Tv2.no sporløs i dag. NRK Sport 2019-11-30

NRK Sport

tv2.no sporløs i dag

Der var stjerneskudd over alt, sier Ellen etter møtet. Vite hvem som startet livet mitt. . Men det heldt berre til sølv. Hvis hun ikke ønsker det så er det trist, sier Ellen til programleder Geir Fredriksen før han går for å informere den biologiske moren om norgesbesøket.

Next

NRK Sport

tv2.no sporløs i dag

Søsknene ble funnet på gata i storbyen São Paulo sammen med sin rusavhengige mor. Se hvordan det går med Ellen og hennes biologiske familie i dag i videovinduet øverst i saken. I same løpet forbetra Sofie Karoline Haugen sin personlege rekord med over 15 sekund, frå 7. Kulitsjnikov har tidlegare vore utestengd for doping. Nuis tok sølvet med 1.

Next

NRK Sport

tv2.no sporløs i dag

Gjennom et trangt smug åpner det seg et lite område med små murhus og leirete stier langs en liten elv. Svaret får du i videovinduet øverst i saken. Russisk gull og verdsrekord på 5000 Russiske Natalia Voronina tok gull på 5000 m med ny verdsrekord 6. Det Finnes også en britisk 2011 , en australsk og en amerikansk versjon 2016 som heter Long Lost Family. Moren bor ikke lenger på gata, men sliter fortsatt økonomisk. Hun kan fortelle at Bærums-jenta har fire yngre halvsøsken.

Next

Barsk barndom afsløres i Sporløs: Sværest at få at vide, at jeg blev slået

tv2.no sporløs i dag

Håvard Holmefjord Lorentzen tok femteplassen med 1. Ved hjelp av en ny lokal kontakt, finner de til slutt en kvinne som hevder hun kjenner Ellens mor. Ellen og broren ble plassert på barnehjem, og tre år senere ble begge adoptert til en storfamilie i Bærum. Han forteller at Ellens tidligere barnehjem ikke lenger er operativt, men tar de med til et barnevernskontor i distriktet. Se hele reisen til Brasil på. Der blir de møtt av en bunke med papirer som alle forteller om Ellens første leveår.

Next

NRK Sport

tv2.no sporløs i dag

I tillegg Finnes det også en tysk versjon ved navn Spoorloos. Moren vår hadde lov til å hente oss, forteller Ellen. Første sesong ble ledet av , mens var hans medhjelper. Sammen meddro Ellen tilbake til hjemlandet for å få svar på alle spørsmålene. På et av arkene står det skrevet at moren prøvde å få tilbake barna sine to ganger, uten å lykkes. Det har også vært sendt en svensk versjon.

Next

NRK Sport

tv2.no sporløs i dag

Prøvde å få tilbake barna Vel fremme i Brasil møter de Hugo, Sporløs' lokale kontakt i landet som snakker språket. Jeg har hatt noen drømmer av et menneske uten ansikt. Men moren kom aldri for å hente barna sine. Det kommenterte Lorentzen overfor Viasat: — Det er for all del imponerande det han gjer, men det er alltid med litt bismak ut frå det han har vore borti tidlegare. I tillegg får Ellen se et bilde av morens ansikt for aller første gang. Da myndighetene kom over omsorgssvikten, ble de to små ble tatt med til sykehuset for en undersøkelse. Vite noe om fortiden og hvor jeg kom fra.

Next

Ellen (20) fant sin biologiske mor i TV 2

tv2.no sporløs i dag

Odin By Farstad sette personleg rekord med 1. Sporløs Generell informasjon Sjanger Prod. Kjeld Nuis hadde den gamle på 1. Ellen Tveiten var bare to år gammel da hun og lillebroren Kristian ble tatt hånd om av sosialmyndighetene i Brasil. Programmet hadde som formål å hjelpe personer med å lete etter tapte og familiemedlemmer. Og det har jeg tenkt at kan være mammaen min.

Next

Ellen (20) fant sin biologiske mor i TV 2

tv2.no sporløs i dag

Nå har jeg i hvert fall et ansikt på min mor, sier hun til kameraene etter møtet hos barnevernet. Så du episoden av Sporløs og er nysgjerrig på hvordan det går med Ellen i dag? Her ser Ellen møtet med sin biologiske mor for første gang: Bor i favelaen Det siste området forbundet med moren er det belastede og tett befolkede distriktsområdet Guarulhos, en time unna São Paulo. Her finner de Ellens biologiske mor og søsken, som alle tar til tårene når de får vite at deres bortadopterte datter og søster er i landet og gjerne vil møte dem. Esmee Visser tok bronse på 6. To par tidlegare hadde Martina Sablikova gått på 6. . .

Next