Vain elämää elastisen päivä. Elastisen päivä (TV Episode 2019) 2019-11-26

Elastisen päivä (TV Episode 2019)

vain elämää elastisen päivä

Tiedän, että olen puolueellinen, koska Paula Vesala kuuluu omiin suosikkeihini, mutta täytyy sanoa, että tämä versio Pahempi toistaan - kipaleesta oli taas yksi illan parhaimpia, sillä se oli kokeellinen ja persoonallinen. Katsojat ovat jälleen ottaneet ilolla vastaan uuden kauden ja sen artistit. Sen verran tämä kyllä lievensi suhtautumistani Apulantaan, että ymmärrän paremmin heidän suosiotaan ja että yhtyeeltä löytyy sanottavaa. Archived from on 29 June 2013. In 2006 he finished his second album Anna Soida. Myös viime perjantaina nähty Vesalan päivä kiinnosti ja jakso tavoitti kaikkiaan yli 900 000 silmäparia. Kauniisti lauloi ja otti biisin hyvin haltuun, mutta tässä kohti on pakko sanoa, että ei ole alkuperäisen voittanutta.

Next

Antti Tuiskun päivä käynnistää Vain elämää

vain elämää elastisen päivä

At the age of 11 he started dancing and has been a member of famous break-dance groups as and. Jennin versiot omista biiseistään ovat niin vahvasti hänen biisejään ja hänen tulkinnoissaan, että ehkä se vaikutti muutamien biisien kohdalla siihen, etten saanut kaikista näistä niin paljon irti kuin olisin toivonut tai kuten ennakkoon odottelin. Mielestäni veti tyylilleen uskollisena ja vaikkei sanat ihan Paulan tuotantoon ihan osukaan, niin kyllä biisi muuttui hetkessä aivan hänen näköisekseen. Tarina oli muuttunut epätoivoiseksi ja tuska, jonka Jenni sai biisiin luotua, oli käsinkosketeltava ja juuri sellainen, joka kiemurtelee ihon allekin. Tällä hetkellä käynnissä on jo Vain Elämää -ohjelman kymmenes kausi.

Next

Vain elämää

vain elämää elastisen päivä

He has also released five solo albums. Päivä 4: Jenni Vartiainen Päivän alotti Vesku Loiri Ihmisten edessä-biisillä. Todella kunnon teiniangstinen biisi, joka oli tuollaisenaan hyvin raskasta kuultavaa. Together with his colleague , he founded the Finnish rap duo. Samuli Edelmannin versio Tunnottomasta oli jälleen osoitus siitä, että tämäntyyppisen musiikin Samuli hoitelee kuin vettä vaan.

Next

Vain elämää (Nelonen)

vain elämää elastisen päivä

Tulkinta kuulosti mielestäni kuin joku olisi tarttunut mikkiin paikallisessa karaokebaarissa kolmen aikaan yöllä kolmen promillen humalassa ja jo puoliksi nukahtaneena ja tympiintyneenä kuluneeseen iltaan. Katsoin molemmat jaksot hieman myöhässä, joten pääsin vasta nyt kirjoittelemaan fiiliksiä Tonin ja Jennin päivistä. Elastinen räppää vastaavista lähtökohdista mitä alkuperäisellä levytyksellä, mutta kääntää biisin mieskertojan suuhun sopivaksi. Kappale on Elastisen versiona nimeltään Toiset kundit. Koskettava veto, joka jäi vain aavistuksen verran täydellisestä.

Next

Vain elämää (Ruutu)

vain elämää elastisen päivä

Elastisen päivää vietetään jaksossa 7, joka nähdään Nelonen-kanavalla perjantaina kello 20 alkaen. Levyversioina biisit kuulostavat edelleen aika lailla toistensa kaltaisilta enkä tunne tällä hetkellä suurempaa paloa paneutua niihin tarkemmin. Ei mielestäni suuria yllätyksiä, mutta ihan hieno veto. Artisteja säestää huippumuusikoista koostuva Leri Leskinen Orchestra. Tämän koostumuksen myötä kappaleesta tulee kuuntelua kestävän freesi ja varmasti yksi kauden isoimmista hiteistä.

Next

Mielikuvituksen melodiat

vain elämää elastisen päivä

Paula Koivuniemi oli valinnut Koneeseen kadonnut -biisin. Olisin silti mielelläni kuullut edes jonkun tarinan minkä vain biisin tekstien takaa ja mielestäni se olisi voinut olla sellainenkin, jota ei esitetty, joku jossa tarina olisi neutraalimpi. Vain elämää -rosterin toinen räppäri, Elastinen veti hieman yllättävän ässän hihastaan. Toni Wirtanen versioi En haluu kuolla tänä yönä -biisin, joka muuttui kyllä sekunnissa Apulannan biisiksi. Fintelligens released third studio album in November. Olin kova lyöjä, mutta niin lyhyt, että minusta ei ollut oikein juoksijaksi, Elastinen paljastaa.

Next

Elastisen päivä (TV Episode 2019)

vain elämää elastisen päivä

His third album, , was released in November 2007. Loput biisit ilmestyvät Toinen kattaus -levyllä 25. Varmasti suurimmat tunnemyrskyt aiheutti juuri se, että moni tietää, miten vaikeaa elämää Vesku on elänyt, mutta jos näitä taustoja ei tietäisi, niin liikuttuisikovatko ihmiset silti samalla lailla? Paula Vesala veti toistamiseen uudenlaisen version poiketen alkuperäisestä ja aiemmista omista versioistaan, kun otti käsittelyynsä Kiittämätön-kipaleen. Vaikka Jenni kehui Elastisen laulua Mitä kuuluu -biisissä alkupuolella , en itse syttynyt sille ollenkaan. Jos on, punaista ja mustaa.

Next

Vain elämää

vain elämää elastisen päivä

Elastisen päivä on tv-esityksenä Nelonen-kanavalla ja vapaasti katsottavissa ensimmäisen kerran tämän viikon perjantaina 11. Missä muruseni on -hitin lauloi Paula Koivuniemi. Also partly produced by him, it was in its turned certified gold. Kappale saa Elastisen käsittelyssä orgaanisen pohjan, johon luo koukkua 00-luvun rnb:n mieleen tuovat rummut ja nykypäivän räpistä hyvin tuttu huilu. Kun hän oli polkaissut biisin käyntiin ja päässyt ehkä ensimmäisen säkeen puoleen väliin, niin minulle riitti. Tärkeimmät talousuutiset Kauppalehti in Finnish. Elastinen versioi Erinin Sä osaat! Toisaalta, kun näki tuon keskustelun Kiittämätön-biisin ympärillä ja miten Jenni kiemurteli, on aihe takuulla äärimmäisen arka ja jos artisti itse ei halua kaikkien tietävän, miksi se on niin arka, niin mielestäni kaikkea ei ole pakko paljastaa.

Next