Vessanpönttö tukossa. Miten avata tukkeutunut vessanpönttö 2019-12-01

Viemäri tukossa kotikonsti

vessanpönttö tukossa

Ajattelin jos joku osaisi antaa infoa esim. Harmittelin, etten aiemmin hoksannut kokeilla. Jos vessa lakkaa valumasta sulkuhanan sulkemalla vika on tuloventtiilissä. Tein pesulan rautalankahenkarista pitkän rautalangan ja tein koukun päähän. Nyt kun töiden jälkeen pääsin tarkastelamaan tilannetta, niin viemäri on edelleen jumissa mutta pienoinen kloorin haju sinne on syntynyt.

Next

vessanpönttö tukossa

vessanpönttö tukossa

Mikäli joudut avaamaan vessanpöntön manuaalisesti, käytä aina muovikäsineitä. Miksi vuotava vessa on syytä korjata? Toimenpide vähentää parhaimmillaan myös tulevia vikoja: — Huuhtelulla ja kuvauksella viemärin moitteeton toiminta varmistetaan ja sillä voidaan paikallistaa viemäreissä mahdollisesti piilevät viat ja korjaustarpeet. Eli; vastaan on nyt tullut vessanpönttö, jossa vesi vedettäessä nousee ensin ylöspäin ja sitten laiskasti lähtee alas normaalitasolle niin, että edes perusjäte ei mene kertavedolla alas. Olen nyt pari vuotta tässä asustellut ja jatkuvana murheen kryyninä on ollut kylppärin viemäri. Ens kerralla käytä vähemmän paperia. Mikäli tukos on pieni, noudata alla olevia ohjeitamme siitä, miten avata tukkeutunut wc-pönttö, ja saat ikävän tukoksen auki tuossa tuokiossa.

Next

Kyllä äiti tietää...: Vuotava WC ja muita vessaongelmia

vessanpönttö tukossa

Periaate viemarin avaamisessa on, etta aine hajottaa kohteen. Mikäli epäilet taitojasi tai sitä, että tukos on viemärissä, älä epäröi kutsua putkimiestä paikalle. Älä kuitenkaan runttaa sitä täydellä voimalla viemäriin, voipi putket haljeta. Samalla kannattaa puhdistaa koko vesisäiliö hyvin suihkulla ja pinttymät liuottaa etikalla. Kun vessanpönttö menee tukkoon, vesi alkaa nousta vetäessä. Tutustu valitsemasi tuotteen käyttöohjeisiin huolellisesti, ja noudata niitä tarkasti. Ellei tietotaito riitä, on paikalle syytä tilata putkimies.

Next

Wc

vessanpönttö tukossa

Aivan mahtava vinkki, soodaa ja etikkaa tukkeutuneisiin putkiin. Kaikista paras ensihoito on keittää kattilassa kiehuvaa vettä, ja kaataa sitä sekä Fairyä samaan aikaan viemäriin. Muoviviemäreille kun luvataan yleisesti vain 70 - 80 C lämmönkestoa. Kyseleppäs onko kellään tutulla tai naapurilla semmosta punasta pientä pumppua. Nyt kokeilin tätä sooda, etikka liuotusta ja ei voi olla totta, toimii paremmin kun myrkyt. Tokihan mikään aine tai rassi ei vastaa viemärihuuhtelua, mutta vähän realiteetteja peliin. Yllämainituilla tekniikoilla pitäisi viemäreidesi alkaa vetää ja voit nauttia hajuttomasta ja puhtaasta suihkusta! Jos, älä jätä asiaa siihen.

Next

Huoltomiehet yllättyivät suomalaisten nuorten aikuisten uusavuttomuudesta

vessanpönttö tukossa

Sulkuhanan sulkemisella voi määrittää myös sen missä on vika, jos vessa jatkaa valumistaan vika on tyhjennysventtiilissä. Nyt tässä hiljattain oli todella sitkeä tukos, eivätkä nuokaan keinot auttaneet. Kolmantena päivänä otin sitten härkää sarvista ja tosiaan laitoin suihkun letkulla irrotin luurin kuumaa vettä suoraan sinne, ja pumppasin vessaharjalla samalla- tuloksena tukos aukesi saman tien! Jos vettä on liian vähän, säädä uimuri katkaisemaan vedentulo hieman myöhemmin, vääntämällä vartta niin että uimuri tulee ylemmäs. Tuo saa viemärissä aikaan semmosen hulinan, että lähtee kaikki kerääntyvät mahdolliset tukosrasvat liikkeelle. Siellä on tukos 1 metri pöntöstä eteenpäin. Mutta wc:n painekin huono, eli oli monen tunnin tyo saada se taas pelaamaan erinaisin konstein: laskin vedet lattialle pytysta, tyhjensin sen astialla, huuhtelin, tyhjensin, huuhtelin jne, ja sitten yhtakkia se toimi eli veti.

Next

Wc

vessanpönttö tukossa

Jos sait tukkeuman pois, hyvä juttu. Oikaise vaateripustin suoraksi ja tee toiseen päähän silmukka, jotta saat siitä paremman otteen. Varsinkin vanhoissa omakotitaloissa putket kannattaa pitää kunnossa myös huuhtelemalla ja kuvaamalla ne säännöllisesti. Vessanpöntön avaaminen viemärinavaajalla Tukkeutuneen vessanpöntön avaaminen kemiallisella viemärinavaajalla toimii ainoastaan, mikäli tukos vessanpöntössä on orgaanista materiaalia. Kaipa tuo on taloyhtiön ongelma lähinnä, joten jos ei muuten niin sano niille, että kutsuvat paikalle jonkun putkimiehen jolla on semmonen viemäriin tungettava kamera mukana niin voivat kuvata missä se tukos on ja avata sen sitten.

Next

Menikö vessanpönttö tukkoon? Tämä aine ratkaisee ongelman ja sitä löytyy jokaisen keittiöstä

vessanpönttö tukossa

Näin varmistat, että vessanpönttö ei pääse tulvimaan yli. Jos jokaista viemäritukosta lähdettäisiin korjaamaan painehuuhteluautolla, kustannukset olisivat aika pirun kovia. Jos pumppukaan ei tepsinyt, ota rautalankainen vaateripustin ja väännä siitä koukkumainen työkalu itsellesi. Kun toinen kerta ei vielä auttanut meinasin jo soittaa huoltomiehen ja tunnustaa tappioni mutta päätin tehdä vielä kolmannen käsittelyn putkeen. Oli syy sitten mikä tahansa, tukkeutuneen vessanpöntön avaaminen käy helposti noudattamalla alle listaamiamme helppoja ohjeita. Ne poistavat pieniä tukoksia hyvin pienellä vaivannäöllä.

Next

Vessanpönttö tukossa

vessanpönttö tukossa

Yleensä tukokseen auttaa, kun laskee pöntön piripintaan, ja odottaa hetken. Cleanipedia suosittelee: Tukkeutuneen wc-pöntön avaamisessa on aina hyvä noudattaa varovaisuutta turvallisuuden vuoksi. Kyllä otti päähän koko toi show. Eri asia tosiaan, jos sinne olisi tippunut jotain tukkimaan. Irrota venttiili, pura se ja vaihda osat ja kokoa uudestaan ja laita paikoilleen.

Next