Truls svendsen æ til å. TRULS SVENDSEN 2019-11-26

Truls Svendsen

truls svendsen æ til å

«Fra Æ til Å» er litt som Truls Svendsen selv —. Så enten dere trenger konferansier, en skreddersydd film med intern opplæring av ansatte, underholdningsinnslag eller bare trenger noen til å spre litt glede, da er det Trulsern som gjelder. I programmet kjører Svendsen gjennom Norge — sammen med , og — og besøker folk som bor, jobber og reiser langs E6. . Her er Lars Nicolai sin anmeldelse denne kvelden! Ingen har brukt så lang tid som Truls på å krysse Grønland og han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. Våren 2019 hadde Truls Svendsen premiere på sceneshowet Fra Æ til Å i Nord-Norge i februar og mars.

Next

Truls Svendsen, Fra Æ til Å,

truls svendsen æ til å

Akkurat det er slett ikke uventet fra en mann som har Single Ladies-dansen som sitt magnum opus, men det virker litt umotivert at man midt i en morsom og godt fortalt historie fra ungdommen skal bryte ut i salsa. Nesten hver eneste vits treffer midt i sikringsboksen, for å sitere en annen norsk komiker. Finnes det et eneste menneske i Norge som ikke har sansen for Truls Svendsen? Når showet går mot slutten og Single Ladies runger fra høyttalerne, går det et lettelsens sukk gjennom hele salen. Det er ikke den ting denne mannen får til. Underbuksevitser når et nytt nivå når han også regelrett stripper og kler seg til nettopp underbuksen før han leverer en slags lyrisk jazzdans på strippestanga.

Next

Truls Svendsen

truls svendsen æ til å

Vi i Redaksjonen synes Truls lykkes godt med å få folk ned på jorda, og le med han i stedet enn å le av han. Det er ikke den ting denne mannen får til. September 2020 får Bergenspublikumet endelig sjansen til å oppleve «Fra Æ til Å» med Truls Svenden! Historien som fører fram til den scenen han står på denne kvelden, stedet hvor også alt startet. Han har intervjuet de største stjernene med middels god journalistikk og laget passe god mat med de største kokkene. Harald gjør det han ikke kan! Vi føler egentlig Truls Svendsen 48 får til mye. Han har klatret og krysset Grønland, og har også løpt maraton på verdens dårligste tid, men Truls har gjort det, feilet stort og det gikk som det gikk. Adresse: Stavanger konserthus Sandvigå 1, 4007 Stavanger Org nr.

Next

Truls Svendsen Tickets

truls svendsen æ til å

Mummenschanz er betegnelsen på en ansiktsløs figur i svart drakt. Til tross for litt dårlig grunnform. For la oss være ærlige: Et Truls Svendsen-show uten Single Ladies, ville vært som en Sisqo-konsert uten Thong Song. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Oslo får sceneshowet på Latter fra 16. Å tørre å tulle med slikt er vågalt og må gjøres med stil, noe han heldigvis klarer.

Next

TRULS SVENDSEN

truls svendsen æ til å

F-ordet her er ikke det du forventer, for å si det sånn. En sekvens der «Salsa-Truls» innlemmer oss i sine sensuelle hemmeligheter, er kostelig. Truls er en trygg havn, og man kan stole på at det han gjennomfører alltid — i alle fall så langt i karrieren, er av høy kvalitet på tross av hans tilsynelatende løssluppenhet. Foto: Ronald Johansen Den første Truls vi møter er konferanse-Truls. Kjøp billett og få se nye hysterisk morsomme, og noen dypere, sider av Truls - i showet Fra Æ til Å! Vi tør vedde på at svaret er nei. For selv om han spiller rollen som Truls, er det likevel som om han går inn og ut av roller.

Next

VG Logo

truls svendsen æ til å

Vinteren 2007 var han programleder for -programmet , som var et program over åtte episoder, der man i hver episode kunne lære om en og få informasjon om på en lett og humoristisk måte. I 2012 var han programleder i lørdagsprogrammet sammen med Klaus Sonstad. Konserthuset er hjem for Stavanger Symfoniorkester. Han har gjort karrière av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Her ble han igjen nominert til Gullruten for årets tv-øyeblikk, da han parodierte «»-dans. Denne starten gjør at man forventer en viss troskap til en kronologisk gjennomgang av ikke bare karrieren, men livet så langt.

Next

Truls Svendsen: Fra Æ til Å

truls svendsen æ til å

Ingen har brukt så lang tid som Truls på å krysse Grønland og han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. Han har intervjuet de største stjernene med middels god journalistikk og laget passe god mat med de største kokkene. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd. Min gode kollega Lars Nicolai Skjølingstad var på Latter sammen med sin kjære for en uke siden, der så paret på Truls Svendsen som leverte fra første til siste minutt. Samtidig er det også en rød tråd. Med mindre publikummet deres ikke forstår nordnorsk. Bare det er en kunst i seg selv.

Next

Anmeldelse: «Fra Æ til Å med Truls Svendsen»

truls svendsen æ til å

Sesong 3 er ventet i 2019. Til om med det smålig absurde valget om å ha en dansende scenearbeider i heldekkende drakt, er på sitt vis genialt, og jeg vet hva det er jeg ler av, men jeg klarer ikke la være. Han ble dessuten nominert i klassen beste mannlige programleder og Skog til beste kvinnelige programleder, mens serien ble nominert til beste underholdningsprogram og beste nye programserie. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd! Og ikke minst: Han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. Etter at Rønneberg fikk jobben som programleder for i 2002 bestemte de to seg for å videreføre eventbyrået og skapte.

Next

Truls Svendsen

truls svendsen æ til å

Han har intervjuet de største stjernene med middels god journalistikk og laget passe god mat med de største kokkene. Mannen som har vunnet folkets gullrute to ganger, har et vesen som gjør det umulig å ikke trekke på smilebåndet. Det er ikke en ting denne mannen får til. Det er ikke den ting denne mannen får til. Tjukken og Lillemor var en serie som tok Truls ut av konfortsonen. Kjøp billett og få se nye hysterisk morsomme, og noen dypere, sider av Truls — i showet Fra Æ til Å! Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show.

Next

Morsom med andre. Enda bedre alene

truls svendsen æ til å

Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd. Våren 2016 var han å se i sesong 2 av Meglerne. Serien er inspirert av bok med samme navn som serien. På slutten av showet fikk vi og se ansiktet hans. Mye takket være Teodor Jansons trolig stramme regigrep.

Next