Trådløse ørepropper. De bedste trådløse ørepropper: De 10 bedste Bluetooth 2019-11-26

Anmeldelse og test af: 8 trådløse in

trådløse ørepropper

SoundSport trådløse hovedtelefoner holder dig i gang med energifyldt lyd og in-ear-hovedtelefoner, der bliver siddende stabilt og behageligt. De er resistente overfor både vand og støv. Desværre går designet lidt i clinch med funktionaliteten, hvilket er gået ud over pasformen. Hvis man ønsker at kunne justere lyden, så er der muligt at hente Sennheisers egen app, hvorefter lyden kan justeres med en equalizer. .

Next

De bedste trådløse ørepropper: De 10 bedste Bluetooth

trådløse ørepropper

Desuden er designet blevet justeret, så urene er mindre klodsede og mere ligner traditionelle armbåndsure. Det eneste reelle kritikkpunktet er batteriet, som fortsatt er for lite. With one or two taps and no break in the action, you can start a stopwatch, set a timer or select your favorite playlist directly from your earbuds. Spilletiden på seks timer er litt skuffende, men en ny Quick Charge-funksjon gir deg 70 minutters spilletid på kun et kvarters lading. Udseendet kan diskuteres, men lydkvaliteten er helt i top.

Next

De bedste trådløse ørepropper: De 10 bedste Bluetooth

trådløse ørepropper

Med det sagt: hvis du er på udkig efter et par true wireless-hovedtelefoner til omkring 1. . Jaybird X4 Sport er det perfekte tilskuddet for en aktiv livsstil. Dutterne passer til det indre øre, men vingerne holder dem på plads i det yderste stykke af øret. Proppene har et nedtonet design og stabil trådløs forbindelse, noe som. Diese basieren auf einem komplexen Algorithmus, der neben dem Eingangspegel des Mikrofons auch den Equalizer steuert.

Next

STORTEST: Vi kårer de beste trådløse høretelefonene

trådløse ørepropper

Ikke desto mindre er det fantastisk å ta en løpetur eller jobbe med vektstengene uten å ha en ledning dinglende. Når det er sagt så vil iPhone-brukere som er ute etter et par gode propper med god lyd, likevel kunne bli veldig fornøyd med disse. Læs hele anmeldelsen af: Image credit: TechRadar 6. Se flere hodetelefoner: Om våre produktguider Prisguiden er til for å hjelpe deg med å gjøre gode, trygge kjøp. Sennheiser Momentum True Wireless Kunne vært mer komfortable Sennheiser kaster seg inn i kampen med Momentum True Wireless.

Next

Hovedtelefoner

trådløse ørepropper

Det er derfor en god idé at gøre sig nogle overvejelser, inden man styrter ud og investerer sine sparepenge. Pris Vi angir de veiledende prisene fra produsentene, men modellene kan ofte finnes billigere i butikkene eller på nettet. Noen modeller har for eksempel en tyngre bass. Det er ikke plass til å kommentere alle områder ved hvert enkelt produkt, så omtalen er en oppsummering av de mest relevante. Som regel vil over-ear høretelefoner være de mest behagelige at bruge, da de ikke presser på ørerne.

Next

De bedste trådløse ørepropper: De 10 bedste Bluetooth

trådløse ørepropper

Gå ikke glip af de bedste tests hver uge. Med så små drivere giver det sig selv, at lydkvaliteten kan være en udfordring. Så mens du ser en video på den tilsluttede iPad, sætter hovedtelefonerne automatisk videoen på pause for at besvare et opkald fra den tilsluttede smartphone. Hvordan får man så meget saft og kraft ud af de små propper som muligt uden at gå endnu mere på kompromis med størrelsen og pasformen? Der findes også mikrofon på modellen, og der ydes en 2-års garanti. Som en god start på handleturen har vi samlet et knippe modeller som både er populære og som er kåret til best i test nylig. De er kompatible med alle Bluetooth-kompatible enheder, så man blot kan forbinde dem til ens enhed og høre musik.

Next

Jabra Elite Sport 2.0 Wireless øreproppe

trådløse ørepropper

Har du nu også brug for, at de er helt trådløse? Men hvis du er på jakt etter et par propper du kan ta med på trening og har pengene som kreves, så kan Beoplay E8 likevel være akkurat det du er ute etter. Det gælder også Bose QuietControl 30. Alle eksperter er vilde med modellen, som de har givet en forholdsvis god anmeldelse. Lyden er avbalansert med gode detaljer i både topp, bunn og mellomtone. Tester omtaler lyden som velbalansert og engasjerende.

Next

Hodetelefon

trådløse ørepropper

Vi mener at jungelen av helt trådløse ørepropper har funnet en ny konge. Husker man å holde batteriet ladet, burde det imidlertid ikke være noe stort problem. Les hele vår test av 7. Trådløse hovedtelefoner er kommet for at blive, og efterhånden som teknologien er blevet bedre, er også muligheden for at skrotte den sidste stump ledning — forbindelsen mellem højre og venstre side — blevet en realitet. Prisen på helt trådløse hovedtelefoner er stadig i den høje ende, og du får ikke meget for under 2. Rated 5 out of 5 by Andy 68 from Exactly as expected!! Kombinasjonen av lydkvalitet, batteritid og stabil trådløs forbindelse gjør at dette er et par hodetelefoner du kan stole på at vil fungere hver dag.

Next