Vaasa opisto kevät 2020. Kevään 2020 kurssit Sodankylässä 2019-11-26

Kevään 2020 kurssit Sodankylässä

vaasa opisto kevät 2020

Taitotaso 4 B2 : Selviydyt normaalitempoisesta, yleisiä aihepiirejä käsittelevästä keskustelusta. Teemanmukaiset lyhytkurssit auttavat sinua tekemään järkeviä ravitsemuksellisia valintoja. Kurssimaksut Ilmoittautuminen on sitova ja samalla sitoudut maksamaan kurssimaksun. Perustaso Taitotaso 1 A1 : Ymmärrät perusilmauksia, jotka liittyvät omaan elämääsi. Kurssit kehittävät lapsen motoriikkaa ja mielikuvitusta. . Ne antavat sekä yleissivistävää että yksilöllistä opetusta, joka tähtää taiteen ymmärtämiseen ja omaehtoiseen tuottamiseen.

Next

Runopiiri

vaasa opisto kevät 2020

Rakenteiden ja sanaston hallintasi on varmaa eikä puutteita esiinny. Opetus sisältää sekä perinteisiä että uusia tekniikoita. Eläkeläiset Opetushallitus tukee senioreiden ja eläkkeellä olevien osallistumista kursseille opintoseteliavustuksella. Valokuvauskurssilla luova ilmaisusi kehittyy sekä opit taltioimaan arkikuvia laadukkaasti. Taitotaso 6 C2 : Ymmärrät vaikeuksitta kaikenlaista puhuttua ja kirjoitettua kieltä.

Next

Opetustarjonta

vaasa opisto kevät 2020

The information will not be used for any other purpose and will not be disclosed to a third party. Muissa tapauksissa maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Selviydyt tavallisimmissa käytännön puhetilanteissa ja pystyt kirjoittamaan jokapäiväisistä aiheista yhtenäisiä tekstejä. Alennukset Työttömät työnhakijat Työttömät työnhakijat saavat 50%:n alennuksen opiston kurssimaksuista. Kurssien teemat ovat arjen hallinnan kannalta hyödyllisiä tietojenkäsittelytaitoja. Jotta voit maksaa verkossa, pitää sinulla olla sähköpostiosoite. Jokaisella kurssilla on oma erityinen metodinsa.

Next

Runopiiri

vaasa opisto kevät 2020

Opiskelijakortti tulee esittää viimeistään viikon sisällä kurssin alkamisesta, muuten kurssimaksu on täysimääräinen. Taitotaso 2 A2 : Ymmärrät selkeitä, tuttuja aiheita käsitteleviä suullisia ja kirjallisia viestejä. Jokaisen kielikurssin yhteydessä on mainittu taitotaso. Jos ilmoittaudut kevätkaudella kurssille, joka on jo alkanut syksyllä, on kurssimaksu puolet koko lukuvuoden maksusta. Kurssimaksun alennuksesta kerrotaan kurssin esittelytekstin yhteydessä.

Next

Kevään 2020 kurssit Sodankylässä

vaasa opisto kevät 2020

Tositteen esitt√§minen etuuden piiriin kuulumisesta: Tosite tulee esitt√§√§ viimeist√§√§n viikon sis√§ll√§ kurssin alkamisesta: 1. Hallitset perusrakenteet ja ‚ÄĒsanaston hyvin. Merkitse kurssi kalenteriisi, sill√§ emme yleens√§ l√§het√§ erikseen kutsua. Tanssi ja liikunta -kursseista voit valita oman mieltymyksesi mukaan esimerkiksi joogaa, pilatesta eri tanssilajeja tai vaikka kuntonyrkkeily√§ ja kuntojumppaa. Kursseille ei voi ilmoittautua, mik√§li sinulla on maksamattomia kurssimaksuja. Lue t√§m√§ ennen ilmoittautumista Ilmoittaudu kurssille viimeist√§√§n viikkoa ennen kyseisen kurssin alkamista. Ylin taso Taitotaso 5 C1 : Ymm√§rr√§t normaalitempoista, pidemp√§√§ puhetta hyvin.

