jotain. Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Lieksan kaupat, jotka on lisätty sivuillemme.

Next

Tokmanni, Pielisentie 28

tokmanni lieksa

Ja vielä kauppoihin pitäs asentaa juoma-altaat. Onko vain niin, että minun pitää muuttua ja sopeutua vaimoni ohjaamaan junaan, joka puksuttaa hänen ohjaamanaan eteenpäin, ja minun rooli on olla siinä apupoika joka tekee irtonaisia asioita sieltä täältä? Ne myyjät ja kassat on tullu jotenki sellaisiksi pelokkaiksi ja vakaviksi ,huono ilmapiiri Tokmannilla nyt, liekö vaihtunut johtaja? Ylipaino ei ole minulle ongelma, vaan hänelle vaikkei myönnä asiaa. Ei jaksa edes leikata nurmikkoa. Suhteemme on ollut tavallaan hyvä, ajatellaan suurimmaksi osaksi samalla tavalla, ja ollaan hyvä tiimi. Mutta toivottavasti palvelut kohdallasi pelaa ja onhan täällä myös muita liikkeitä ja uskon että saat laadukasta palvelua hankkiessasi noita kilpavarusteita. Onko tämä se hetki kun valitset jäätkö vai pakenet? Kassojen sijoittelulla ajateltu vaalityötä,sen tekemistä? Kiletämättä joku lipunkantaja urheilukilpailussa pitää olla siisteissä esiintymisvaatteissa! No mitä sitten sisältöön tulee. Mutta aikanaan kyllä tein Tapiolassa vakuutukset ja luvattiin jossakin tarjouksessa villasukat, kävin konttorissa toteamassa tytöille joko sukkapuikot heiluu, ei ole vielä heilunut vuosikymmeneen, sen totesin nyt kun tehtiin kuluttajatutkimusta tutkijalle huumorilla, sukata en ole jäänyt kotona on kutoja Siis tuollaista markkinointia ja lupausta en katso hyvällä silmällä.

Next

Tokmanni, Pielisentie 28

tokmanni lieksa

Kultakurkkukisaaan ei ole osallistumismaksua mutta kustannuksita olen aina huolehtinut itse matkat ja majoituksen joten sellainen 200e meni. Olisi perusteellinen asiakaspalvelukoulutus tarpeen tai mielellään alan vaihto. Maailman paras ostaja on hankkinut hyllyt täyteen laatutuotteita ja nyt tarvitaan palveluhenkisiä kassa-myyjiä auttamaan asiakkaita ostoksissa. Toki olen sitten paikkaillut, aina kun pystyn. Toiseksi tuo taiteen tukeminen on vain ja ainoastaan esittelijän mieltymisten mukaista toimintaa ja ulkopuolisten esiintyjien tukemista. Rakastan miestäni ja hän minua, en vain pysty elämään ihmisen kanssa jonka elämän ainoa sisältö on se mitä tulee telkkarista.

Next

Lieksan kauppojen aukioloajat

tokmanni lieksa

Kassa-myyjän työssä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotteita kumarrellen ja kurkottaen, joten työ vaatii tekijältään myös erinomaista fyysistä kuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Ja niihin kisoihin pääsee ihan kuka tahansa kun maksaa osallistumismaksun. Kultakurkkukisaaan ei ole osallistumismaksua mutta kustannuksita olen aina huolehtinut itse matkat ja majoituksen joten sellainen 200e meni. Myymäläkoot vaihtelevat 250 m2:stä aina 6000 m2:iin. Kuitenkin todella hyvät ihmiset käykää katsomassa viihdesallapin sivustot ja eri maakuntien lehdet mitkä kertovat kultakurkkukisoista muuten Lieksassa on myös koko kisan voittajia. Arvonnan järjestäjä: Tokmanni Lieksa Facebook ei ole mukana arvonnassa Palkinnon arvo: 20 euroa Arvonta suoritetaan perjantaina 15.

Next