Viken fiber tlf. Fiber Viken 2019-11-25

Faktura og betaling

viken fiber tlf

Våre selskaper utfører elektriske installasjoner for privatmarkedet, næringsmarkedet og offentlig sektor. Siden oppstarten i 2005 har selskapet bygd mer enn 20 000 kilometer med fiberinfrastruktur over hele Østlandet, og har nå 150. Nordmenns appetitt på fibernett har økt i takt med endringen i kundenes brukervaner. Med fiber kan du få bredbånd, tv, telefoni og andre nettbaserte tjenester levert i én og samme fiberkabel - nå og i fremtiden. Hva det er som gjør at Viken Fiber stadig får nye fornøyde kunder, finnes det trolig like mange gode svar på som antall kunder. . Lyse Dialog er Lyse-konsernets kundeserviceselskap.

Next

​Viken Fibers kundeservice overføres til Lyse

viken fiber tlf

Disse to enhetene er, og skal fortsatt være, lokalisert i Drammen og Porsgrunn. Viken Fiber eies av Lyse Fiberinvest 71 prosent og Glitre Energi 29 prosent. Ubegrenset kapasitet og hastighet Fiber overfører data ved hjelp av lyssignaler — informasjonen fraktes altså i lysets hastighet, raskere blir det simpelthen ikke. Minel omsetter får ca 600 mill og har over 400 ansatte. Vi har vært elektrikeren til familier i generasjoner og vi er godt kjent i våre lokalmarked. Fiberbredbånd gir deg muligheten til å unngå trege linjer, unødvendig ventetid etc.

Next

150 000 kunder har valgt Viken Fiber

viken fiber tlf

For å lykkes med dette tror jeg noe av det viktigste vil være å bygge en felles og solid kultur for god kundeopplevelse, sier Stangeland. Nylig feiret Viken Fiber seg selv. Den eneste begrensningen på en fiberkabel er sender og mottaker - og dette kan enkelt oppgraderes ved behov. Selskapet bygger og drifter fibernett og leverer bredbåndstjenester fra Altibox til husstander og bedrifter i Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Grenland. Solid kompetanse videreføres — I september tar vi imot i underkant av hundre nye medarbeidere og det gleder vi oss til.

Next

Faktura og betaling

viken fiber tlf

Fra september vil Lyse overta kundeserviceaktiviteten til våre 115 000 kunder. Dette gir rom for å lære av hverandre slik at vi legger et godt grunnlag for utvikling og innovasjon innen fagområdet kundeservice. Gjennom samarbeidet med Altibox leverer vi topp kvalitet på produkter og kundeservice. Setter kunden først Hver eneste dag, døgnet rundt, året rundt, kan kundene til Viken Fiber få hjelp av kundeveiledere i sosiale medier, chat, e-post og på telefon hvis og når de trenger det. Vi er lokalisert på 20 steder på Østlandet, fra Otta i nord til Sarpsborg i sør. Administrerende direktør i Viken Fiber, Anne Berit Rørlien, er ikke i tvil om at dette vil være positivt for kundene. Samtidig er vi en leverandør som kjenner lokalområdet ditt.

Next

low fade haircut types

viken fiber tlf

Fremtiden stiller brede teknologikrav og med fiber er du klar til å ta i bruk morgendagens nettjenester. Jobber for en fullkommen bredbånds-fremtid Viken Fiber har utviklet seg til å bli et av Norges fremste selskaper innen fiberutbygging. En fiberkabel har heller ingen begrensninger når det kommer til mengden data som kan transporteres, i motsetning til det tradisjonelle kabelnettet. Selskapet er som Altibox-partner tilknyttet et stort maskineri som sørger for at kundene får lys i fiberkabelen hver dag. Ettersom flere og flere tjenester blir digitale, fra rene underholdningstjenester til tjenester innenfor helse og omsorg, undervisning og samferdsel, har behovet for solid infrastruktur bare blitt større og større.

Next

Superraskt internett, digital

viken fiber tlf

Flere og flere enheter er koblet til nettet, og innhold og tjenester på disse enhetene blir stadig mer bredbåndskrevende. I tillegg til borgernes ønske om høyhastighets internett har det også blitt et krav hos de aller fleste bedrifter for å sikre konkurransekraft, sier Rørlien som tror og jobber for at alle i Norge på sikt skal ha tilgang på fiber. Vi skal bygge videre på den gode jobben som utføres i dag og få mulighet til å utvikle et nasjonalt kompetansemiljø, sier administrerende direktør Trine Stangeland i Lyse Dialog. Stabilitet Forhold som avstand til sentral, mange brukere samtidig eller støy på linjene har ingen relevans. Fiber er altså en type bredbånd - ikke et forskjellig produkt.

Next

low fade haircut types

viken fiber tlf

Kontaktpersoner for media Anne Berit Rørlien, Administrerende direktør i Viken Fiber, tlf. Besøk våre nettsider på www. Viken Fiber er Norges største fiberselskap og har hovedkontor i Drammen. Dette betyr at bredbånd kan være både kabel, kobber og fiber. Med fiberbredbånd får du også synkron hastighet, det vil si samme opp- og nedlastingshastighet. Bredbånd er definert som toveis kommunikasjonsnett som kan overføre ulike former for data som tekst, lyd og levende bilder. Vi i Istad Fiber vet at fiber er den absolutt neste løsningen for å utnytte fremtidens muligheter.

Next

150 000 kunder har valgt Viken Fiber

viken fiber tlf

Kontaktpersoner for media Anne Berit Rørlien, administrerende direktør Viken Fiber, tlf 900 10 061 Fakta om Viken Fiber Viken Fiber er Norges største fiberselskap, med hovedkontor i Drammen. . . . .

Next