Next

Avoin koulutus: Lyhytkurssit kevät 2020

vaasa opisto kevät 2020

Taitotasot vastaavat Yleisten kielitutkintojen taitotasoja: perustaso 1-2, keskitaso 3-4, ylin taso 5-6. Ilpo Tiihonen: Largo Runopiiri kokoontuu keskiviikkoisin pääkirjaston ryhmätila Esseessä klo 17. Ilmoittautumisen peruuttaminen Esteen sattuessa peruuta ilmoittautuminen viimeistään 4 arkipäivää ennen kurssin alkua. Hallitset rakenteet ja sanaston hyvin. Opetus perustuu kurssilaisten fyysiseen perustasoon. Ruoanlaitto ja leipominen -kursseilla opit käsittelemään raaka-aineita sekä valmistamaan maukasta ja terveellistä ruokaa sekä leivonnaisia.

Next

Opetustarjonta

vaasa opisto kevät 2020

Kursseilla voit tutustua keramiikan perusteisiin esimerkiksi dreijaamalla tai voit keskittyä elävän mallin muovailuun. Kurssit soveltuvat sekä uuden puutarhan perustajalle että vanhan kunnostajalle. Opetuksen tarkoituksena on tuottaa käsillä tekemisen ja oppimisen iloa, jolloin opit arvostamaan omia kykyjäsi, taitojasi ja luovuuttasi. Selviydyt yksinkertaisimmista suullisista ja kirjallisista viestintätilanteista. Hallitset perusrakenteet ja keskeisen sanavaraston. Kurssit sisältävät käytännön harjoituksia sekä keskusteluja ryhmän kanssa. Keskitaso Taitotaso 3 B1 : Ymmärrät pidempää puhetta ja tavallisia tekstejä.

Next

Avoin koulutus: Lyhytkurssit kevät 2020

vaasa opisto kevät 2020

Tunneilla edetään vähitellen liikkuvuutta lisäämällä, kehontuntemusta kehittämällä ja itsetuntemusta vahvistamalla. Työstettävät materiaalit ovat puu ja metalli. Kirjoittajakursseilla saat palautetta teksteistäsi sekä ryhmältä että opettajalta. Voit harjoitella ilmoittautumista etukäteen alla olevasta linkistä. Kurssimaksua ei voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.

Next

Kevään 2020 kurssit Sodankylässä

vaasa opisto kevät 2020

Joni Pyysalo: Parittelun jälkeinen selkeys 15. Henkilötietojasi käsitellään oheisen mukaisesti Kurssin maksaminen Voit maksaa kurssimaksun verkkomaksuna heti ilmoittautumisesi yhteydessä. Voit valita soittimeksesi viulun, kitaran, ukulelen, rummut tai pianon. Tarkoituksena on perheenjäsenten ja läheisten mielekäs yhdessä tekeminen esimerkiksi vauvasanataiteessa, muskarissa, leivonnassa ja savityöskentelyssä. Tarjolla on erilaisia kuoroja, soitinyhtyeitä sekä yksilölaulutuntien tyylilajeja.

Next

Runopiiri

vaasa opisto kevät 2020

Käsityö-ilmaisuun pohjautuva opetus kattaa kolmivuotiset perusopinnot, jonka aikana opiskellaan useita käsityötekniikoita. Kursseilla keskustellaan ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista. Heidi Liehu: Surusta vesilintu nousee siivilleen 11. Ilmoittautumisen yhteydessä maksettu kurssimaksu palautetaan kurssin peruuttamistilanteessa vain mikäli yllämainitut ehdot täyttyvät! Teatteri- ja sanataidekursseilla opit ilmaisemaan itseäsi sanallisesti sekä suullisesti, kirjallisesti että miimisesti. Ymmärrät rakenteellisesti ja kielellisesti monimutkaisia tekstejä ja nykykirjallisuutta. Retkeilyn, liikenne ja navigointi kurssit painottuvat teoriaan tai käytännön harjoituksiin.

Next