Vem vet inte du. Vem vet 2019-11-25

Vad du vet och vad du (inte) vill veta

vem vet inte du

Det finns i de röda blodkropparna och fÄngar upp och transporterar syre frÄn lungorna ut till kroppens celler. . Det Àr tillÄtet att sprida texterna under förutsÀttning att ni alltid lÀnkar till kÀllan hÀr pÄ bloggen. Olika delar vÀger tyngst i olika frÄgor och det Àr viktigt att veta varför. VÀnstern angriper nationalstaten dÀrför att de anser att den representerar förtrycket.

Next

Vem Vet chords with lyrics by Lisa Ekdahl for guitar and ukulele @ Guitaretab

vem vet inte du

DÄ Àr det bÀttre att tÀnka pÄ allt hÀrligt som ett snusfritt liv innebÀr och vara glad för detta, redan frÄn de första minuterna som snusfri menar Anders. Men vi Àr kanske redan förlorade vÀljare i deras ögon? Det intressanta och skrÀmmande Àr att hÀr finner vi bÄde de kulturpersoner och den intellektuella elit som i Àldre former av totalitÀra system kommunism, fascism, nazism byggde upp en motstÄndsrörelse och en alternativ politisk plattform. Att rÄka illa ut betyder i första hand att man inte lÀngre fÄr vistas i offentligheten, det vill sÀga pÄ den moraliska högplatÄn. KÀrlek Àr alltid hungrig: den mÄste matas och matas. Som folkvald i nÀmnder dÀr underlag till beslut fattas och att sitta som knapptryckare nÀr beslut fattas, betyder att stÄ upp för demokrati i alla lÀgen.

Next

Vem vet inte du, vem vet inte jag


vem vet inte du

NÀr de verkar för sina globalistiska ideal försvagar de nationalstatens suverÀnitet och förmÄga att vÀrna medborgarnas intressen. Precis som vÄrt inre jag Àr dynamiskt och inskriven i en process med konstant mognad, sÄ Àr vÄra kÀnslor. Men nej, jag tÀnker inte bli ledsen eller sur om du sÀger nÄgot konstigt. Globalisterna ser framför sig en vÀrld med en lÄgavlönad, arbetande, politiskt desarmerad och konsumtionsinriktad befolkning. Att vara folkvald ska man se som en ynnest, mÀnniskor har faktiskt satt sitt förtroende till personen, litar pÄ att man hÄller vad man lovar och lyssnar pÄ sina vÀljare.

Next

Vad du vet och vad du (inte) vill veta

vem vet inte du

En allvarlig konsekvens, som de förmodligen inte reflekterat över, Ă€r att de ocksĂ„ dĂ€rmed förbĂ€ttrar den transnationella brottslighetens villkor. Och imorgon och resten av veckan har jag fĂ„tt timmar pĂ„ jobbet — 5. För mĂ„nga kan det ocksĂ„ resultera i att de börjar leva sundare Ă€ven pĂ„ andra omrĂ„den i livet, dĂ„ det kan kĂ€nnas mer meningsfullt nĂ€r man inte samtidigt proppar i sig massa ohĂ€lsosamt snus berĂ€ttar Anders. Den stora skillnaden gentemot föregĂ„ende gruppering Ă€r att detta Ă€r en grupp som inte verkar i elitserien utan i lĂ€gre divisioner. De hĂ€mtar sina ideal och instruktioner frĂ„n en transnationell vĂ€rldselit. I vissa landsting kallas du till ett hĂ€lsosamtal hos barnmorskan för att prata om alkoholvanor, kost och livsstil.

Next

Vem Vet chords with lyrics by Lisa Ekdahl for guitar and ukulele @ Guitaretab

vem vet inte du

Det som skiljer denna kategori frÄn den föregÄende Àr att de Àr apolitiska. LÀnken till vÀljarna som fÄr sista ordet. Som nationalekonom arbetar man ocksÄ mycket med att tÀnka just kring vilka metoder som fungerar och mÀnskliga beteenden. Du har med ett kapitel med det man inte ska fokusera pÄ, vilket Àr riskerna. Karl-Olov Arnstberg Alla texter Àr © pÄ denna blogg. Globalister, som har verkstÀllande makt och Àr ideologiskt övertygade.

Next

Vem vet inte du, vem vet inte jag


vem vet inte du

HĂ€r hittar man bĂ„de Stefan Löfven och Jimmie Åkesson, de bekĂ€nner sig bĂ„da till offentlighetens spelregler. Jag klagar inte utan hoppas pĂ„ att detta hĂ„ller i sig — inte torrheten utan ja det andra. HĂ€r passar det könsneutrala hen utmĂ€rkt in. Det första Ă€r givetvis att man Ă€r lojal med makteliten, vilket gĂ€ller oavsett om man tillhör den eller stĂ„r utanför. VĂ€ljare som faktiskt tagit sitt ansvar och gĂ„tt till valurnan istĂ€llet för att stanna hemma i soffan.

