Vi ska höja våra glas. Snygga läsglasögon för kvinnor 2019-12-02

HV71 storsatsar: Vill höja upplevelsen

vi ska höja våra glas

Spill inga droppar på ditt bord och spill ej några ord nu tar vi Nubben - nu tar vi Nubben son står och väntar. I min mages tomma djup hämningarna smyger. Till många middagstal passar det bra att tacka för den goda måltiden sedan man citerat den franske skriftställaren Anthelme Brillat-Savarin, som i sitt mycket berömda verk om smakens fysiologi skrev: Dis-moi ce que tu manges, et je te dirai ce que tu es. Pärlan svepes Nu lilla Pärlans saga är all, kort hennes levnad djupt hennes fall. På bordet framför mig det står en pärla nu ser jag livets sanningar så klart. Via: Andén Det var en gång jag tänkte att nubben övergiva, men det står inte till så länge jag får leva. Hej alla vänner Melodi: Hej tomtegubbar Hej, alla vänner fatta glaset och låt oss sjunga och spela.

Next

Sällskapet Nubbevisans Vänner

vi ska höja våra glas

Titel: Bastubad är livet Melodi: Rönnerdal Bastubad är livet man ska gärna va' full. Subskriberad fest När gästerna själva har betalat kalaset genom att skicka in pengar till ett konto, eller genom att en avgift tagits upp, så hävdar somliga att tacktalet är opåkallat: Varför ska man tacka för det som man själv har betalat? Jag har valt och tillbringa denna lördag på familjeliv, några öl och även i köket? O, så skönt Ursprung: Nubbeviselaboratoriet Mel: Aint she sweet O, så skönt, vi har mat med nubbe krönt. Det krävs en bra målvakt för att gå långt i slutspelet, brukar det heta. Tacktal Tacktal hålls av den man som har värdinnan till bordet. Fiolen från Vlen Ekman original Mel: Violen från Flen Vi är ett törstigt sällskap, som står här i entrén och känner oss så ensam och allen.

Next

De Vet Du

vi ska höja våra glas

Bröder och systrar Ursprung:N+E Anderson Mel: Fredmans epistel nr 9 Bröder och systrar drick och var glada brännvinet endast levern kan skada dricka vi jämt tillsammans blir sjukan epidemi. När du blir stor blir du röd och fin Och du får bada i brännevin. Skolans e- lever lär sig snart att levern renar blod med fart. Jag har gått på systemet i hela mitt liv Och sett spritsorter komma och gå. S:a visor 108 st Våra favoriter ett första urval : Än en gång däran Ursprung: E. Bara strupen i mitten har allt.

Next

Sångboken

vi ska höja våra glas

Super jag mig något full, att jag utför fönstret trilla, brännvinsflaskan mig bedrog, mig bedrog, mig bedrog. Sträck ut din hand och tag din halva i ett drag. Tråkig Melodi: Hej tomtegubbar Tänk om jag inte var så tråkig tänk om jag var rolig Tänk om jag inte var så dyster tänk om sommarn var solig Om blott jag vore mer spontan o dansa samba mest hela dan inbunden, blyg och sammanbiten är man ju tacksam för spriten. Säkert öppner morskt sin trut och sjunger nåra raer. Farfars seglarskola Melodi: Nu är glada julen slut Farfar seglar bort i slör, slör , slör Styr vet han ej hur man gör, gör, gör Men när brännvinet är slut, kommer han nog som förut for då har han lovat Aaros favorit Melodi: Hej tomtegubbar Tänk om jag inte var så tråkig, tänk om jag vore rolig.

