Vianor jönköping. Vianor Jönköping, Torsvik (Partner) i Jönköping 2019-12-02

Tyre

vianor jönköping

Klicka in för att läsa mer! Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Tjänsten innebär stort kundfokus där du ständigt arbetar med att överträffa kundens förväntningar. För att lyckas och trivas i denna roll bör ledarskapet vara en naturlig del av din vardag. Har du dessutom erfarenhet inom däck- och bilservicebranschen? Inför vår- och höstsäsong samlas vi för att dels gå igenom aktuella aktiviteter och förberedelser, men också för att ha trevligt ihop och stärka gemenskapen. Cylex kan inte göras ansvarig för dessa uppgifters aktualitet, felfrihet, fullständighet, kvalitet eller pålitlighet. Du kommer att arbeta på vår fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personbilar och lätta lastbilar samt däckservice till alla typer av fordon.

Next

Vianor AB

vianor jönköping

Är du en driven person som ständigt vill utvecklas och utveckla? Välkommen in med din ansökan! Bilar behöver också service för att må bra. När det gäller innehåll som visas i Hittaöppet handlar det om uppgifter från tredje parter, dvs uppgifter hämtats från offentliga källor eller från kunder som har lämnat in en annons på Cylex Yrkesregister. Our service selection includes tyre storage, oil change, air conditioner service, brake adjustment and adjustment of steering angles. . Av de som förolyckats i vägtrafik i samband med tjänsten, har mer än varannan förlorat kontrollen över fordonet. Bilservice Låt Vianor bli din verkstad för alla servicebehov, oavsett om det gäller däck- eller bilservice! Detta inkluderar verkstadens dagliga drift med starkt fokus på kundernas trivsel och medarbetarnas framgång. Innan du kontaktar en bilverkstad för att diskutera bilservice eller bilreparation bör du ha en idé om vad det är för fel på din bil så att du kan få en ungefärlig prisuppgift.

Next

Vianor Sverige, Glansgatan 5, Jönköping (2020)

vianor jönköping

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Brinner du för reparation och service? Du har personal- och budgetansvar och rapporterar till regionchefen. Det finns alltså starka skäl att få de anställd. Du har förmodligen arbetsrelaterade ledarskapsmeriter med dig i bagaget. Då har vi jobbet för dig! Vianor tyre shop offers a wide range of services related to cars and tyres. Ansökan Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi söker nu en ny verkstadschef till vår Vianor-verkstad i Jönköping, en fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personbilar, lätta lastbilar och lastbilar samt däckservice till alla typer av fordon.

Next

Tyre

vianor jönköping

Du ansvarar för att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal trivs och är motiverade att prestera och utvecklas i sina roller. In our shops you can find winter tyres and summer tyres from different manufacturers e. Vi hjälper dig med allt från enklare servicearbeten som exempelvis olje- och bromsbyte till bilens kontinuerliga serviceintervall och reparationer, allt enligt biltillverkarens rekommendationer. Om du har frågor eller förslag, är du välkommen att kontakta vår kundservice. . . Världsrekordbilen hade däck förstärkta med tekniken Nokian Tyres Aramid Sidewall.

Next

Servicetjänster för din bil från Vianor däckbutiker

vianor jönköping

Du kommer att arbeta på vår fullserviceverk stad som erbjuder bilservice till personbilar och lätta lastbilar samt däckservice till alla typer. . Arbetet innebär både frihet, stort ansvar samt stora möjligheter att påverka. Our experts are ready and eager to serve you. Både inriktning och pris skiljer mellan olika bilmekaniker som kan göra bilservicen på din bil och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom serviceställen i eller enbart i.

Next

Vianor Sverige

vianor jönköping

Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Förutom att jobba nära dina medarbetare på verkstaden, kommer du att samarbeta med andra verkstadschefer samt din regionchef. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Din personlighet präglas av framåtanda och du känner igen dig i beskrivningen: lösningsorienterad, motiverad, socialt begåvad, driven, uthållig, prestigelös och serviceinriktad. De märken, logotyper, bilder och texter som används tillhör dessa tredje parter. Då har vi jobbet för dig! Brinner du för kundservice och fungerar naturligt i ledarrollen? Tveka inte att skicka din ansökan. Låter detta som en tjänst för dig? Utöver detta är affärsförståelse och goda kunskaper om säljprocessen viktig liksom en god organisatorisk och planerande förmåga.

Next

Vianor Jönköping, Torsvik (Partner) i Jönköping

vianor jönköping

Brinner du för reparation och service? Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Arbetsgivaren har ansvar för att förebygga trafikolyckor, både på arbetstid och under pendlingsresor. Vi söker nu en ny medarbetare till vår Vianor-verkstad i Jönköping, en tjänst som innebär allt ifrån bil- och däckservice till försäljning och kundmottagning. . Du fungerar som coach och får medarbetarna att prestera samtidigt som du skapar en positiv stämning på arbetsplatsen. . .

Next

Vianor Sverige

vianor jönköping

. . . . . . .

Next