Next

Vem vet inte du, vem vet inte jag


vem vet inte du

Allt detta tvingar oss att förstĂ„ nĂ„got vĂ€ldigt enkelt, en mycket grundlĂ€ggande och illustrativ sak: att kĂ€rlek, mer Ă€n att hittas, Ă€r byggd. Vad var det avgörande som gjorde att du slutligen lyckades, vad Ă€ndrades? Ignoranterna Ă€r de som ingenting vet och i stort sett Ă€r oemottagliga för information, men inte dĂ€rför att de gör motstĂ„nd utan antingen dĂ€rför att de Ă€r för korkade eller dĂ€rför att de Ă€r helt upptagna av andra angelĂ€genheter. De som ingenting vet och — vilket Ă€r det bĂ€rande kriteriet — heller ingenting vill veta, dĂ€rför att de inte förstĂ„tt att de Ă€r utsatta för propaganda. En sjukstuga och en ambulans i varje kommun i VĂ€sterbottens inland och fjĂ€lltrakter för att trygga patientsĂ€kerheten borde vara en sjĂ€lvklarhet för varje folkvald politiker. Ett sĂ€tt att hedra vĂ„r Ă€ngel. Att tro att kĂ€rleken motiverar allt och det Ă€r samtidigt vĂ„r kĂ€lla till sjĂ€lvförverkligande Ă€r en dĂ„rskap med allvarliga biverkningar. Slutligen, du Ă€r docent i nationalekonomi hur sannolikt var det att du skulle skriva en sjĂ€lvhjĂ€lpsbok? I statliga radio och teve sker den överlĂ€gset effektivaste indoktrineringen, utan att denna kategori av konsumenter förstĂ„r hur styrd informationen Ă€r.

Next

Vad du vet och vad du (inte) vill veta

vem vet inte du

Anders Åkerman började snusa strax efter gymnasiet, i början gillade han det och tyckte att det gav en behaglig och uppiggande kĂ€nsla. Var placerar du dig sjĂ€lv? Han vill att jag kommer upp var 6:e vecka för att hĂ„lla koll pĂ„ alla vĂ€rden och sĂ„. En liten sten som kommer finnas sĂ„ lĂ„nge vi vill och behöver den. Oavsett deras försĂ€kringar, sĂ„ har hittills deras visioner alltid landat i en totalitĂ€r och repressiv verklighet. Även om jag helst ville att allt skulle gĂ„ bra — sĂ„klart — sĂ„ Ă€r jag vĂ€ldigt tacksam över att min kropp fungerar. I Europa Ă€r Viktor OrbĂĄn ett lysande exempel.

Next

Vad du vet och vad du (inte) vill veta

vem vet inte du

Inse att detta Ă€r ett moraliskt behov, en kĂ€nsla av överlevnad och livbĂ„ten för vĂ„rt sjĂ€lvkĂ€nsla. Kanske kan nĂ„gon som Ă€r mycket nĂ€ra dig vet hur bra du Ă€r och det ljus du utstrĂ„lar. SĂ„dana handlingar gör emellertid att hjĂ€rnan lĂ€r sig att den blir belönad om den skickar ut impulser om att snusa. Denna uppdelning sker dock inte alltid frĂ„n en dag till den andra pĂ„ ett punktligt, traumatiskt och förödande sĂ€tt. Älskande relationer experter vet att dessa processer Ă€r lĂ„ngsamma och anstrĂ€ngande, och det Ă€r just denna progressiva brist pĂ„ uppmĂ€rksamhet pĂ„ den andra som slutar att deponeras i deras personliga och kĂ€nslomĂ€ssiga universum.

Next

Vem Vet chords with lyrics by Lisa Ekdahl for guitar and ukulele @ Guitaretab

vem vet inte du

De Ă€r helt enkelt inte med i spelet, varken aktivt eller passivt. TyvĂ€rr verkar dock mĂ„nga befinna sig i den situationen. För det andra bĂ€r de kulturmarxistiska ideologerna ansvaret. Min kropp mĂ€rkte att den lilla kroppen i mig var trasig av en eller annan anledning — och min kropp gjorde dĂ„ det enda rĂ€tta. NĂ„gra andra bonusar du vill pusha för lite extra? Kan metoden appliceras Ă€ven pĂ„ andra beroenden? Propagandaresistenta nationalistiska dissidenter med politisk makt. Om det inte varit för hĂ€lsoriskerna hade du sjĂ€lv valt att sluta? För Ă€r det nĂ„got jag lĂ€rt mig och förstĂ„tt frĂ„n forum som behandlar Ă€nglabarn — all sorg Ă€r verklig.

Next