Vær bodø. Bodø 2019-12-01

Vær i Bodø, NO

vær bodø

Vinden fra havet og golfstrømmen har en tempererende innflytelse på først og fremst den sørvestlige delen av Norge. Helt oppe mot nord er det nok annerledes, der har man et tundraklima med minimumstemperaturer på -40°C. Bodø er også kjent for å være et av de sørligste befolkningssentra med midnattssol, som varer fra 30. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett sludd og regn. Du får enkelt vite hvilken måned som har varmt vær, hvilken måned som krever ekstra solkrem og hvilken måned trenger flere lag med klær for å holde seg varm.

Next

Været i Bodø, Norge

vær bodø

Mange som tenker på å besøke Bodø er nok opptatt av det store spørsmålet: hvor kaldt og ugjestmildt er det egentlig der oppe? Tack vare Golfströmmen har Bodø ett betydligt mildare klimat än andra delar av världen på samma breddgrad, till exempel Alaska och Grönland. Det är en av Norges bäst bevarade handelsplatser från 1800-talet, och var en stor inspirationskälla för Knut Hamsuns romaner. Følg fremgangen Etter hvert som dere registrerer aktivitet ser dere fremgangen i et virtuelt kart, i ulike topplister og motiverende statistikker. Slik registrerer du aktivitet: Alle deltakere oppretter en bruker på dytt. Følg kommunen på facebook- og Instagram og få mer info på Bodø kommune sin hjemmeside.

Next

Været i Bodø 2020

vær bodø

Bodø har egentligen inte polarnätter på vintern, men solen gömmer sig bakom bergen från 10 december till 9 januari. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett sludd og regn. Bodø-vær Enten du bor i Bodø eller bare er innom på besøk, så er det alltid fint å vite hvilket vær man har i vente. Avsluta dagen med en öl eller ett glas Chablis på kajen medan du spanar efter havsörnar — här finns nämligen världens tätaste population av den mäktiga rovfågeln. Aktivitetskampanjen passer for alle og det er ekstra morsomt når flere blir med. Du kan också åka vidare till de omhuldade öarna i Lofoten med färja över Vestfjord.

Next

Vær og klima i Bodø

vær bodø

Deltakelse er gratis for alle som bor eller jobber i Bodø kommune! Vinden om natten Østøker i styrke Vest og blåser tiltakende frisk, i kast på storm styrke. Man kan också ta båten till den gamla handelsplatsen Kjerringøy eller till öarna i Lofoten. På grunn av fjellene i omegnen forsvinner imidlertid sola gjennom hele adventstiden og uti januar. Premiering Det blir trekning av premier blant alle som holder snittet på 10. Om du stannar till i området som kallas för Hamsuns rike får du inte bara reda på allt du vill veta om den populära nobelpristagaren, du får också uppleva ett stycke magisk natur.

Next

Været i Bodø, Norge

vær bodø

På innlandet har man et kontinentalt og høyfjellsklima. Langtidsvarselet er gjengitt med svarte linjer. Den forventede temperatur for denne datoen er mellom ° og °. Hvordan kan du sette de månedlige temaene på agendaen i ditt miljø? Denne effekten av Golfstrømmen har også gjort det mulig å drive omfattende jordbruk i denne delen av landet. Uansett er den med på å gi byen sitt særpreg. I Salten finns också flera nationalparker och glaciärerna Svartisen och Meløy, landets näst största glaciär.

Next

Yr

vær bodø

Morgen På Tirsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Inne i profilen går dere sammen i lag, vi anbefaler lag på 2-8 personer. Last ned Dytt-appen i Appstore eller Google Play og logg inn med brukernavn og passord. Enten du er hjemme og ønsker å planlegge dagen din, eller bare har dårlig tid og trenger å vite om du må ta med paraply, så kan du finne all informasjon du trenger om været i Bodø. Kontakt Dytt på Slik fungerer det: Hver deltaker registrer seg og oppretter en personlig profi til kampanjen på:. Bodø är en av de snabbast växande städerna i landet och har ett brett utbud av konserter, festivaler, restauranger och barer. Bergskedjan Børvasstindan erbjuder både vandring och klättring, och skogen Bodømarka lockar längdskidåkare på vintern och vandrare på sommaren.

Next

Været i Bodø 2020

vær bodø

Om natten dominerer skyet vær med lett regn. På vintern kan du uppleva norrskenet nere vid vattnet, eller ännu bättre, från berget Rønvikfjellet strax utanför stan. Ønsker du å delta alene kan du selvfølgelig det. Jo bredere disse feltene er, desto mer usikkert er varselet. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. Kolla även in nedan, från camping och hostels till fina hotell. I Bodø derimot er det ikke så veldig kaldt om vinteren, temperaturen ligger ofte like under null på samme måte som i store deler av Sør-Norge.

Next

Vær og klima i Bodø

vær bodø

På østsida av fjellene er det en hel del tørrere enn på vestsida. Gjelder for Helgeland, Salten, Ofoten, Lofoten, Vesterålen, Sør-Troms og Nord-Troms Varsel for strekningen Rørvik til Loppa: Mandag ettermiddag til tirsdag kveld er det ventet svært høy vannstand, estimert 65-80 cm over høyden oppgitt i tidevannstabellene. Vinden om natten Østøker i styrke Vest og blåser tiltakende frisk, i kast på storm styrke. I augusti är Bodø värd för två stora musikfestivaler som lockar tusentals människor: Parkenfestivalen och Nordland Musikkfestuke. Vinden, labere bis friske som blåser i kast på stive blåser først fra Vest, om ettermiddagen fra Sørvest. Morgen På Tirsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om natten dominerer skyet vær med lett regn.

Next

Været som var i Bodø, Norge — I går eller tidligere

vær bodø

I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Mer informasjon om tidevann og vannstand finnes på sehavniva. Om kvelden dominerer vekslende vær. Gjennom månedlige kampanjer inviteres du til å være med i et felles løft for å bedre våre klima- og miljøutfordringer, kosthold, søvn og døgnrytme, fysisk aktivitet, og ikke minst hvordan vi føler oss. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader.

Next