Turku vihreät ehdokkaat. Kuntavaalit 2017 2019-11-26

Paikallisyhdistykset

turku vihreät ehdokkaat

Turkulaisen vaalikone avataan tänään Turkulainen avaa tänään vaalikoneen osoitteessa. Nyt Turku on nostanut liikuntakeskuksen sisäänpääsyhintoja jopa kolmanneksella, mikä toi usean kympin lisähinnan liikunnan harrastamiseen per kuukausi. . Se on siis myös kaavoituskysymys, kokoomuksen Alvar Euro puolustaa ratikkaa. Laura Kilpiö, laukil ät outlook. Eniten vastustajia raitiotiehankkeelle löytyy perussuomalaisten ja keskustan riveistä. Yhtenäiset, turvalliset väyläverkostot ovat se, mitä Turku tarvitsee väylien tulee olla myös riittävän leveät turvalliseen ajamiseen.

Next

Katso tästä Varsinais

turku vihreät ehdokkaat

Samalla t√§m√§ toisi rauhattomuutta turkulaisten rakastamaan Katariinanlaaksoon ‚ÄĒ yhteen Turun arvokkaimmista luontokohteista. Jos ei p√§√§se, toivon, ett√§ sijainnissa otetaan mallia muista Turun keskustan rakennushankkeista, miss√§ vanhaa ja uutta on yhdistetty hienosti. Ilmaisemalla tunteesi n√§et toisten reaktiot. Ongelma on siin√§, ett√§ areena on etenkin nuorten ja lasten suosiossa. Tuore, nuori yritt√§minen on my√∂s vahvasti painottunut Kupittaalle, joten uskottava julkinen liikenne on t√§rke√§√§ alueen rajallisten pys√§k√∂intimahdollisuuksien katveessa. Kun torilta siirryt√§√§n rantaan ja siit√§ edelleen puistoihin, on matkalla poikkikatuja, joiden ylitys ei ole niin helppoa ja tilavaa kuin kauniiseen jokirantaan ja m√§kipuistoihin keskittyneess√§ Turussa voisi olla.

Next

Katso tästä Varsinais

turku vihreät ehdokkaat

Samalla voisi huomioida kävelyalueen laajentamisen. Koneessa esitetään 20 väittämää, joihin käyttäjä voi kertoa kantansa. Vastustajia taas on 44 prosenttia. Kuitenkin sen virittäminen Katariinan kupeeseen olisi ehkä pöhlöintä, mitä tähän kaupunkiin voi keksiä, etenkin jos halutaan vähentää Martin ruuhkasumppuja ruuhka-aikoihin. Katariina ja Katariinanlaakso ovat Turun rauhallista seutua, josta seuraavaa paikkaa pitäisi lähteä etsimään naapurikuntien puolelta. Perustamiskustannukset ovat kyllä suuret ja niihin pitääkin saada valtio mukaan vähintään samalla osuudella kuin Tampereella, saman puolueen Asko Mäki taas näkee.

Next

Ratikka jakaa ehdokkaat jyrkästi kahteen leiriin

turku vihreät ehdokkaat

Yhtä jakautuneita ovat mielet myös toisen suuren puolueen eli demareiden keskuudessa. Nostojani Turun vihreiden kuntavaaliohjelmasta Mahdollistetaan geoterminen voimalaitos ja Tehdään asukkaille rakennusmääräyksillä ja neuvonnalla helpoksi ryhtyä itse uusiutuvan energian pientuottajaksi. Paras reitti Uittamolta kaupunkiin menee nimittäin edelleen Martin kautta. Sähköbussi tai vetybussi kulkee mitä reittiä tahansa, saman puolueen Kaija Hartiala puolestaan vastaa. Alue on tiiviisti rakennettu, joten ratkaisut pitäisi tehdä tilassa, joka on jo olemassa. Syy, miksi en kirjoittanut otsikoksi pelkkiä pyöräväyliä on myös kävelyreittien hajanaisuus. Ratkaisu ei ole hyvä Turun kunnianhimoisten ilmastotavoitteiden kannalta.

Next

Katso tästä Varsinais

turku vihreät ehdokkaat

Olen itse vähävaraisista perhetaustoista ja nuorena pänni kyllä usein erilaisten harrastusten mahdottomuus sillä pätäkkää ei ollut. Hylkäämällä raitiotien Turku asemoi itsensä keskisuurten kaupunkien rinnalle eikä hyödynnä potentiaalia joka sillä kaupunkina on, ehdokas Elina Rantanen tiivistää. Turulla on merkittävä osa Turku Energian osakkeista ja Turulla on näin vahva päätösvoima Turku Energian isoista investoinneista. Turulla on upeat opiskelijat ja hienot oppilaitokset, jotka pelaavat yhä hyvin, vaikka leikkauksilla niitä verotettiinkin. Eniten raitiotiekannat jakautuvat suurimmissa puolueissa.

