Ulykke østfold. Jente (8) omkom etter ulykke i Østfold 2019-12-03

Jente (8) omkom etter ulykke i Østfold

ulykke østfold

Ting skjer så fort i trafikken, sier Lerfald. . Fører av personbilen ble erklært død på stedet, sier operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2020 © itromso. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent. Føreren fikk et forelegg og førerkortet ble inndratt i tre måneder. Hva som er årsaken til ulykka er ennå ikke kjent.

Next

Trafikkulykker, Ulykker

ulykke østfold

Unntak fra ettårsregelen kan gjøres der førstegangs behandling ble foretatt før bruker fylte 21 år. Tilstanden er stabil, og mannen skal opereres. Faren 35 ble alvorlig skadet. Mannen var alene i bilen og han var ikke ved bevissthet da han ble sendt til sykehuset i Østfold etter ulykken. Bilen kjørte av veien og havnet langt ute på et jorde. Og også handletrafikk fra Sverige.

Next

Ulykke i Østfold

ulykke østfold

Politiet fant ikke ut av årsaken til ulykken. Nødetatene ble varslet om ulykken på Sarpsborgveien mellom Råde kirke og Åsgårdkrysset klokken 3. Vi åpner trafikken igjen så fort helikopteret har tatt av. Onsdag ettermiddag opplyser politiet at det går bedre med ham og at han ikke har livstruende skader. Hvorfor kjenner vi deg igjen? Én person omkom i en frontkollisjon mellom en personbil og et vogntog på riksvei 22 i Rakkestad kommune i Østfold.

Next

NRK Oslo og Viken

ulykke østfold

Han var sjåføren av bilen, og han har ifølge Ullevål universitetssykehus alvorlige hode- og bruddskader. Det har blitt noen søvnløse netter i etterkant. I flere minutter lå Fredrikstad-mannen bak en annen personbil. Trafikken går trått forbi også i nordgående retning, opplyste Martin Nygårdsmoen, operasjonsleder ved Østfold Politidistrikt, til Aftenposten. Bilen kjørte av veien og havnet langt ute på et jorde.

Next

Jente (8) omkom etter ulykke i Østfold

ulykke østfold

Politiet opplyste tidligere lørdag at to av de fire var hardt skadd, mens de to andre var lettere skadd. Det var svært glatt på stedet da ulykken fant sted. I slutten av april kjørte Thorbjørn Lerfald på riksvei 111 i Sarpsborg. Føreren av lastebilen var uskadd. Bestemmelsen omfatter bare skader oppstått under anfall.

Next

Trafikkulykker, Ulykker

ulykke østfold

Både vegvesenets ulykkesgruppe og politiet jobber på ulykkesstedet onsdag morgen. Plutselig skjente denne over i motsatt felt og traff en lastebil som fraktet pukk. Føreren er ikke fysisk skadd, men følges opp av helse på stedet. Airbag på ene bilen er utløst. Onsdag ettermiddag opplyser politiet at det går bedre med ham og at han ikke har livstruende skader.

Next

Jente (8) omkom etter ulykke i Østfold

ulykke østfold

Moren og datteren på ett og et halvt år slapp fra ulykken med lettere skader. En 18-åring er alvorlig skadd, mens tilstanden for en 46 år gammel mann er uavklart. Veien var stengt i flere timer etter ulykken, ifølge. Ifølge politiet har bilen trolig rullet rundt flere ganger. Både vegvesenets ulykkesgruppe og politiet jobber på ulykkesstedet onsdag morgen. Torsdag ettermiddag var krimteknikere og folk fra Statens vegvesens ulykkeskommisjon på stedet for å gjøre sine undersøkelser. Trafikken dirigeres av mannskaper på stedet, og Horne sier trafikkavviklingen går sin gang.

Next

Ulykke

ulykke østfold

Trafikken er litt verre enn på en vanlig søndag, mener Nils Aae. Et ambulansehelikopeter hentet en skadet passasjer og fløy vedkommende til Ullevål sykehus i Oslo. Ifølge politiet har bilen trolig rullet rundt flere ganger. Tre av dem ble alvorlig skadd. Dette skapte ekstra kø på stedet. Ulykken skjedde da to personbiler frontkolliderte på riksvei 22.

Next

Thorbjørn fanget dramatisk bilulykke på video

ulykke østfold

Det er omkjøring via fylkesvei 646. Lastebilen fylt med pukk måtte først tømmes for lasten, før den kunne heises opp på veien igjen. De tre øvrige er kjørt til Kalnes sykehus i Østfold. Men det var først da jeg kom hjem og fikk se ulykken på nytt, at jeg forsto hvor ille det var, sier Lerfald. En kvinne i 20-årene er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med kritiske skader. Pinsehelgen nærmer seg slutten, og det var mandag ettermiddag og kveld tett trafikk på veiene innover mot Oslo.

Next

Jente (8) omkom etter ulykke i Østfold

ulykke østfold

Følg med på veg-og trafikkinformasjon på. Totalt fire pasienter, betegnet som lettere skadet. Ikke promillekjøring Videoen ble et sentralt bevis i politietterforskningen. Siden Lerfald hadde dashbord-kamera i bilen, er hele hendelsen fanget på film. Vi sender imidlertid Flax-lodd til alle som sender inn tips og bilder, så lenge navn og adresse er oppgitt. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Thorbjørn Lerfald fikk noen søvnløse netter etter bilulykken han fanget på video.

Next