Vinmonopolet mosjøen. Vinmonopolet Mosjøen, Smågan 2 2019-11-24

Vinmonopolet Mosjøen, Mosjøen, CHR. QUALES GATE 1

vinmonopolet mosjøen

I dag er det samefolkets dag, og vi ønsker å gi en ekstra gratulasjon til en av våre flotte ekspeditører, samiske Elena Theres Lifjell fra butikken Frosta i Trøndelag. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Vinmonopolet Mosjøen i sanntid. Hovedgrunnen til dette er den servicen og hjelpsomheten vi møter kundene med, og kunnskapen om varene vi selger. Vilkår: Regnskap skal leveres forskriftsmessig. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Vinmonopolet Mosjøen enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden. Skisse Skjenketid alkoholholdig drikke gruppe 1 og 2: mandag - torsdag 1100-0100 fredag - lørdag 1100-0200 søndag og helligdag 1300-0100 Skjenketid alkoholholdig drikke gruppe 3: mandag - torsdag 1300-0100 fredag - lørdag 1300-0200 søndag og helligdag 1300-0100 Skjenketid høytider og høytidsdager: Natt til 1.

Next

Vinmonopolet

vinmonopolet mosjøen

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. . Faget blir stadig mer populært og både ansatte og kunder bruker mye av sin fritid på å studere og lære seg mer om vin, brennevin og øl. Elena er en av våre polansatte som hver eneste dag jobber for å begeistre og skape inspirerende kundeopplevelse r. Olavs plass, 0130 Oslo Aksjekapital 0 Antall ansatte 8 Selskapsform Avdeling Etableringsdato 31. Ansvaret kjennetegnes ved fravær av kjøpepress, effektiv sosial kontroll, handlingsskapende tiltak, etisk atferd og effektiv drift Vår kontakt med mennesker omfatter i tillegg til kundene våre både forretningskontakter, tilsatte, eiere og opinionsdannere. For skjenking ved uteserveringer, gjelder de samme tidsbegrensninger som satt over.

Next

Åpningstider

vinmonopolet mosjøen

Jeg må hele tiden søke ny kunnskap for å gi våre kunder den beste smaksopplevelse n. Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Sjøsiden Senter; Mosjøen Sentrum; Rådhuset; Meieriet; Skaugum. Gratulerer så mye med dagen! Dette skal vi etterleve gjennom god sosial kontroll og avgrenset tilgang. Hos Vinmonopolet finner du alkoholholdige drikkevarer av kjente og ukjente merker i alle prisklasser. Merkenavn, logoer, bilder og tekster tilhører disse tredjepartene og deres respektive eiere.

Next

Informasjon om Vinmonopolet AS butikk Mosjøen

vinmonopolet mosjøen

Offentlig transport til Vinmonopolet Mosjøen i Vefsn Lurer du på hvordan du kan komme deg til Vinmonopolet Mosjøen i Vefsn, Norge? Vinmonopolet Mosjøen er i kategori 4 med ca. Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre samt og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall. Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Innholdet vises i Cylex Bedriftskatalog inneholder informasjon fra tredjeparter , blant annet fra offentlig tilgjengelige kilder, eller fra kunder som har en presentasjonsside i vår katalog. Skjenketid alkoholholdig drikke gruppe 1 og 2: Mandag - torsdag 1100-2300 Fredag - lørdag 1100-2300 Søndag og helligdag 1300-2300 Skjenketid alkoholholdig drikke gruppe 3: Mandag - torsdag 1300-2300 Fredag - lørdag 1100-2300 Søndag og helligdag 1300-2300 Bevillingshaver: Org nr. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt.

Next

Åpningstider

vinmonopolet mosjøen

All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Type virksomhet: Pub med uteservering Skjenkeareal inne: 120 kvm, 90 sitteplasser fordelt på 2 barer — «Lokaln» og «Garagepuben» Skjenkeareal ute: 20 kvm, 16 sitteplasser, På bakkeplan i Sjøgata Skjenketid alkoholholdig drikke gruppe 1 og 2: Mandag - torsdag 1100-0100 Fredag - lørdag 1100-0200 Søndag og helligdag 1300-0100 Skjenketid alkoholholdig drikke gruppe 3: Mandag - torsdag 1300-0100 Fredag - lørdag 1300-0200 Søndag og helligdag 1300-0100 Skjenketid høytider og høytidsdager: Natt til 1. For å benytte skjenketid til kl. Vinmonopolet er det viktigste virkemiddelet i samfunnet for å sikre ansvarlig salg av alkohol. Jeg har en gjeng med herlige kollegaer som gjør arbeidsdagen morsommere og til enhver tid kunder som har gode spørsmål så jeg får brukt kunnskapen som jeg sitter inne med, forteller Elena.

Next

Vinmonopolet Mosjøen, Mosjøen, CHR. QUALES GATE 1

vinmonopolet mosjøen

Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Vinmonopolet Mosjøen med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Hva er de nærmeste stasjonene til Vinmonopolet Mosjøen? Du kan komme deg til Vinmonopolet Mosjøen via Jernbane eller Buss. For å benytte skjenketid til kl. Vi hjelper gjerne deg med spørsmål du måtte ha ang. Hos Vinmonopolets mer enn 300 utsalg over hele Norge finner du rødvin, hvitvin, rosévin, perlende vin, musserende vin, sider, fruktvin, aromatisert vin, sterkvin, øl, brennevin og enkelte alkoholfrie drikker. Verdigrunnlaget vårt; kvalitet og ansvar i kontakt med mennesker, gjelder i alt fra vareutvalget i butikken, rådgivning og service til intern og ekstern kommunikasjon.

Next

Vinmonopolet

vinmonopolet mosjøen

Og ikke minst om kombinasjonen av mat og drikke. Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Vinmonopolet Mosjøen? Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss Jernbane Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? De færreste som begynner å jobbe i Vinmonopolet gjør det gjennom tilfeldigheter. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt. Mange har ved gjentatte anledninger gitt uttrykk for hvor fornøyd de er med Vinmonopolet. For skjenking ved uteservering, gjelder de samme tidsbegrensninger som satt over.

Next

Vinmonopolet Mosjøen, Mosjøen, CHR. QUALES GATE 1

vinmonopolet mosjøen

Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige. Velkommen til Vinmonopolet Vinmonopolene er delt inn i syv kategorier, 1-7, på grunnlag av salgstall og utvalg. Vi gjør det lett å reise til Vinmonopolet Mosjøen, som er grunnen til at over 680 million brukere, inkludert brukere i Vefsn, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Vilkår: Regnskap skal leveres forskriftsmessig. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene.

Next

Vinmonopolet Mosjøen har åpent som normalt lille julaften En annonse i senteravisen forteller at Polet i Mosjøen er stengt i dag, lille julaften. Det stemmer IKKE. VI har åpent fra kl 10 til kl 18 i dag. Alle Vinmonopolets butikker holder stengt på julaften.

vinmonopolet mosjøen

Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt. Dørvakten skal være godkjent av politiet. Cylex kan ikke holdes ansvarlig for nøyaktigheten, riktigheten , nytten eller påliteligheten av dataene. Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne saken, du er velkommen til å kontakte vår kundeservice. Type virksomhet: Kafe, spiseresturant og pub Skjenkeareal inne: 100 kvm, 60 sitteplasser Skjenkeareal ute: 45 kvm, 30 sitteplasser, langs ved veggen rundt huset, jfr. .

Next