Typerä nainen. Typerä nainen olet 2019-11-29

Piisamirotta

typerä nainen

Valitettavasti tämä tyttö taisi haluta enemmän sänkyyn kuin ravinteliin. Sillä jokainen mies on joko alkoholisti, väkivaltainen henkinen tai fyysinen , mielenvikainen, peliriippuvainen tms. Järjestimme heille mökille kynttilöitä, kukkia, luumupiirakkaa, eväsleivät, suklaata, kahden desin maitopurkit pilleillä. Nämä kaksi asiaa mitkä sanon seuraavaksi ovat tosiasioita: tätä maailmaa pyörittää seksi ja raha, se on fakta, ei rauha, rakkaus tai hyvyys. Ihmekään puolen vuoden salitauon jälkeen.

Next

Typerä Nainen

typerä nainen

Kattokaahan kuinka taitava mies minulla on! Luultavasti jokainen tietää, miten tyydyttävä tunne on, kun saa rapsutettua kutiavaa kohtaa itsesään. Muutamaan viikkoon on siis mahtunut muun muassa hassunhauska tietokoneen ostoreissu sekä minun ja Markon kaksivuotispäivä, vou, hyvä me! Tästä saattaisi saada sen kuvan että olen pessimistinen, en ole, itseasiassa optimisti ennenkaikkea realisti. Etsin alkuperäistä videota Youtubesta, mutta en löytänyt sitä. Silloin jokaisen kuuluisi olla viltin alla kaakaomuki ja kirja seuranaan. No, ite tietty siinä vaiheessa vielä mietin, että voishan niitä mukaviakin olla, mutta pikkuhiljaa vakuuttelu täällä onnistui ja olen pikkuhiljaa hyväksynyt, että eron jälkeinen yksinäinen elämä on helpoin ja mukavin vaihtoehto tai ainakin ainoa, järkevä vaihtoehto. Syksy on kyllä todella kaunista aikaa, yritän imeä siitä energiaa ja nauttia ihanan kirpsakoista syyspäivistä täysin rinnoin.

Next

Typerä nainen

typerä nainen

Sitten muistin että tallensin sen vuosia sitten vanhalle kännykälleni, joten tässä tämä nyt on :D En ole tehnyt videota, enkä omista mitään. Nyt olen kolmekymppinen ikisinkku, ja ainoa asia minkä olen oppinut on se, että miehet eivät todellakaan rakastu naisiin, jotka kohtelevat heitä hyvin, vaan se itsekäs hyväksikäyttäjä on ikuisesti se unelmien nainen, jolle mies omistautuu loppuelämäkseen Näin se tuntuu valitettavasti menevän nykymaailmassa. Vahingon ilo on paras ilo. Istuimme iltaa mukavalla porukalla ja hetken viihdytin Hennan kavereita Tupperware-esittelyllä. .

Next

Piisamirotta

typerä nainen

Mutta maisemat olivat kyllä mieluisat. Viime viikonlopun olimme Lohtajalla perheiden ja ystävien ympäröimänä. Väri vaan on entistäkin ihastuttavampi. Ja vielä yhdet rakkaudet tähän postaukseen, uudet juoksukenkäni nimittäin!!! Marko sai työkaveriltaan pussillisen herkullisia omenoita ja niistä leivottiinkin sitten heti urakalla herkullisuuksia. Tai no, oikeastaan Marko leipoi.

Next

Typerä Nainen

typerä nainen

Äidillä ja isällä oli 30-vuotishääpäivä ja yllätimme heidät sisarusten kesken mökki-illalla. Kaikki kunnia alkuperäiselle tekijälle, kuka ikinä oletkaan. ViralHog on jakanut hassun videon, jolla kissa istuskelee tietokoneen näytön takana. Kutsujen ja hyvät tarjoilut tuhottuamme pyörähdimme myös Helsingin yöelämässä. Kissaa kuitenkin kutittaa ja se yrittää rapsuttaa itseään, mutta rapsutukset menevät harakoille — tässä tapauksessa näytölle. Reupload alkuperäisestä Typerä nainen -kappaleesta. Kiinassa asustavalta kissalta tämä tunne jäi kuitenkin kokematta, kun tietokoneen näyttö oli tiellä.

Next

Typerä nainen olet

typerä nainen

Sunnuntaina kävimme Suomenlinnassa, missä Henna osti todella säälittävän neljän euron karjalanpiirakan. Salilta selvittyäni rentouduin saunoen, köllötellen ja Kirjasto-lehtiä lukien. Niitä hetkiä ei lasketa, kun polkee myrskyssä sateenvarjo nurinkurin vastatuuleen miesten pyörällä, ankaran sateen ja tuulen riepoteltavana. Meille ihan perinteisen omena-kaurapaistoksen ja työkavereillensa rahka-omenapiirakan. Ajattelinpas jälleen kertoa muutamasta viikonlopusta kuvin ja ehkä jopa muutamalla sanallakin, mutta jos alan pidemmästi löpisemään, saan istua tietokoneeni ääressä aamuyöhön.

Next

Typerä nainen olet

typerä nainen

Sen jälkeen Henna houkutteli minut salille - ja ihan syystäkin. Kyllä tuntuu edelleenkin, että jotain on tullut tehtyä. Ammennan näistä intoa juoksukoulun syyskauteen. Viimein on meidänkin omppukausi avattu! Yhden viikonlopun ehdimme viettää siskollani Helsingissä. Mua joku tuolla parisuhdepalstoilla aikoinaan neuvoi, kun eroasioihin liittyen kumppanin kurjaa käytöstä mietin, että ksikissa miehissä on useampia suuria, elämää haittaavia vikoja. Kissan yritykset rapsuttaa itseään menevät harakoille. .

Next

Piisamirotta

typerä nainen

. . . . . .

Next

Piisamirotta

typerä nainen

. . . . . .

Next

Kissaa kutittaa, mutta typerä tietokoneen näyttö on rapsutuksen tiellä

typerä nainen

. . . . . .

Next