Urheilukello. ‚Ė∑ Top 5 parhaat urheilukellot (2020) 2019-11-25

‚Ė∑ Top 5 parhaat urheilukellot (2020)

urheilukello

Urheilukellot on kehitetty urheilijan apuvälineiksi. Sen lisäksi on olennaista, että kello istuu hyvin ranteeseesi. Triathlon- ja juoksukelloja on tarjolla eri ominaisuuksin aina 500:n euron hintaluokkaan saakka. Mitä aktiivisempi olet, sitä useammin akkua on syytä ladata. Myös sykemittauksessa on eroa eri mittareiden välillä. Joidenkin laitteiden avulla on mahdollista seurata sykettä myös vedessä.

Next

Sykemittarit, urheilukellot ja GPS

urheilukello

Kello mittaa nopeutesi, tekemäsi käännökset sekä uintilajisi kätesi liikkeen perusteella. Tutustu sen käyttäjäystävällisyyteen, jotta voit aloittaa kuntoilusi seurannan. Mikäli hankinnan on tarkoitus toimia kannustimena aktiivisuuteen, voi eri urheilumoodeja sisältävä aktiivisuusranneke olla riittävä. Multisport -kellot saattavat sisältää esimerkiksi kiipeilijöitä hyödyttäviä ominaisuuksia. Lataa kuntoilusovellus, jonka saat kellosi mukana.

Next

Sykemittarit, urheilukellot ja GPS

urheilukello

Urheilukellolla syke ranteesta Monet urheilukellot mahdollistavat sykkeen mittaamisen suoraan ranteesta. Juoksukello Juoksukellojen kärjessä ovat monipuoliset, eri kuntotasoille soveltuvat kellot, kuten Garmin Forerunner 630. Myös ranteesta mitattava pulssi voidaan katsoa eduksi urheilukellojen ominaisuuksia listattaessa. Viimeisimpänä kriteerinä voidaan pitää sitä, miltä kello näyttää ranteessa. Garminin, Suunnon ja Polarin lisäksi multisport -ominaisuuksilla varustettuja laitteita on vähänlaisesti. Garmin tuottaa kiivaalla tahdilla uusia innovaatioita etenkin aktiivisia harrastajia silmälläpitäen.

Next

‚Ė∑ Top 5 parhaat urheilukellot (2020)

urheilukello

Näin se kannustaa sinua kehittämään itseäsi urheilijana. Esimerkiksi ranteesta sykkeen mittaavien kellojen antamia arvoja verrataan sykevöiden antamiin tuloksiin. Tutustu esimerkiksi onko siinä sisäänrakennettuna musiikkisoitin. Akkua on kuitenkin ladattava entisiä malleja useammin. Siksi halvin urheilukellotarjous ei välttämättä ole riittävä juuri sinulle. Tiedot ovat yleensä siirrettävissä esimerkiksi valitsemaasi sovellukseen, joka auttaa seuraamaan harjoituksiasi ja kehittymistäsi uimarina.

Next

‚Ė∑ Top 5 parhaat urheilukellot (2020)

urheilukello

Mikäli aloitat urheilun pitkän tauon jälkeen, vaatimuksesi eivät ehkä ole kovinkaan korkealla. Tämä tieteellisesti todistettu metodi on kuitenkin ristiriitainen kuntoiluun sovellettuna. Tämä tapahtuu valosignaalin avulla, jonka palautumisnopeus verisuonista antaa indikaation sykkeestä. TomTom Spark 3 panostaakin niiden sijaan motivoiviin ominaisuuksiin. Suunnon Spartan Sport erottuu muista urheilukelloista jo elegantin ulkonäkönsä vuoksi. Voit myös tarkkailla sykettäsi suoraan ranteesta tai yhdistää kellon sykemittariin. Nike+ sovellus on esimerkki siihen ladattavissa olevista motivaation ylläpitämiseen keskittyvistä sovelluksista.