Next

Sällskapet Nubbevisans Vänner

vi ska höja våra glas

Skål för livets glädje och för att vi får ses igen. Berusning, förtjusning har Du av alkoholen fått, så sälla Dig till Bacchi hov. Via: Andén Mel: I Lissabon Min mage är ett gästfritt hus så trind och grann och rund. Med små tillbehör, inte till dig gör, bara brännvinet strålar och kallt. Helan i magen melodi: Mors lilla Olle Helan så sakta i magen gick Undrade varför han sällskap ej fick Säg käre vän var är halvan i kväll Be honom komma hitned är du snäll Lugn bara lugn för han kommer snart Ej har vi glömt honom bara för prat Hej alla vänner så lyft era glas Visa varandra hur halvan skall tas Ensio Siilasvuo melodi: Lambert Walk Minä olen Ensio Siilasvuo Enkä mina koskaan viinaa juo Jos minä viinaa juon En ole Siilasvuo…….

Next

De Vet Du

vi ska höja våra glas

Då behöver tacktalaren inte tala om maten utan istället om den trevliga stämningen, värdparets gästfrihet, det sympatiska sällskapet eller något annat som ger positiva associationer men inte är sådana överdrifter att de blir uppenbara för både gäster och värdfolk. Mat till spriten krävs väl ej. Tycker du att kragen är för trång och att magen känns som en ballong Knäpp då upp, Lyd ett tips, Ta en sup, Och — så vips Så känner du dig nöjdare Trink, trink Trink, trink Bruderlein trink, lass doch die sorge zu Haus. Svarte Rudolf Nu dansar vi båda jämlika men stängd ligger Lustgården än. Aldrig får man så det räcker, jättegod är snapsen men kristallen läcker! Klang min mö klang min bror nu jag tror att det bor, en törstig djevul här i mitt skrov, hej å skål. Är det fler än åtta runt bordet anses det inte lämpligt att gästerna skålar med värdinnan.

Next

Sånger om kvinnor

vi ska höja våra glas

Titta ropar ungarna pappa han e full, har raglar runt i stugan, där faller han omkull, å, se så många burkar han redan kastat ut på ängen Löwenbräu, Heineken, Carlsberg å Norrlands Guld. Jag fångade en sup Melodi: Jag fångade en räv Jag fångade en sup idag, men supen gled ur näven, men lika gla´ ä ja för det, men gladast är nog levern! Blankare vapen sågs aldrig i en här, än dessa glasen, kamrater: 'I gevär! Vi har 30 stycken brännenubbar i en stor karaff med massa tutar. I ngmar Bergmans snapsvisa melodi: ingen Tystnad. En massa fiskar så här serverat utur en kruka mig kväljning ger och med en nubbe som är dubblerad det bara verkar som dom blir fler. Men en Skål vi höja vill och vår Eva dricka till för hon lärde oss förbjudna frukter njuta. Med pjäsen turnerade man runt på ungdomsgårdar i förorter.

Next

De Vet Du

vi ska höja våra glas

Det är stänk av livets vatten det är helan lilla vän det är litrarna som staten inte lagt beslag på än. En sanningsälskande tacktalare kom på idén att vara uppriktig på ett, enligt sin egen uppfattning, finurligt sätt. Aldrig bättre vän jag kände. Fiskarens elände Melodi: Volga volga Det är synd om alla firrar uti havets mörka djup. Ramel Mel: Väva vadmal Man cyklar för lite Man röker för mycket å man är fasen så liberal när det det gäller maten och spriten Jag borde slutat för länge sen men denna sup blev så liten. Tids nog får man cykla. Via Nylén Mel: Idas sommarvisa Vi tar några stadiga supar så där så det hoppar och far.

Next

Snygga läsglasögon för kvinnor

vi ska höja våra glas

Göken melodi: Räven raskar över isen Snapsen kallar vi för göken snapsen kallar vi för göken Får jag lov, får jag lov, att byta byxor med fröken? Ja den brudenvar så het och hade så´n kapacitet så att idag är hela jag en smula torr i mun. Jag är jamaren, rövaren, supen och hutten. Jag tyckte det var skitkul, jag regerade , men de andra ville inte spela en andra gång. En skål med popcorn där alla plockar - det vill jag verkligen inte ha! Det lär ej flera nubbar bli, gutår nu tar vi tersen. Det är heller ingen lyckad idé att låtsas som ingenting och bara strunta i att tacktala.

Next