Uimakoulu turku. Kesäuimakoulut 2019-11-24

Lasten uimakoulut

uimakoulu turku

Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi ei pelkää vettä. Koska kyseessä yksityinen terapia-allas päivittäinen kävijämäärä on todella pieni verrattuna tavallisiin uimahallien altaisiin, joten veden laatu ja puhtaus pysyy erinomaisen ja samalla kloorin määrä vedessä on pienempi. Luethan tarkkaan kurssiselosteet ja ilmoitat lapsesi hänelle oikeaan ryhmään, jotta lapset ovat suurin piirtein samalla lähtötasolla ja uusien asioiden opettelu on mukavaa samantasoisessa seurassa. Kirjastossa on myös vuokrattavana eri kokoisia kokous-, tapahtuma- ja näyttelytiloja. Tekniikkakurssilla harjoitellaan myös käännöksiä ja lähtöhyppyjä.

Next

Vapaa

uimakoulu turku

Kaikilla lapsilla jotka käyttävät vaippaa päiväs- ja yöaikaan on oltava joko kertakäyttö uimavaippa tai vauvauintiin soveltuvat vauvauimahousut. Nimensä mukaisesti Tekniikka-ryhmissä harjoitellaan tekniikkaa, alkeisuintien toivotaan olevan hallussa Tekniikka-ryhmiin tullessa. Pääasiassa opetus tapahtuu selkokielisesti suomeksi tai ruotsiksi. Siksi suosittelemme neljän kerran kokeilujaksoa jonka jälkeen voitte päättää tuntuuko harrastus oikealta vai ei. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

Next

Impivaaran uimahalli

uimakoulu turku

Lue lisää: Turun kaupunki: Monikulttuuriset toimijat Turussa. Lisäksi lippuja voi ostaa ovelta tuntia ennen konserttia. Tämän jälkeen olemme teihin yhteydessä ja varaamme teille paikan sopivaan ryhmään. Taitovaatimus: Osaat uida kaikkia uintityylejä sekä pystyt uimaan vähintään 500m yhtäjaksoisesti. On tarkoitettu 4-5-vuotiaille pikku-uimareille, joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista tai ovat arkoja liikkumaan vedessä. Kurssilla aloitetaan heti tason mukaisesti käsivetojen ja alkeisrintauinnin harjoittelu puvuilla ja ilman.

Next

Kesäuimakoulut

uimakoulu turku

Kaikki Vesitaituriksi uimakouluista ryhm√§t kest√§v√§t koko kev√§tkauden. Turussa on lukuisia kuntosaleja eri puolilla kaupunkia. Vauvauinti tukee lapsen motorista kehityst√§. L√§ht√∂tasovaatimus on, ett√§ lapsi uskaltaa olla vedess√§ itsen√§isesti, uskaltaa sukeltaa ja osaa puhaltaa kuplia. Pyrimme n√§in tarjoamaan hieman useammalle edes alkeisuimakoulupaikan. Valitse jompikumpi aika ‚ÄĒ yhden kerran kesto on aina 1h.

Next

Impivaara

uimakoulu turku

Näin pystytään varmistamaan, että lapsen vesivalmiudet paranevat koko ajan yksilölliset kehityspyrähdykset ja -tasanteet huomioiden. Petreliuksen uimahalli on auki ma 30. Kaikista kursseihin liittyvistä asioista voit kysyä Miralta 0449717601 tai sähköpostitse kurssit uintiklubiturku. Ensimmäiset uimakoulut alkava jo kesäkuun alussa. Turun kaupunki: Seurat ja yhdistykset Monikulttuuriset liikuntapalvelut Lapsille ja nuorille on tarjolla erilaisia monikulttuurisia liikuntakerhoja, joihin on helppo lähteä mukaan.

Next

Kesäuimakoulut

uimakoulu turku

Eritasoisia ryhmiä järjestetään kysynnän mukaan. Kaikille kursseille voi osallistua, mikäli lapsi täyttää lähtötasovaatimukset. Ohjaaja- ja tilaresurssi suunnataan alkeisuimakouluille, joihin tulijoita on enemmän kuin on paikkoja. Nuoret voivat käyttää ilmaiseksi Vimman aulassa olevia tietokoneita, joissa on internetyhteys. Ulpukan uimakouluissa veteen tutustuminen ja uimaopetus tapahtuvat iloisissa merkeissä, koulutetun uimaopettajan ohjauksessa ja valvonnassa. Asiakkaamme saavat kuitenkin korvata kyseisen kerran uimalla toisessa ryhmässä koko kauden ajan.

Next

Impivaara

uimakoulu turku

Jos oikean kurssin valinta tuottaa ongelmia, niin ota yhteyttä. Turussa olevia museoita ovat muun muassa Turun linna, Apteekkimuseo, Luostarinmäen käsityöläismuseo, Forum Marinum sekä Aboa Vetus. Aloittaessa lapsen tulee painaa vähintään 5 kg. Tämän takia olemme ottaneet käyttöömme joustavan online-palevlun jonka avulla myös kauden aikana ilmestyneet poissaolot on mahdollista korvata. Tervetuloa nauttimaan upeasta tunnelmasta sisäänpääsymaksun hinnalla! Lapsen kyky vastaanottaa ja suoriutua tehtävistä vedessä määräytyy yksilöllisen kasvun ja kehityksen mukaan. Vesipeuhun tavoitteena on veteen totuttautuminen ja mahdollisen veden pelon voittaminen, yhteisen iloisen leikkihetken luominen, vesiturvallisuuden lisääminen sekä vesitaitavuuden kehittyminen.

Next

Vapaa

uimakoulu turku

Altaan veden laatu on huippu luokkainen. Liikuntapaikat Turussa on useita lentopallo-, koripallo-, tennis- ja muita palloilukenttiä. Lähtötasovaatimus on, että lapsi osaa uida myyrä- ja alkeisselkäuintia 10 metriä, liukua ja kellua itsenäisesti. Taitovaatimus: Pystyt uimaan 200m yhtäjaksoista vapaauintia krooli. Henkilötietojen käsittely markkinointiviestintään perustuu henkilön antamaan suostumukseen yhteydenottolomakkeella. .

Next

Uimakoulut ja uimaleirit

uimakoulu turku

Aikuisten uintikurssit FitPitin uintikursseilla pääset harjoittelemaan uintia ammattitaitoisen valmentajan johdolla. Seikkailupuisto on lasten ja perheiden toimintakeskus, joka sijaitsee Kupittaanpuistossa Kupittaankatu 2. Taitovaatimus: Peruskäsitys kaikista uintityyleistä sekä pystyt uimaan vähintään 200m yhtäjaksoisesti. Sen juuret ulottuvat vuoteen 1790. Tavoitteenamme on ohjata lasta kohti terveellistä ja säännöllistä liikuntaharrastusta.

Next