Next

‚Ė∑ Top 5 parhaat urheilukellot (2020)

urheilukello

Triathlonistit tarvitsevat multisport -kellon, joka mahdollistaa eri lajien seuraamisen saumattomasti. Syketieto voidaan tallentaa kelloon yhdistettyyn sykevyöhön. Uuden sukupolven treenikumppani hoitaa suunnittelun puolestasi: se mittaa palautumisesi yön aikana, seuraa untasi ja tarjoaa valmiita treeniohjelmia, jotka vastaavat päivän valmiustasoasi. Erilaisia harjoitusohjelmia sen sijaan on tarjolla monipuolisesti eri lajeille. Olennaisinta on tietää, millaista urheilusuoritusta halutaan seurata. Mikäli haluat ladata sovelluksia kelloosi ja saada tietoja sähköpostisi tai sovellusten kautta, SmartWatch -tarjonnasta löytyy tähän sopivia vaihtoehtoja.

Next

Sykemittarit, urheilukellot ja GPS

urheilukello

Etäisyyden mittaamiseen voit käyttää puhelimen navigointiominaisuutta tai erilaisia sovelluksia. Muista myös ladata kellon akku säännöllisesti, ettei se pääse sammumaan kesken urheilusuorituksen. Mitä tarkemmat tavoitteet sinulla on urheiluharrastuksesi suhteen, sitä monipuolisempia ominaisuuksia voit myös hyödyntää. Urheilukellojen hinnat vaihtelevat noin 100:sta 500:aan euroon. Urheilukellotesti Urheilukelloja testattaessa niitä verrataan laitteisiin, jotka on jo aiemmin todettu täsmällisiksi.

Next

Sykemittarit, urheilukellot ja GPS

urheilukello

Apple ja Nike ovat yhteisty√∂n√§ saaneet aikaan √§lykellon, jonka sensoreiden joukossa on esimerkiksi ilmapuntari. Urheilukello naisille Hyv√§ urheilukello valitaan siis ensisijaisesti mittaus- ja seurantaominaisuuksiensa perusteella. Polar M600 mittaa sykkeen ranteesta. √Ąlykello ei vaadi toimiakseen en√§√§ puhelinta. Urheilukello uintiin Urheilukellon avulla voit mitata harjoituksesi kestoa, sykett√§si, intervalleja niinkuin muitakin uintimatkan pituutta ja tahtia koskevia tietoja.

Next

‚Ė∑ Top 5 parhaat urheilukellot (2020)

urheilukello

Juoksudynamiikan yksityiskohtaisempi seuraaminen voi myös tulla jossain vaiheessa ajankohtaiseksi. Siksi sitä ei myöskään voida käyttää uidessa. Vihjeitä urheilukellon käyttöön: Käytä aikaa tutustuaksesi kelloosi kunnolla, jotta pystyisit hyödyntämään sen ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Sykettä ei voida kuitenkaan mitata ranteesta. Polar Ignite on fitnesskello niille, jotka haluavat koetella omia rajojaan fiksusti.

Next

‚Ė∑ Top 5 parhaat urheilukellot (2020)

urheilukello

Toimintoja voidaan kontrolloida sek√§ kosketusn√§yt√∂n ett√§ n√§pp√§inten avulla. Muut urheilulliset ominaisuudet j√§√§v√§t kuitenkin √§lykellon ominaisuuksien varjoon. T√§m√§ kello ei mittaa sykett√§ ranteesta, ja siksi se on yhdistett√§v√§ rannemittausta t√§sm√§llisemp√§√§n sykemittariin. Kannattaa valita kello, joka on hieman edistyneempi kuin mit√§ t√§m√§n hetkinen kuntosi vaatii. Siihen sis√§ltyy monia laadukkaita urheiluominaisuuksia, mutta upean ulkon√§k√∂ns√§ takia sit√§ voidaan k√§ytt√§√§ kellon ymp√§ri ‚ÄĒ monenlaisiin asuihin yhdistettyn√§. Kosteuden seurauksena mittari voi jopa lakata kokonaan toimimasta.

Next