Next

Paikallisyhdistykset

turku vihreät ehdokkaat

Jopa j√§tteen voi hy√∂dynt√§√§ fiksummin kuin polttoaineena ‚ÄĒ oli kyse sitten autoista tai s√§hk√∂ntuotannosta. Vahvin kannatus puolueista raitiotielle on vihreiss√§. My√∂s v√§hiten itselle sopivien ehdokkaiden listan p√§√§see n√§kem√§√§n. Heit√§ pit√§isi saada j√§√§m√§√§n Turkuun luomaan uutta yritt√§mist√§ ‚ÄĒ ja ty√∂paikkoja. Mielipiteit√§ni muihin keskeisiin kysymyksiin Silta Hirvensalosta Hanke on ongelmallinen, sill√§ rannikon asukkaat eiv√§t tietenk√§√§n halua siltaa minnek√§√§n.

Next

Ratikka jakaa ehdokkaat jyrkästi kahteen leiriin

turku vihreät ehdokkaat

Kevyen liikenteen v√§ylien yhten√§isyys Turussa on melko hyv√§t py√∂r√§v√§yl√§t ‚ÄĒ siell√§ miss√§ niit√§ on. Suoria veronsiirtoja en kannata, mutta sellaiset tilat kuin pelinkehitt√§jien Hive, start up -yritysten Boost, sek√§ Spark Upin vuokraamat tilat ovat erinomaisia kannustamia. Puun pit√§√§ kasvaa melko pitk√§√§n, ett√§ puulla on hiilt√§ sitova vaikutus. Saila Tuokko, pj √§t kaarinanvihreat. Testilaitos vaikuttaa onnistuvan hyvin Uusimaalla, joten se vahvistaa sit√§, ett√§ seuraava voimala rakennettaisiin Turkuun.

Next

Ratikka jakaa ehdokkaat jyrkästi kahteen leiriin

turku vihreät ehdokkaat

Päätösvuorossa ovat niin julkisen liikenteen ratkaisut; kaupungin rakennustapa eli se, miten paljon keskitetään, ja minne ja minkälaista on opiskella työskennellä Turussa jatkossa. Turkulaisen vaalikoneen raitiotie-kysymykseen on kertonut kantansa 359 ehdokasta. Turun ainainen ongelma on kuitenkin ollut Helsinkiin lähtevät valmistuneet. Hiilestä pitää lopulta siirtyä pois, mutta biopolttoainevoimalat eivät ole kovinkaan paljon ympäristöystävällisempiä. Grynderit haluavat raitiotien kiinteistöbisneksiään varten, ja erinäiset puolueet ja poliitikot kilpeään kiillottaakseen, keskustan Perttu Helin täräyttää. Sieltäkin löytyy aavistuksen verran enemmän hankkeen vastustajia.

Next

Paikallisyhdistykset

turku vihreät ehdokkaat

Turun kadut ovat ahtaita ja hanke nielee kymmeniä miljoonia ja tulevaisuudessa joukkoliikenne kulkee automaattisesti sähköllä tai kaasulla, demariehdokas Esa Silander pamauttaa. Erilaisilla lajeilla on tilaa toimia ja kenenkään mahdollisuus liikuntaharrastukseen ei riipu varallisuudesta. On kuitenkin huomattava, että kirjastoa vastapäätä olevat puurakennukset ovat purku-uhan alla uudisrakentamisen tieltä. Ongelma on, että merkittävä osa Turkulaisten työpaikoista sijaitsee jossain tuolla puolella jokea ja silta Uittamolle auttaisi ruuhkia lähinnä silloilla. Ketteriä verrattuna raitsikkaan, eikä läheskään niin kalliita, Raili Meltovaara perussuomalaisista säestää. Vaalikoneeseen vastanneista vihreistä 70 puoltaa sitä, kun vastustajia on vain neljä.

Next

Paikallisyhdistykset

turku vihreät ehdokkaat

On epäselvää, pääseekö purkutuomio valtuuston läpi ennen seuraavaa vaalikautta. Kokoomuksessa vastustajia on hieman kannattajia enemmän. Lisäksi, kun suuret investoinnit voimaloihin tehdään, voimalat käytetään elinkaarensa loppuun, vähensi se saasteita eli ei. Hyvät ja monipuoliset harrastukset luovat myös sisältöä elämään ja tarjoavat yhteisöllisyyttä ja kavereita, mikä edistää hyvinvointia. Kone suosittelee ehdokkaita, joiden näkemykset osuvat lähimmäksi käyttäjän mielipiteitä.

Next